Soţul Dianei Şoşoacă a fost dat afară din partidul SOS România chiar de Dragobete: „Aici nu suntem în familie!”

Silvestru Şoșoacă a fost exclus din SOS România, partidul condus de soția sa, Diana Șoșoacă, după ce inițial fusese suspendat din funcția de vice-președinte.
Filip Stan
26 feb. 2024, 13:37
Soţul Dianei Şoşoacă a fost dat afară din partidul SOS România chiar de Dragobete:

Diana Şoşoacă n-ar mamă, n-are tată, n-are soţ atunci când vine vorba de politică. Potrivit unui comunicat de presă transmis de SOS România, Comitetul Național al formațiunii politice, întrunit la solicitarea organizațiilor județene în plenară extraordinară în data de 24.02.2024, de Dragobete, la București, a decis să îl excludă pe Silvestru Șoșoacă.
„În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele partidului, abținându-se de la vot”, se arată într-un comunicat al partidului.

Soția lui s-a abținut de la vot. „Aici nu suntem în familie. Aici suntem efectiv persoane individuale care ocupă funcții cu atribuții, cu răspundere, cu asumare. Nu îți îndeplinești răspunderea, asta este”, a declarat Diana Șoșoacă.

Aceeași soartă ca Silverstru Șoșoacă au avut și Mihai Rapcea (vicepreședinte), Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana.

Marcel Viziteu, unul dintre fondatorii formațiunii conduse de Diana Șoșoacă, a fost exclus din Biroul Executiv Central și a rămas un simplu membru de partid, după ce senatoarea a cerut un vot de blam în cazul acestuia.

După decizia luată de partid, Silvestru Șoșoacă a dezvăluit, în exclusivitate la România TV, că are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă.

Toate declaraţiile făcute de Silvestru Şoşoacă aici
EXCLUSIV | Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: „Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”

Silvestru Şoşoacă, aşteptat în AUR după scandalul cu preşedintele SOS România, soţia sa, Diana Şoşoacă: „Uşile îi sunt deschise”

În replică, Silvestru Şoşoacă a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, a explicat că nu poate fi suspendat decât de congresul partidului şi a lansat la adresa soţiei sale aceleaşi acuzaţii, respectiv că ar fi fost acaparată de interese ale serviciilor secrete, prin consilierii de care s-a înconjurat.

„Ca nu ma voi mai ocupa de organizarea partidului. Nu cititi bine. Nu m-a dat afara, mi s-a spus doar sa nu ma mai ocup de organizare, pentru ca avem diferente de opinii, ca in orice partid mare. De exemplu, in calitate de parinte al acestui partid, sunt principalul protector al acestui partid, inclusiv al presedintelui partidului, doamna senator Diana Sosoaca.”, a încercat să explice Silvestru Şoşoacă, în cadrul emisiunii Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu.

„Hai sa va zic despre ce e vorba. Cresterea poartidului e buna, dar eu nu sunt multumit. Sunt unii de care partidul SOS Romania trebuie sa scape cat mai repede. Diana zice sa-i mai tinem, sa ne folosim de ei. Mie mi se pare o pierdere de vreme, ca am intrat in an electoral si ar trebui sa ne descotorosim de acesti securistoizi cat mai repede. Si veti vedea ca pana la urma va fi ca mine, cum a fost mereu, pentru ca eu sunt protectorul acestui partid. Ca daca va spun cine sunt aia, o sa va dati seama ca Diana a avut dreptate cand a zis ca a vrut sa ma protejeze.

Citeşte şi: Piedone cere Parlamentului să plătească Primăriei Sectorului 5 o parte din veniturile provenite din chirii şi activităţi comerciale: „Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…”

Un fost viceprimar al Romaniei, un altul e o vedeta media, cautator de cadavre, un ex consul la Tel Aviv, care tragea de noi in perioada asta sa mergemn la Moscova la nu stiu ce consilii. Cum sa trec eu peste asa ceva? Trebuie sa scapam de acesti oameni cat mai repede. Nu e logic sa existe lupte serioase? Pai in PNL se decapiteaza aia non-stop. Astia de care vorbesc nu sunt in partid, doar unu e, restul nu, dar au influenta asupra mai multor membri. Secretarul general al partidului nu va mai fi in curand (Iulian Serban).”, a spus Silvestru Şoşoacă.

În urma scandalului, deputatul AUR Dan Tănasă a spus că partidul său este dispus să îl primească pe Silvestru Șoșoacă în echipă.

„Sigur ca da, usile AUR sunt deschise catre orice cetatean care doreste sa contribuie la schimbarea clasei politice”, anunță Dan Tănasă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, interesată de o candidatură la Primăria Iaşiului: „Cu un naţionalist ca mine, ar putea deveni cel mai important oraş al ţării”

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Românii, chemați la oaste. Mesajul este clar
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bruce Springsteen devine oficial miliardar la 74 de ani
MediaFlux
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'