Hârtia care trebuie completată obligatoriu dacă nu vrei probleme cu ANAF în 2024. Sunt vizaţi aproape un milion de români

Termenul limită pentru depunerea declarației și plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale este 27 mai 2024.
Filip Stan
07 mart. 2024, 22:31
Hârtia care trebuie completată obligatoriu dacă nu vrei  probleme cu ANAF în 2024. Sunt vizaţi aproape un milion de români
Eroare ANAF în declarația unică 2024! Toți cei care funcționează pe PFA trebuie să știe

ANAF a publicat la începutul acestui an un nou Formular 212 – „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice”, pentru raportarea veniturilor extrasalariale obținute în anul 2023, precum și a celor estimate în 2024. Estimativ, 800.000 de persoane trebuie să o depună la ANAF.

Termenul limită de depunere a declarației și de plată a impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale este 27 mai 2024, dar persoanele fizice pot depune din timp declarația, după ce analizează atent sursele proprii de venituri, dar și cele mai recente modificări legislative.

Au apărut modificări majore pentru persoanele care obțin venituri din chirii, iar persoanele care dețin bunuri de mare valoare vor datora un impozit special, care se declară printr-un formular distinct.

Printre veniturile ce trebuie raportate prin declarația unică sunt veniturile din chirii. Investițiile prin achiziționarea de proprietăți imobiliare pentru a le închiria ulterior și obține un venit stabil și previzibil au devenit tot mai populare în ultimii ani și în România.

Pentru veniturile din chirii obținute în 2023, impozitul este de 10%, iar contribuabilii pot opta în anumite condiții pentru deducerea unor cheltuieli. Începând cu veniturile din chirii obținute în 2024, se aplică reguli noi privind taxarea acestor venituri.

Cota de impozitare rămâne 10%, însă este permisă deducerea unei cote fixe de 20%, fără a păstra documente justificative pentru cheltuieli și înregistrări contabile. Nivelul de impozitare este astfel de 8%, aplicat la totalul veniturilor încasate anual de către proprietar.

Prin declarația unică se raportează și anumite câștiguri din transferuri de titluri de valoare, precum câștigurile obținute din vânzarea de acțiuni tranzacționate pe burse străine, care nu sunt intermediate de brokeri români, taxate cu 10%. Pentru astfel de venituri obținute începând cu 1 ianuarie 2024, se aplică reguli noi privind reportarea pierderilor, în vederea compensării lor cu venituri viitoare.

Pe de altă parte, persoanele fizice care obțin câștiguri din vânzare de acțiuni prin tranzacții efectuate prin brokeri români, continuă să beneficieze și în anul 2024 de o impozitare redusă, de 1% sau 3%, în funcție de perioada de deținere a acțiunilor. În acest caz, impozitul se reține de către broker, pierderile nu pot fi reportate și compensate, iar persoana fizică nu trebuie să depună declarația unică pentru raportarea impozitului pe venit.

Alte venituri care se raportează prin declarația unică sunt dobânzile și dividendele obținute din străinătate. Veniturile din dobânzi sunt taxate cu 10%, în timp ce veniturile din dividende, cu 8%. În acest caz, este important ca persoanele fizice să verifice dacă veniturile respective au fost taxate în străinătate și dacă aceste impozite pot fi recunoscute în România, în baza tratatelor de evitare a dublei impuneri semnate de către România cu alte state.

Persoanele fizice care obțin venituri extrasalariale pot datora pentru aceste venituri, în plus față de impozitul pe venit, și o contribuție plafonată de asigurări sociale de sănătate, dacă veniturile obținute depășesc anumite plafoane, de 6, 12 și 24 de salarii minime pe economie. Contribuția la sănătate reprezintă 10% din aceste plafoane și trebuie raportată prin declarația unică. Pentru anul 2023, salariul minim pe economie ce trebuie luat în calcul pentru stabilirea plafoanelor este de 3.000 de lei, iar pentru 2024, 3.300 lei.

Din 2024, persoanele fizice care obțin venituri extrasalariale nu mai au posibilitatea de a redirecționa, prin declarația unică, până la 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea entităţilor nonprofit sau acordarea de burse. Această opțiune rămâne valabilă doar pentru veniturile salariale.

Daca ai alte venituri decat cele din salarii, probabil stii deja ca esti obligat sa completezi o declaratie unica prin care iti raportezi castigurile si iti stabilesti impozitul si contributiile sociale pe care le datorezi. Prin completarea si depunerea declaratiei unice, furnizezi informatii referitoare la veniturile obtinute in anul precedent si estimarile pentru anul in curs. Pe baza acestora se calculeaza impozitul si contributiile sociale datorate pentru anul precedent, precum si impozitul estimat si contributiile sociale pentru anul in curs.

