Asia Express 2024. Irina Fodor dă din casă. Dezvăluiri din culisele celui mai dur reality show: „Drumul Zeilor se deschide pentru noi, emoțiile sunt deja intense”

Drumul Zeilor va fi oricum, numai ușor nu pentru concurenții din acest sezon ai show-ului Asia Express, care vor trebui să străbată în lung și-n lat Thailanda, Malaezia și Indonezia. Drumul Zeilor are o etapă în plus față de edițiile trecute, ceea ce înseamnă că emisiunea este împărțită în 11 etape.
Irina Dumitrescu
27 feb. 2024, 14:43
Asia Express 2024. Irina Fodor dă din casă. Dezvăluiri din culisele celui mai dur reality show:

Asia Express 2024. Gazda emisiunii, Irina Fodor, a dezvăluit câteva detalii din culisele competiției la capătul căreia câștigătorii vor pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și în doar câteva zile plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul, dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. De abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!

Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a transmis Irina Fodor pe pagina de Facebook.

Ce se va întâmpla în acest sezon al emisiunii Asia Express

În competiție, concurenții nu vor avea acces la telefonul mobil și vor trebui să trăiască cu un singur dolar pe zi. În fiecare seară, vor trebui să își caute cazare. În plus, temperaturile ridicate le vor da mari bătăi de cap.

Traseul începe din Thailanda, concurenții de la Asia Express trebuind că dea totul pentru a ajunge la destinația marii finale a sezonului șapte, și anume Bali. Concurenții vor avea de-a face cu obiceiuri stranii și totuși spectaculoase.

Citeste si Adda, despre experiența traumatizantă de la Asia Express, unde a fost însoțită de soțul ei: „Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică”

Totodată, în calea lor vor ieși oameni cu religii diferite. Și barierele lingvistice vor fi adevărate provocări pentru mulți dintre ei.

Cine sunt cele nouă perechi de vedete de pe „Drumul Zeilor”

În acest sezon, se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro următoarele cupluri: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul său, Cosmin Vijeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Citeste si Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia: „Asia Express m-a distrus psihic, am simțit că mor atunci”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!