Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”

Ramona Prodea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre soțul ei, Jorje, și despre parcursul lui la Survivor All Stars. Cristi Mitrea, însă, a avut câte ceva negativ de comentat la aproape orice, astfel că între cei doi s-a iscat n adevărat scandal.
Alina Costache
23 feb. 2024, 11:29
Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”
Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”

În edițiile trecute ale Survivor All Stars, Jorje a fost mutat din echipa Faimoșilor la Războinici. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ramona Prodea a vorbit despre schimbarea din cadrul concursului.

Citește și: Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici: „Sinceră să fiu, nu m-am așteptat”

Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea

Ramona este de părere că această schimbare este foarte benefică pentru soțul ei și că se simte mult mai bine în echipa Războinicilor.

„Eu am văzut un lucru pozitiv în toată schimbarea asta. Am văzut felul în care se simte el acum, în cealaltă echipă. (…) Am văzut vibe-ul bun pe care îl au cu toții. A fost pe mâna lui. A avut curajul să schimbe jocul și, în general, oamenii care au curaj să facă schimbări au de câștigat din aceste schimbări. A fost o șansă neașteptată. El a ales alături nu cea mai bună Războinică, ci pe cel mai bun concurent din Survivor, cu cel mai bun randament, pe Ștefania Ștefan”, a zis ea în emisiune.

Cristi Mitrea nu s-a putut abține și a intervenit în discuția dintre Cătălin Măruță și Ramona Podrea. Bărbatul susține că Jorje s-a mulțumit să fie în echipa Războinicilor doar ca să mai stea în competiție și să mai încaseze câțiva bani, iar impresia că s-ar simți mai bine alături de foștii săi inamici este falsă.

„Dacă mai vine salariul o săptămână, două, trei și eu aș fi mulțumit. Și eu aș fi recunoscător dacă mă pregătesc să mai stau două, trei săptămâni liniștit. (…) Bine, trebuie să îți mai și câștigi locul acum, despre asta e vorba. Toți sunt plătiți, dar unii își mai și câștigă locul. Când stai toată emisiunea la gard și în ambulanță nu ți-ai câștigat locul”, a spus Cristi Mitrea, deranjând-o pe soția artistului.

Soția lui Jorje a ținut să precizeze că artistul merită să fie în competiție pentru randamentul pe care îl dă și pentru punctele pe care le-a adus echipei sale, fiind unul dintre participanții buni din concurs.

„Dacă ne gândim câte puncte a câștigat Jorge, în ultimele două săptămâni a câștigat patru puncte. Dacă te uiți pe clasament, el e pe la mijlocul clasamentului ca și randament. Din 14 meciuri jucate a câștigat 8. Zmărăndescu, Jador, Moroșanu sunt pe la coada clasamentului. Dar lasă-mă puțin să vorbesc, lasă-mă să vorbesc. (…) Este vorba despre Jorge, așa cum, nu știu de ce, ai zis tu că trebuie să își câștige locul, el chiar a avut 60% randament pe jocurile jucate. (…) El e al treilea după jocurile jucate, după Zanni”, a explicat Ramona.

Cristi Mitrea a avut mai multe replici tăioase și deranjante și pentru Roxana Nemeș, care a părăsit competiția din cauza unor probleme de sănătate.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă.. îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta, nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă, nu simțim probele de niciun fel, adică nu am adus niciun beneficu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată.”, i-a spus spus Cristi Mitrea Roxanei Nemeș, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cântăreața nu a putut să nu se apere și să îl atace la fel de dur pe fostul sportiv.

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a reacționat Roxana, Mitrea continuând la el de acid: „Ăsta e jobul, eu n-aș accepta, în sensul de onoare, dacă nu mă știu în stare, bun de nimic. Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci?”.

„Tu nu știi concursul, de ce-ți dai cu părerea?”, a mai întrebat Roxana Nemeș, primind imediat răspunsul lui Mitrea: „Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”.

Citește și: Cu cine vrea Anca Dinicu să petreacă o noapte fierbinte, dintre Jorge și Jador: „Îmi place mai mult pe brunet”

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!