Conform informatiilor disponibile in brosura emisa recent de ANAF, declaratia trebuie completata si depusa de catre persoanele fizice care, in anul fiscal respectiv, au obtinut venituri sau au inregistrat pierderi fie in Romania, fie in strainatate, in mod individual sau prin intermediul unei forme de asociere. Aceste persoane sunt obligate sa plateasca impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii conform legislatiei fiscale din Codul Fiscal.

ANAF introduce noi amenzi drastice de până la 10.000 lei la finalul lunii martie. Ce categorie de români sunt vizați

Declaratia unica pentru anul 2024 poate fi depusa prin mijloace electronice de transmitere la distanta, conform prevederilor legale in vigoare, in urmatoarele moduri: utilizand serviciul „Spatiul privat virtual” disponibil pe portalul www.anaf.ro sau prin intermediul serviciului „Depunere declaratii” disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, folosind un certificat digital calificat. In plus, declaratia poate fi depusa siî
Completarea declaratiei unice este obligatorie pentru toate persoanele fizice care au obtinut sau estimeaza ca vor obtine venituri din diverse surse, precum activitati independente (PFA, PFI, II), chirii, investitii, criptomonede, dividende sau alte surse, cu conditia ca valoarea acestor venituri sa nu depaseasca valoarea unui salariu minim brut. De asemenea, pot depune aceasta declaratie si persoanele care nu au avut venituri, dar doresc sa se asigure in sistemul public de sanatate.

ANAF anunță Declarația Unică 2024. Peste 800.000 de români sunt obligați să raporteze veniturile la Fisc. Care e termenul limită

Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a lansat Formularul 212 pentru Declarația Unică 2024, adresată persoanelor fizice care au obținut venituri în anul 2023 și estimează venituri pentru 2024. Se estimează că peste 800.000 de români sunt obligați să depună acest formular la ANAF.

Au apărut modificări majore pentru persoanele care obțin venituri din chirii, iar persoanele care dețin bunuri de mare valoare vor datora un impozit special, care se declară printr-un formular distinct, arată Departamentul impozit pe venit şi contribuţii sociale, EY România.

Autoritățile fiscale au publicat la începutul acestui an un nou Formular 212 – „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice”, pentru raportarea veniturilor extrasalariale obținute în anul 2023, precum și a celor estimate în 2024.

Termenul limită pentru depunerea declarației și plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale este 27 mai 2024. Cu toate acestea, persoanele fizice sunt încurajate să depună declarația în avans, după o analiză atentă a surselor proprii de venituri și a modificărilor legislative recente.

Una dintre modificările semnificative aduse de Declarația Unică 2024 se referă la veniturile din chirii. Noua reglementare permite o deducere fixă de 20% fără a fi necesare documente justificative pentru cheltuieli și înregistrări contabile. De asemenea, au fost introduse reguli noi privind impozitarea veniturilor din chirii obținute în 2024, cu o cota de impozitare de 10%.

Schimbări privind veniturile din chirii

Pentru veniturile din chirii obținute în 2023, impozitul este de 10%, iar contribuabilii pot opta în anumite condiții pentru deducerea unor cheltuieli. Începând cu veniturile din chirii obținute în 2024, se aplică reguli noi privind taxarea acestor venituri. Cota de impozitare rămâne 10%, însă este permisă deducerea unei cote fixe de 20%, fără a păstra documente justificative pentru cheltuieli și înregistrări contabile. Nivelul de impozitare este astfel de 8%, aplicat la totalul veniturilor încasate anual de către proprietar. În cazul veniturilor din chirii plătite de către companii, de la 1 ianuarie 2024, impozitul este reținut și declarat de către plătitor.

În acest caz, proprietarul persoană fizică nu mai are obligația de a depune declarația unică pentru declararea impozitului pe venit. Mai mult, din 2024, persoanele fizice care realizează venituri din chirii din imobile aflate în proprietate personală nu vor mai avea opțiunea de a raporta aceste venituri în categoria celor din activități independente în sistem real. De asemenea, posibilele pierderi înregistrate de proprietari, prin cheltuieli cu locuința mai mari decât veniturile din chirii, nu vor mai putea fi reportate în anii următori, pentru compensarea lor cu venituri viitoare și, deci, diminuarea impozitelor de plată.

