Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. 3 MODALITĂȚI de a-ți îndeplini DORINȚELE până începe Sezonul eclipselor

Întrucât Luna plină de zăpadă din februarie este situată în zodia Fecioarei, care este cunoscută pentru meticulozitatea și atenția la detalii, este esențial să te concentrezi asupra intenției precise care se află în spatele obiectivelor tale.
Irina Dumitrescu
23 feb. 2024, 12:47
Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. 3 MODALITĂȚI de a-ți îndeplini DORINȚELE până începe Sezonul eclipselor

Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. Este necesar să ai grijă de sinele tău prezent dacă vrei să-ți aduci viitorul în existență. Pentru a putea simți energia mistică a lunii pline nu trebuie să fii un expert în astrologie. Deoarece se spune că strălucirea sa poate stârni sentimente puternice și poate motiva oamenii să ia măsuri, nu este surprinzător că magia lunară poate fi folosită pentru a aduce cele mai înflăcărate dorințe ale unui individ în realitate. Pe 24 februarie 2024, luna plină cu numele „Luna de zăpadă” va răsări în semnul Fecioarei. Viitorul tău va fi construit pe o fundație puternică cu ajutorul energiei acestui semn de pământ.

În cazul în care nu erai conștient, manifestarea este procesul prin care dorințele tale vor fi aduse în existență, crezând cu sinceritate că acestea au ajuns deja la destinație. Pentru a intra în acea stare de spirit, trebuie să ai o anumită vibrație și acolo ajută magia lunii pline. Lunile pline ne permit să accesăm energia divină care este conținută în emoțiile noastre, spre deosebire de lunile noi, care promovează o abordare mai practică a atingerii scopurilor și intențiilor cuiva.

Horoscop WEEKEND 23-25 februarie 2024. Trăim cel mai intens weekend al lunii. Ce ne aduce!

Pentru a aduce manifestări mai mari care necesită mai multe cercuri pentru a sări înainte de a ajunge la ușa ta, contemplarea și gândirea strategică sunt necesare atunci când se manifestă în timpul lunii pline. Această metodă este cea mai potrivită pentru a aduce manifestări mai mari.

Întrucât Luna plină de zăpadă din februarie este situată în zodia Fecioarei, care este cunoscută pentru meticulozitatea și atenția la detalii, este esențial să te concentrezi asupra intenției precise care se află în spatele obiectivelor tale. Este important de menționat că acesta este pasul inițial în efectuarea oricărui fel de ritual în timpul acestei luni pline.

Fa una dintre aceste practici de manifestare pentru Luna plină de Zăpadă care va avea loc în 24 februarie, când esti gata să faci acest lucru.
Meniul de auto-îngrijire
Este vorba despre planificarea a tot până la cele mai mici detalii, onorarea energiei fecioarei prin planificarea mai multor activități care ajută la menținerea echilibrului și a dragostei de sine pe tot parcursul zilei. Fecioara organizată este totul despre organizare.

A face o rezervare pentru un masaj este felul principal. O zi petrecută în saună sau făcând yoga fierbinte ar putea fi, de asemenea, o opțiune aici.

Ia în considerare să faci câteva activități de îngrijire de sine care durează cincisprezece până la treizeci de secunde și pe care le poti face pe parcursul zilei pentru a te ajuta să te simți mai întemeiat și pentru a întări legătura dintre mintea și corp, consumând apă, exersând respirația conștientă sau luând o pauză de dans pentru a agita lucrurile.

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Pentru tine, desertul poate fi o răsfăț complet și absolut, indiferent de ce ar putea însemna asta pentru tine. Dar iată un sfat: ar trebui să încerci să o faci mai des cu moderație.

Pregătirea curățeniei de primăvară
În timpul lunii Pești, care este ultima lună a ciclului zodiacal, apare luna plină. Drept urmare, Luna plină de zăpadă care are loc în februarie este de a aduce lucrurile la capăt. Fa un bilanț al bunurilor tale pentru a arăta respect pentru natura nebunească a Fecioarei.

Aruncă o privire la dulapul tău dezorganizat și întreabă-te, cu toată sinceritatea, dacă vei purta vreodată acea ținută, mănânci fasolea aceea prăjită cu mult peste data de expirare sau gătești din nou cu făină de năut. Acesta este cel mai bun pariu al tău. Aruncă restul și donează tot ce poți unei organizații de caritate care se luptă să-și îndeplinească șansele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!