Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele. Suma colosală care l-a îngropat pe manelist: „Dar am și câștigat”

Nu mai e un secret că Florin Salam a avut o dependență de jocurile de noroc și că a pierdut bani mulți pe această activitate nocivă.
Filip Stan
24 feb. 2024, 18:35
Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele. Suma colosală care l-a îngropat pe manelist:

Florin Salam a mărturisit că ajunsese să joace pe ascuns, ca să nu-l recunoască lumea. Manelistul a dezvăluit că a câștigat foarte mulți bani din jocurile de noroc, câteva sute de mii mai exact.

„Am și câștigat! Eu dacă eram mai controlat, rămâneam în câștig rău de tot de la jocuri. Cred că n-a câștigat nimeni, nici milionarii ăia care veneau cu bani mulți. (…) Eu jucam pe ascuns, să nu mă vadă lumea. Jucam că-mi plăcea să joc. E suspansul ăla. E o zăpăceală și aia, ca un drog. Am câștigat bani mulți de la jocuri. Câștig câteva sute de mii o dată. Dar și risc, muncesc doua luni după, sau poate mai mult, poate un an. (…) Jucam și o sută de mii, și 50 de mii, și 200 de mii, depinde câți bani aveam la mine sau cât puteam să fac rost în noaptea aia, dacă tot pierdeam. Eu nu prea țin cont la cașcaval. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a creat așa. Eu nu o să am bani mulți niciodată, dar nu mă interesează. O să am bani când vreau eu. Dar așa, per total, eu să mă trezesc bătrân cu bani mulți? Nu! M-aș oftica! Asta înseamnă să-i strâng. Nu vreau niciodată. Vreau tot ce fac, să-i cheltui. Bine ar fi să încep să-i cheltuiesc bine”, a declarat Florin Salam la emisiunea ”40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Citește și Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme după cele 40 de zile de post cu apă. ”Este o realizare. Sunt foarte fericit”

Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele

Totuși manelistul nu a spus la vremea aceea și câți bani a pierdut. Antreprenorul Sorin Constantinescu, fondatorul Pokerfest România, a dat din casă și a dezvăluit ce sumă importantă a pierdut manelistul la cazino.

„Îl auzeam pe Florin Salam, care era un mare jucător de cazino, că a pierdut milioane de euro la cazino. A fost întrebat dacă a pierdut mulți bani la cazino. Și prima reacție a lui a fost: „dar am și câștigat”. Am recunoscut jucătorul clasic de jocuri de noroc care spune am și câștigat. Sau am câștigat mai mult decât am pierdut”, a spus Sorin Constantinescu.

Întrebat dacă există vreo șansă să poți păcăli păcănelele, dacă înțelegi algoritmul, Sorin Constantinescu a explicat că nu. „Nu. Deci nu poți să păcălești niciun joc de noroc. Nici blackjack, nici ruletă, nici păcănele, nici nimic. Ele au matematică și gata. Nu există să înțelegi algoritmul. E o chestie random făcută pe calculator, e un soft. Poți să mergi o dată de Revelion sau de Crăciun sau o dată cu gagica într-un weekend să bagi un milion, să scoți 3 sau 5 sau 10, să pleci acasă. Dar mergând frecvent, o dată pe săptămână… eu în 25 de ani, cam așa, de păcănele de cazino, nu am văzut niciun om care să joace o dată pe săptămână sau de două ori și la sfârșitul anului să fie pe plus. Nu există așa ceva. Problema este că noi, în mintea noastră, nu vorbesc de jucători de păcănele, în general, de oameni, psiholog vorbind, suntem tentați să eliminăm eșecurile din viața noastră. Ne uităm și ne aducem aminte numai de succesuri. Și atunci în momentul când un jucător de păcănele câștigă o sumă de bani, el zice că e pe plus pentru că el a uitat câți bani a băgat sau a pierdut până să câștige la un moment dat un jackpot sau o anumită sumă de bani”.

Pericolul din spatele dependenței de jocurile de noroc

„Eu, ți-am zis, am fost primul om din industrie care, din 2007, am ieșit pe TVR cu un spot publicitar plătit pe banii mei personali în care am avertizat oamenii că jocurile de noroc pot să creeze dependență. Eu tot spun că jocurile de noroc sunt pentru distracție. Niciodată n-am spus cuiva vino la mine la cazino că o să câștigi, te îmbogățești, te duci acasă cu banii, cum fac ăștia cu cursurile de pe internet. Cine a vrut a intrat, unul care a avut minte s-a distrat. Pentru că și aici vorbim de trei tipologii de jucători. Vorbim de ăștia care devin cel mai ușor dependenți, care merg la cazino să câștige. Dar la ei intervine frustrarea și ajung să se împrumute. Mai vine un cămătar, mamă ce ceas ai, dă-mi și mie până mâine, dă cheia de la mașină și intri într-o gaură de asta în care nu mai poți să te repari niciodată. Începi să furi bani de acasă, să te cerți cu familia și dependența de jocuri cei din jurul tău o descoperă la tine mult mai târziu decât la alcool sau la țigări. Că dacă fumezi te simte maică-ta și-ți zice nu mai fuma, de ce fumezi, dai banii pe țigări. Dacă bei alcool, la fel, miroși a alcool. Dar la jocuri oamenii se manifestă ca mine și ca tine, nu-ți dai seama că e dependent. Doar în momentul în care se izolează de societate”, a afirmat Sorin Constantinescu.

Citește și Dani Prințul Banatului, despre cea mai neagră perioadă din viața lui: „Casinoul m-a lăsat în stradă. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!