Modificări la veniturile din acțiuni

În plus, persoanele fizice care obțin venituri din vânzarea de acțiuni trebuie să respecte noile reguli referitoare la reportarea pierderilor și impozitarea acestor venituri, în funcție de intermediar și perioada deținerii acțiunilor.

Alte venituri, cum ar fi dobânzile și dividende obținute din străinătate, sunt taxate la 10%, respectiv 8%. De asemenea, persoanele care obțin venituri extrasalariale trebuie să fie conștiente de contribuția suplimentară la asigurările sociale de sănătate.

Prin declarația unică se raportează și anumite câștiguri din transferuri de titluri de valoare, precum câștigurile obținute din vânzarea de acțiuni tranzacționate pe burse străine, care nu sunt intermediate de brokeri români, taxate cu 10%. Pentru astfel de venituri obținute începând cu 1 ianuarie 2024, se aplică reguli noi privind reportarea pierderilor, în vederea compensării lor cu venituri viitoare. Pe de altă parte, persoanele fizice care obțin câștiguri din vânzare de acțiuni prin tranzacții efectuate prin brokeri români, continuă să beneficieze și în anul 2024 de o impozitare redusă, de 1% sau 3%, în funcție de perioada de deținere a acțiunilor.

În acest caz, impozitul se reține de către broker, pierderile nu pot fi reportate și compensate, iar persoana fizică nu trebuie să depună declarația unică pentru raportarea impozitului pe venit. Venituri din dobânzi și dividende Alte venituri care se raportează prin declarația unică sunt dobânzile și dividendele obținute din străinătate. Veniturile din dobânzi sunt taxate cu 10%, în timp ce veniturile din dividende, cu 8%. În acest caz, este important ca persoanele fizice să verifice dacă veniturile respective au fost taxate în străinătate și dacă aceste impozite pot fi recunoscute în România, în baza tratatelor de evitare a dublei impuneri semnate de către România cu alte state.

Impozit suplimentar pentru persoanele fizice care dețin bunuri de valoare

Autoritățile au introdus și un impozit suplimentar pentru persoanele care dețin bunuri de valoare mare, cum ar fi clădiri rezidențiale și autoturisme înmatriculate în România.

Reprezentanții EY România atrag atenția asupra necesității de a analiza atent aceste modificări legislative și de a raporta corect veniturile și bunurile deținute în termenele legale.

De asemenea, este semnalată necesitatea instalării Adobe Acrobat pentru accesul la Formularul 212, fapt care poate genera întrebări privind legalitatea procedurii impuse de ANAF.

ANAF atrage atenția acă nu puteți accesa Formularul 212 dacă nu aveți instalat Adobe Acrobat.3

Declarația unică de venit 2024. Modificări anunţate de ANAF, sfaturi pentru a evita conturile poprite şi amenzi colosale. DESCARCĂ DOCUMENT

Declarația unică de venit 2024 vine cu o serie de modificări propuse de ANAF pentru contribuabili. Un nou model de document, destinat persoanelor fizice a fost publicat în dezbatere publică. Declarația unică 2024 va fi utilizată pentru declararea veniturilor independente și a taxelor aferente acestora.

Declarația unică de venit 2024 vine cu noutăți

Noua formă a declarației 212 va fi folosită pentru stabilirea taxelor pe veniturile realizate în 2023, dar și pentru estimarea taxelor pe veniturile din 2024. Documentul are la bază mai multe acte normative, respectiv, OG 16/2022, Legea 142/2022, Legea 296/2023, OUG 115/2023 și Legea 412/2023.

Declarația unică 2024 a fost propusă spre consultare publică, de ANAF, și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Având în vedere termenul de depunere, de 25 mai, este de așteptat ca actul să fie oficializat în perioada următoare.

Taxele datorate de persoanele fizice pentru veniturile independente sunt impozitul pe venit (cotă: 10%) și, după caz, contribuțiile la sănătate (cotă: 10%) și pensii (cotă: 25%).

