Emila Șercan, prinsă cu minciuna! Adrian Cioroianu șterge pe jos cu jurnalista ”creatoare de fake-news”. ”Ar trebui să vă fie rușine, deși n-aș paria că aveți astfel de scrupule”

Emilia Șercan a comis-o din nou, însă de această dată nu a mai scăpat basma curată, după cum îi era obiceiul. Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a României, a prins-o cu minciuna pe jurnalista care a încercat să denigreze pe rețelele de socializare instituția pe care o conduce de ani de zile și care este una dintre cele mai pretigiosae din țară.
Alina Costache
28 feb. 2024, 18:21
Emila Șercan, prinsă cu minciuna! Adrian Cioroianu șterge pe jos cu jurnalista ”creatoare de fake-news”. ”Ar trebui să vă fie rușine, deși n-aș paria că aveți astfel de scrupule”
Emila Șercan, prinsă cu minciuna!

Emila Șercan, prinsă cu minciuna! Un vechi proverb românesc spune că minciuna are picioare scurte, însă de pare că doamna Emilia Șercan nu a auzit de el, însă după ultima gafă făcută, cu siguranță că îl va memora și nu îl va mai uita toată viața.

Citește și Emilia Şercan lansează acuzaţii grave, legate de dosarul de „Kompromat”: „(In)justiţia din România, specializată mai nou în protejarea borfaşilor şi infractorilor”

Emila Șercan, prinsă cu minciuna!

Profitând de notorietatea pe care o are deontoloaga neamului românesc s-a gândit luni să publice pe rețelele de socializare mai multe imagini din interiorul Bibliotecii Naționale în care mai mulți tineri sunt înfofoliți de parcă se aflau la Polul Nord.

Ca să pară și mai credibilă, jurnalista a postat și o imagine în care apare un termometru ce indică temperatura de 16,6 grade celsius.

Jurnalista a deplâns mult soarta bieților studenți care sunt nevoiți să studieze în condiții inumane, însă a uitat să șteargă din fotografiile postate un tânăr care citea liniștit în cămașă și care nu părea deranjat de temperatura din clădire, mai ales că afară termometrele indicau mai bine de 18 grade celsius.

Postarea deontoloagei de serviciu l-a enervat la culme pe istoricul Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale, care a deconspirat rând pe rând minciunile acesteia.

Marele istoric s-a declarat dezamăgit de acest personaj despre care ani de zile a avut o părere foarte bună.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adrian Cioroianu a desființat-o pe jurnalista despre care a spus că este o creatoare de fake news și a covocat-o la o dezbatere face to face.

”Dna Emilia Șercan, de la buna impresie pe care mi-a făcut-o cândva, la creatoarea de fake-news de azi
#EmiliaȘercan Ca de atâtea ori, diseminați minciuni/fake-news atât la adresa BNaR, cât și la adresa mea. Ar trebui să vă fie rușine – deși n-aș paria că aveți astfel de scrupule. O să aveți altă dată parte de un răspuns detaliat, pentru că oricum aveți lașitatea de a evita o dezbatere față în față cu mine, așa cum vă propun public de mult! Dar tot n-o s-o puteți evita la infinit. Și atunci vom vedea a cărui mască va cădea.
Până atunci, pentru dvs și alți postaci ai dvs., trei idei:

Erați obișnuită să se teamă de dvs. sau să vă evite tot felul de prinși cu mâța în sac. Eu n-am de ce să mă tem de dvs., nici nu vă evit (ci vă invit!) și, mai mult, le-am spus tuturor angajaților/angajatelor mei, pe care îi hărțuiți cu tot felul de cereri (pe care le voi face publice, când voi avea timp, pentru că asta meritați) să nu se teamă de nimeni, nici de mine, dar nici de dvs.

Mințiți când legați temperatura din bibliotecă de mandatul meu (din ultimii doi ani). Clădirea, de la inaugurare, 2012, a avut probleme, atât iarna (căldura, câtă e, „urcă” la etajele superioare, prin atriumul central, nu din voința directorului, ci prin legile fizicii) cât și vara (deseori, prin suprafața vitrată, efect de seră). De la inaugurare, clădirea nu are centrală proprie (depinde de apă caldă prin Radet) iar instalația de răcire e depășită demult. Deci: dvs ori n-ați intrat în clădire înainte de 2021 (și v-a adus vreun bizar magnetism), ori aveți vreo frustrare legată de angajații actuali sau de mine.

Mințiți când dați de înțeles tot felul de prostii legate de spațiile adiacente bibliotecii. Pentru dvs si pentru toți cei care plimbă intoxicări/fake-news: nici terenul din jurul Bibliotecii Naționale, nici parcarea, nici gheretele de paznici, nici paznicii din exterior, nici pilonii etc. NU sunt în administrarea BNaR, deci orice comentarii pe aceste subiecte sunt intoxicări, minciuni sau fantasme ale unor necunoscători.

Doamnă Șercan, v-o spun amical, ca să nu ziceți că vă amenință cineva: nu veți putea evita la infinit o întâlnire directă, publică, cu mine, în care să vină fiecare cu cărțile pe masă, cu prezentul și cu trecutul său.

Până atunci puteți da cât vreți cu pietre, dar să nu uitați că eu cred în efectul de bumerang al ideilor”, a scris Adrian Cioroianu pe pagina sa de Facebook.

În urma postării marelui istoric, rămâne de văzut dacă Emilia Șercan va avea curajul să dea ochii cu acesta și să aibă o dezbatere cinstită și onestă.

Citește și Denise Rifai o acuză de plagiat pe Emilia Şercan. Asemănarea cu Maia Sandu: „Va candida la prezidenţiale în 2024?”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!