Silvestru Şoşoacă e hotărât să divorţeze: „E imposibil să mai convieţuiesc cu ea. N-au fost agresiuni fizice, dar decibelii erau până în tavan”

Silvestru Șoșoacă are probleme în instanţă, unde se pregăteşte de un partaj al numelui cu senatoarea Diana Şoşoacă, dar şi de recursul cu poliţistul care îl acuză de agresiune.
Filip Stan
27 feb. 2024, 15:20
Silvestru Şoşoacă e hotărât să divorţeze:

Silvestru Şoşoacă, bărbatul despre care acum doi ani de zile Diana Șoșoacă spunea că îi este sprijin absolut în tot ce face și că o iubește necondiționat, face dezvăluiri picante din viața lor intima. Silvestru Șoșoacă spune că soția sa își terorizează vecinii cu țipete.

Urcă până în tavan, dar se tem să facă reclamații, spune soțul care amenință cu divorțul.  „Nu au fost agresiuni fizice dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea.

Silvestru Şoşoacă o acuză pe soţia sa că ar fi sub influenţa şefului MISA pe Europa, care e şi agent Mossad: „Un om care vrea să-i facă praf cariera politică”

Mă jignea, inclusiv în public. De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine. Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea – mai vulcanică.”, explică Silvestru Şoşoacă.

Silvestru Șoșoacă a sugerat că excluderea lui din partidul SOS România nu a fost decisă întâmplător sâmbătă, de Dragobete, ci ar fi, de fapt, o „declarație de dragoste indirectă” pentru un alt bărbat. Soțul Dianei Șoșoacă consideră că relația lor a început să se deterioreze odată cu obținerea locului în Senatul României, după ce a candidat pe lista AUR.

Înainte de divorţ, Silvestru Şoşoacă are emoții la instanță după ce a agresat un polițist. Judecătorii Curții de Apel București vor lua decizia în cazul sau. În primă instanță, încă soțul Dianei Șoșoacă a primit o amenda penală, însă decizia a fost contestată de ambele părți. Bărbatul se teme că senatoarea Șoșoacă poate influența decizia magistraților.

Diana Şoşoacă: SPP mi-a spus că am primit un plic suspect

Probleme sunt îşi în cealaltă jumătate din familia încă Şoşoacă. Senatoarea Diana Iovanovici – Şoşoacă a declarat, marţi, după ce cu o zi în urmă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect”, că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de „o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”, transmite Agerpres.

Ea a amintit că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect” care conţine „o substanţă granulată”. Şoşoacă a spus că plicul a rămas pentru analiză şi se va interesa de rezultat.

„Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineaţa şi mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva. Nici clienţii mei nu s-au confruntat. Le-am spus şi colegilor parlamentari, nici ei nu au primit aşa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupţi cu sistemul. (…) După ce voi termina şedinţa de plen voi lua legătura cu SPP şi o să văd ce s-a mai întâmplat între timp. Mi s-a spus că conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea şi a celor din jurul meu. (…) Este un plic normal. L-am vazut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Şoşoacă, la Senat.

EXCLUSIV | Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: „Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”

Întrebată de unde a venit plicul, ea a precizat: „Pe ruta unui penitenciar. Cam cum se întâmpla înainte de 1989. (…) Probabil că se mai poartă încă aceste situaţii. Probabil că este vorba de o hărţuire şi o încercare de instituire a unei temeri. (…) Hai s-o atacăm în unanimitate pe Şoşoacă, pentru că şi ea a atacat sistemul timp de timp ani. Este o răzbunare a sistemului, dar nicio problemă că Diana Iovanovici – Şoşoacă este cea mai puternică femeie”.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Cât de deștept ești în funcție de forma frunții. Mihai Voropchievici: Ei au o inteligenţă sclipitoare
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu despre alegerile prezidențiale: „Lasconi rămâne favorita mea în acest an”
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'