Vezi AICI noul model – Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (formularul 212) pentru anul 2024

Declarația unică de venit 2024 Noutăți propuse de ANAF

Inițiatorii proiectului de ordin al ANAF explică faptul că apariția legilor și ordonanțelor menționate mai sus are ca efect modificarea obligațiilor fiscale ale persoanelor fizice care obțin venituri independente. Noutăți propuse la veniturile realizate:

  • Modul de stabilire a bazei de calcul a impozitului pe venitul din cedarea folosinței bunurilor. În anul 2023, venitul brut reprezintă venit anual impozabil.
  • Modalitatea de stabilire a impozitului pe veniturile din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, începând cu anul 2023. La transferul dreptului de proprietate şi al dezmembrămintelor acestuia, prin acte juridice, contribuabilii datorează un impozit care se calculează la valoarea tranzacţiei prin aplicarea unei cote de impunere. Este vorba despre 1% sau 3%, în funcție de perioada de deținere a proprietăților imobiliare.
  • Modalitatea de stabilire a impozitului pe veniturile din câștigurile din transferul titlurilor de valoare și instrumente financiare derivate, precum și din transferul aurului de investiții, începând cu anul 2023. Veniturile sub forma câştigurilor din transferul titlurilor de valoare şi din operaţiuni cu instrumente financiare derivate, pentru transferuri/operaţiuni efectuate prin entităţile prevăzute la art. 96^1 alin. 1 din Codul fiscal, se impun prin reţinere la sursă, impozitul fiind final. Obligația depunerii pentru declarația unică 2024 se menține pentru persoanele fizice care au realizat câştiguri/pierderi din transferul titlurilor de valoare şi orice alte operaţiuni cu instrumente financiare, inclusiv instrumente financiare derivate care nu au fost efectuate prin entitățile prevăzute la art. 96^1 alin. 1 din Codul fiscal, precum şi din transferul aurului de investiţii.

Declarația Unică 2024 alte noutăți

Modificarea prevederilor privind stabilirea și definitivarea obligațiilor fiscale anuale reprezentând contribuția de asigurări sociale și contribuția de sănătate, ca urmare a introducerii noilor plafoane, de șase, 12 sau 24 salarii minime brute pe ţară. De asemenea, a fost reglementată obligația depunerii pentru declarația unică 2024, de către contribuabilii prevăzuți la art. LXI alin. 2 și 3 din OUG 115/2023, respectiv:

  • persoanele fizice care în 2023 au realizat venituri din activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală, chirii, activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură pentru care la determinarea bazei anuale de calcul al contribuţiei de asigurări sociale/contribuției de sănătate, după caz, la depunerea declaraţiei unice estimative au utilizat un alt nivel al salariului minim garantat în plată decât cel de 3.000 lei (HG 1.447/2022);
  • persoanele fizice care au realizat venituri din drepturi de proprietate intelectuală, în baza contractelor de activitate sportivă, arendă, asocieri cu persoane juridice contribuabili potrivit titlurilor II sau III din Codul fiscal, pentru care impozitul se reţine la sursă de plătitorii de venituri, în situația în care, la verificarea încadrării venitului în plafoanele anuale, precum şi la determinarea bazei anuale de calcul a contribuţiei de asigurări sociale/contribuţiei de sănătate, după caz, plătitorul a utilizat un alt nivel al salariului minim brut pe ţară decât cel de 3.000 lei.

Noutăți privind veniturile estimate

În ceea ce privește veniturile estimate, declarația unică 2024 vine cu următoarele noutăți:

  • Modul de stabilire a bazei de impunere și a impozitului pe veniturile din cedarea folosinței bunurilor, începând cu anul fiscal 2024. În cazul veniturilor din cedarea folosinței bunurilor, venitul net anual se stabilește prin deducerea din venitul brut a cheltuielilor determinate prin aplicarea cotei de 20% asupra venitului brut. Veniturile din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal plătite de persoane juridice sau alte entități care au obligația de a conduce evidență contabilă se impun prin reținere la sursă, impozitul fiind final. Au fost abrogate dispozițiile potrivit cărora veniturile realizate din derularea unui număr mai mare de cinci contracte de închiriere sunt calificate ca venituri din activități independente. De asemenea, a fost eliminată opțiunea de determinare a venitului net în sistem real, pe baza datelor din contabilitate.
  • Începând cu anul fiscal 2024, potrivit Legii 412/2023, veniturile realizate de persoanele fizice ca urmare a desfășurării activității ca punct gastronomic local reprezintă venituri din activități independente. Venitul net anual se determină pe baza normelor, conform Codului fiscal.
  • Declarația unică 2024. Modificarea prevederilor privind stabilirea și declararea contribuției de sănătate datorate pentru venituri din activități independente din una sau mai multe surse. Contribuția se stabilește la o bază de calcul egală cu suma venitului estimat pentru anul fiscal de impunere sau norma anuală de venit. Aceasta nu poate fi mai mare decât cea corespunzătoare unei baze anuale de calcul egală cu 60 salarii minime brute pe ţară în vigoare la termenul de depunere a declaraţiei unice (capitolul II).

