EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Adina și Oana Timofte, gemenele specialiste în astrologie și numerologie, vin cu previziuni inedite despre ce le așteaptă pe zodii în primăvara anului 2024.
Alina Costache
28 feb. 2024, 12:09
EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Horoscopul primăverii. Primăvara vine cu provocări însemnate pentru majoritatea nativilor, mai ales că fiecare zodie are de rezolvat anumite contracte karmice. Vin scadențele karmice. Karma este acel bagaj fie moștenit de pe linia mamei, fie moștenit din generațiile noastre, fie acele păcate pe care le-am preluat din generație în generație. Este timpul ca fiecare zodie în parte să lucreze la aceste lucruri pentru a avea o primăvară mai frumoasă.

Horoscopul primăverii BERBEC

Sunt vizați mai cu seamă Berbecii născuți în zilele 1, 10, 19, 22 și 29. În această primăvară, au șansa de a repara anumite greșeli din trecut și au noroc mai cu seamă pe partea profesională. Pot găsi locul de muncă la care au visat. În schimb, trebuie să lucreze la acele moșteniri care au venit pe linia psihică din neamul lor.

Horoscopul primăverii TAUR

Lozinca lor va fi Minte sănătoasă în corp sănătos. Ei trebuie să înțeleagă că puterea gândului e foarte importantă și pot ajuta să se vindece de ceva în următoarea perioadă în primăvară.

Citeste si Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Horoscopul primăverii GEMENI

Ei pot fi la momentul potrivit și la locul potrivit în această primăvară. Pot face mai mulți bani, pot deschide afaceri. Vor fi susținuți foarte bine de o persoană, dar pentru asta trebuie să iasă să socializeze și să fie deschiși.

Horoscopul primăverii RAC

Vor rezolva anumite situații ce țin de credite, împrumuturi, datorii. Primesc o sentință judecătorească pe care o așteaptă de ceva vreme sau lucrează la anumite situatii legale.

Horoscopul primăverii LEU

Se pot muta în alte țări, se pot înscrie la anumite cursuri, pot face foarte mulți bani în această primvăvară. Și vor face și foarte multe drumuri pentru a-și recupera anumite acte pentru că ei primesc șansa de a se muta în străinătate.

Horoscopul primăverii FECIOARĂ

Fecioarele pot aduna bani, pot face investiții și pot avea acele întâlniri predestinate în iubire. Fecioara are foarte multe planete în Venus, ceea ce o aspectează foarte bine din punct de vedere al iubirii.

Horoscopul primăverii BALANȚĂ

Balanța are noroc în tot: în muncă, în dragoste, în parteneriate și în afaceri. Important este să rezolve karma ce ține de sănătate și de rutina zilnică.

Citeste si Zodiac chinezesc 2024. Cele mai puternice semne din horoscopul asiatic, care trec peste toate obstacolele

Horoscopul primăverii SCORPION

Vești bune pentru sănătatea ta sau a celor din familie. Karma ce trebuie rezolvată pentru acești nativi sunt păcatele strămoșilor, greșelile neamului. Trebuie să investighezi și să fii un mic detectiv. Sunt vizați cu precădere cei născuți în zilele de 4, 5, 13 sau 23.

Horoscopul primăverii SĂGETATOR

Acești nativi achită datorii. Vor fi foarte admirați și încărcați cu energie pozitivă, vor avea succes în absolut tot ceea ce întreprind. Vor avea de rezolvat karmele ce vizează greșelile bărbaților din generatiile anterioare.

Horoscopul primăverii CAPRICORN

Capricornii au șansa de a se muta într-o casă nouă, într-un loc nou sau birou nou. Ei trebuie să identifice karma ce vizează păcatele și legalitățile cu privire la banii fraților și surorilor din generația lor. Sunt vizați cei născuți pe 2, 3, 4, 6, 9, 10 și 28.

Horoscopul primăverii VĂRSĂTOR

Cineva din străinătate îi va sprijini. Totodată, vor avea șanse foarte mari în urma unor călătorii. Trebuie să lucreze la karma referitoare la bani. Sunt vizați cei născuți pe 5, 11, 12, 14, 19 și 21.

Horoscopul primăverii PEȘTI

Pentru Pești, puterea minții, puterea ocultă, puterea nevăzutului sunt instrumentele de care ar trebui să facă uz în această primăvară. De aproximativ un an de zile, Peștii se simt pierduți și sufocați. Folosiți-vă puterea minții într-un mod pozitiv, nu într-un mod negativ, pentru că există posibilitatea ca Peștii să pice în depresie.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!