„Regina Întunericului” se va ocupa de funeraliile Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, prietenă cu Oana Roman și patroană de pompe funebre de lux, a dezvăluit cât costă o înmormântare, în 2024

Gabriela Lucuțar, cunoscută sub pseudonimul „Regina Întunericului”, este patroană de pompe funebre și a dezvăluit cât costă cea mai ieftină înmormântare, în 2024. Ea se va ocupa și de funeraliile Mioarei Roman, mama Oanei Roman.
Alina Costache
23 feb. 2024, 17:44
„Regina Întunericului” se va ocupa de funeraliile Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, prietenă cu Oana Roman și patroană de pompe funebre de lux, a dezvăluit cât costă o înmormântare, în 2024
„Regina Întunericului” Gabriela Lucuțar se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar, celebra patroană de pompe funebre, a dezvăluit cât costă cea mai ieftină înmormântare, în 2024, dar și în ce perioadă a anului se înregistrează, de obicei, cele mai multe decese. „Regina Întunericului”, așa cum este cunoscută, se va ocupa și de înmormântarea Mioarei Roman, aceasta fiind prietenă bună cu Oana Roman.

„La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie.

Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis. În lunile noiembrie, decembrie și ianuarie, după Sărbători, se înregistrează cele mai multe cazuri de decese”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru playtech.ro.

Citește și: Doliu în familia Oanei Roman! Mama ei, Mioara Roman, a murit la azil, înainte de a împlini 84 de ani

În perioada pandemiei, „Regina Întunericului” s-a confruntat cu probleme, din cauza numărului foarte mare de decese, într-o zi.

„A fost o provocare, pentru mine, mai ales că înmormântările se cereau a fi efectuate fix în aceeași zi. În valul 3 de pandemie Covid-19, așteptam cu dricul la poarta cimitirului, nu puteam intra în curte, stăteam la rând, nu aveam loc, atât de mulți decedați erau.

A fost ca în Italia. Aveam și probleme, furnizorii nu mai răspundeau la telefon. Toate acestea m-au impresionat, fiecare înmormântare mă impresionează”, a mai precizat patroana de pompe funebre.

Oana Roman, prietenă bună cu Gabriela Lucuțar, a apelat la serviciile acesteia pentru înmormântarea mamei sale, Mioara Romana, care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Vestea morții mamei sale a prins-o pe vedetă în vacanță, în Egipt, unde plecase să o serbeze pe fiica ei, Isabela. Sora acesteia, Catinca Roman, a oferit primele detalii despre înmormântare.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

Gabriela Lucuțar a fost însărcinată cu înmormântarea Mioarei Roman încă de la finalul anului trecut, atunci când aceasta a ajuns din nou la spital, zbătându-se între viață și moarte.

Citește și: Catinca Roman, după moartea mamei sale: „Mulțumesc pentru condoleanțe. O aștept și eu acum pe Oana să vină”

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Oana Roman și Gabriela Lucuțar s-au întâlnit și au stabilit toate detaliile înmormântării Mioarei Roman, încă din luna decembrie a anului trecut.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!