Modificările propuse de ANAF la declarație

Inițiatorii documentului propun o serie de modificări cu privire la declarația unică 2024. Astfel sunt vizate mai multe aspecte după cum urmează:

Capitolul I – date privind impozitul pe veniturile realizate și contribuțiile sociale datorate:

  • introducerea la secțiunea 2 (Date privind veniturile realizate din străinătate) subsecțiunea 1 (Date privind impozitul pe veniturile realizate din străinătate) a unor rubrici referitoare la perioada de deținere a proprietăților imobiliare (deţinute o perioadă de până la trei ani inclusiv sau deţinute o perioadă mai mare de trei ani);
  • eliminarea de la secțiunea 2 (Date privind veniturile realizate din străinătate) a subsecțiunii 3 (Date privind contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care obțin din străinătate venituri din pensii), referitoare la stabilirea și declararea contribuției de sănătate datorate de persoanele fizice care obţin din străinătate venituri din pensii (în conformitate cu Decizia Curții Constituționale 650/2022);
  • introducerea la secțiunea 3 (Date privind contribuţia de asigurări sociale şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate datorate) subsecțiunea 1 (Date privind contribuţia de asigurări sociale datorată) și subsecțiunea 2 (Date privind contribuţia de asigurări sociale de sănătate datorată) a unor câmpuri pentru stabilirea și declararea contribuțiilor de asigurări sociale, respectiv contribuțiilor de sănătate datorate de contribuabili, în funcție de încadrarea în plafonul minim anual, potrivit legii;
  • eliminarea secțiunii referitoare la stabilirea și declararea obligațiilor fiscale datorate de către contribuabili pentru indemnizațiile prevăzute de OUG 111/2021, ca urmare a încetării aplicabilității dispozițiilor acesteia;
  • eliminarea secțiunii referitoare la stabilirea și declararea obligațiilor fiscale datorate de către contribuabili, pentru indemnizațiile prevăzute de OUG 2/2022, ca urmare a încetării aplicabilității dispozițiilor acesteia;
  • modificarea secțiunii „Sumarul obligaţiilor privind impozitul pe venitul realizat şi contribuţiile sociale datorate, stabilite prin declarația curentă”, care devine secțiunea 6, prin: eliminarea câmpurilor privind obligațiile fiscale datorate de contribuabili potrivit OUG 2/2022, precum și eliminarea câmpurilor privind obligațiile fiscale datorate de contribuabili potrivit OUG 111/2021; introducerea unor câmpuri privind contribuțiile sociale reținute la sursă de plătitorul de venit, potrivit legii, care reprezintă plată anticipată în contul contribuției anuale datorate de contribuabil; introducerea unor câmpuri privind diferențele de contribuții sociale stabilite în plus/minus, după caz, ca urmare a regularizării sumelor reprezentând plată anticipată cu contribuția anuală datorată;

Tradiţia se respectă! Cozi la taxe şi impozite la început de an, deşi se pot plăti online, iar reducerea se aplică până în martie

Declarația unică de venit 2024. Alte modificări propuse

La Capitolul II, date privind impozitul pe veniturile estimate/norma de venit a se realiza în România și contribuțiile sociale datorate vor fi făcute alte modificări:

  • eliminarea de la secțiunea 1 (Date privind impozitul pe veniturile estimate din România), subsecțiunea 1 (Date privind impozitul pe veniturile estimate din România, impuse în sistem real/pe baza cotelor forfetare de cheltuieli) lit. A (Date privind activitatea desfășurată.), pct. 1 (Categoria de venit) a indicatorilor „cedarea folosinței bunurilor (altele decât cele de la pct.1.3.2.)” și „cedarea folosinței bunurilor calificată în categoria venituri din activități independente”;
  • introducerea la secțiunea 2 (Date privind contribuţia de asigurări sociale şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate estimate), subsecțiunea 2 (Date privind contribuţia de asigurări sociale de sănătate estimată) a unor câmpuri disticte pentru stabilirea și declararea contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate datorate de contribuabilii care realizează venituri din activități independente, în funcție de venitul estimat pentru anul fiscal de impunere, potrivit legii;
  • actualizarea în mod corespunzător a instrucțiunilor de completare a declarației unice.

