Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman a uimit pe toată lumea. Fostul președinte o evacuase pe fosta soție a lui Petre Roman cu ani în urmă

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost dus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou. Luni, 26 februarie 2024, acolo va avea loc slujba de înmormântare. Toți cunoscuții fostei soții a lui Petre Roman au mers să-i ducă un ultim omagiu.
Filip Stan
25 feb. 2024, 20:32
Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman a uimit pe toată lumea. Fostul președinte o evacuase pe fosta soție a lui Petre Roman cu ani în urmă

Și Traian Băsescu a fost prezent la capelă să-i ducă un ultim omagiu Mioarei Roma. Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghi a uimit pe toată lumea.

Au fost momente grele pentru toată familia Mioarei Roman. Oana și Catinca Roman sunt sfâșiate de durere și au stat non-stop la căpătâiul mamei lor, în timp ce-și plângeau suferința.

Citește și Primele imagini de la priveghiul Mioarei Roman. Petre Roman, printre primii care au venit să aprindă o lumânare. Oana și Catinca Roman au izbucnit în lacrimi la căpătâiul mamei

Petre Roman a fost și el prezent la priveghiul fostei sale soții, alături de care are două fiice. Traian Băsescu, la rândul său, a venit să fie alături de familie în aceste momente dificile. Fostul președinte a trimis o coroană de zambile albe, care a fost așezată lângă celelalte flori aduse de oamenii care au venit să ăi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

„Cu respect, Traian Băsescu”, e scris pe coroana de flori de la priveghi.

În urmă ci mulți ani, Traian Băsescu a evacuat-o pe Mioara Roman din casa din Primăverii, împreună cu fiica cea mare, Catinca. Totul se întâmplase în 24 de ore, iar situația a stârnit revoltă în familia fostei soții a lui Petre Roman. La acel moment, Mioara Roman declara că a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că trebuie să părăsească locuința, în urma deciziei luate de Traian Băsescu, pe atunci în funcția de președinte.

„Pe mine m-a dat afară din casă tovarășul Băsescu, care, mă rog, s-a plâns că nu are loc. Eu am îndrăznit să spun de domnul Băsescu că nu are legătură cu funcția de președinte, ceea ce nu cred că am greșit. Și eu sunt un cetățean oarecare, ce contează votul meu pro sau contra? Mai nou, eu nu mai am votat din 2000. O să spuneți că nu e patriotic, dar am obosit”, declara Mioara Roman, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu.

Citește și Tora Vasilescu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița ajunge de urgență pe masa de operație. „Nu mă simt bine”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!