Impozit suplimentar pe bunuri de valoare

Autoritățile au introdus un impozit suplimentar, de la 1 ianuarie 2024, pentru persoanele care dețin bunuri mobile și imobile de mare valoare. Persoanele fizice care au în proprietate clădiri rezidențiale situate în România, cu o valoare a clădirii de peste 2.500.000 lei, datorează un impozit de 0,3%, aplicat asupra diferenței dintre valoarea impozabilă a clădirii comunicată de către autorități prin decizie de impunere și plafonul de 2.500.000 lei.

Impozitul se va declara și plăti până la data de 30 aprilie a anului pentru care se datorează. De asemenea, proprietarii autoturismelor înmatriculate în România, cu o valoare de achiziție individuală de peste 375.000 lei datorează un impozit de 0,3% aplicat asupra diferenței dintre valoarea de achiziție și plafonul de 375.000 lei. Acest impozit se va declara și plăti până la 31 decembrie a anului pentru care se datorează. Aceste impozite suplimentare nu se vor raporta prin intermediul declarației unice, ci printr-un formular separat, care urmează să fie publicat de către autorități.

Reprezentanții EY România atrag atenția că, având în vedere schimbările legislative multiple din ultima perioadă, este important ca persoanele fizice să analizeze aceste modificări și să își verifice atent sursele de venituri extrasalariale, dar și bunurile de valoare mare în proprietate, pentru a declara integral și corect, în termenele legale, impozitele și contribuțiile sociale aferente.

DailyBusiness
Cine va primi tichete sociale de sărbători. Distribuirea începe pe 9 decembrie
Spynews
Cum s-a înțeles Alina Petre cu fosta soție a lui Bogdan Vasiliu. Îl acuză că ar fi mințit-o în legătură cu femeia cu care are un copil
Bzi.ro
Viorel Lis a ajuns de urgență la spital! Oana Lis este în lacrimi: „Asta este viața!”
Fanatik.ro
Alegeri prezidențiale 2024, turul 1. Unde votăm pe 24 noiembrie și cum afli la care secție de votare ești arondat. Mulți oameni vor vota în alte locuri față de cele în care erau obișnuiți
Capital.ro
Se transferă minim 2.300 de lei pe cardurile românilor. Decizie la Guvern. Plăți finale pe 2 decembrie
Playtech.ro
2025, anul marilor realizări pentru aceste zodii. Scapă de ghinion, le merge pe toate planurile
DailyBusiness
Elevii care vor primi 1.100 de lei! Care sunt CONDIȚIILE pentru a primi banii
Adevarul
Cum își direcționează voturile candidații cu scor bun, dar fără șanse in turul 2. Analist: „Mă aștept ca Simion să nu fie susținut” | ANALIZǍ
wowbiz.ro
Adriana Bahmuțeanu, dispusă să se mute în casa lui Silviu Prigoană pentru a fi alături de copiii ei! Declarația neașteptată făcută de jurnalistă după ce și-a îmbrățișat din nou băieții: „Era firesc să îmi propună asta”
Spynews
Fructul care ajută la pierderea în greutate. Este delicios, îl găsești în orice supermarket, și poate fi consumat crud sau în smoothie
Spynews
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au plecat în vacanță. De când s-au împăcat, foștii soți se comportă ca doi îndrăgostiți / VIDEO
Evz.ro
Medicament retras de urgență din farmacii. Poate provoca efecte secundare grave
Ego.ro
Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață
Prosport.ro
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
kanald.ro
Cea mai mare dorință a lui Igor Cuciuc, după moartea fulgerătoare a fiicei sale de doar 17 ani. Interpretul ar vrea să fie tată pentru a doua oară: „Să ne dăruiască încă un prunc”
Cancan.ro
Lumină misterioasă pe cerul Ploieștiului, noaptea, la ora 23:57. 'Odată cu acest sunet dubios, s-a întrerupt și emisia la TV'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ilegal pentru proprietarii de locuințe. Poliția intră peste tine în casă și confiscă tot
StirileBZI
Acești angajați vor beneficia de al 13-lea salariu! Vor primi nici bonusuri de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Jaqueline Cristian, imagini fabuloase în costum de baie
stirilekanald.ro
„Un prunc” Igor Cuciuc, primele declarații despre cel de-al doilea copil, după moartea tragică a fiicei lui. Artistul este pregătit să devină tată din nou
substantial.ro
Cinci copii de la o grădiniță din Timișoara, spitalizați cu simptome de toxiinfecție alimentară
MediaFlux
A MURIT DUMNEZEU! ERA mâna dreaptă a lui CEAUȘESCU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Burse de 1.000 de lei pentru elevii din acest județ. Ce trebuie să facă pentru a fi eligibili