Ultima apariție a Ronei Hartner. Ce își dorea regretata artistă înainte să își dea ultima suflare

Rona Hartner a dovedit în mai multe rânduri că este o luptătoare. A învins cancerul, a trecut prin mai multe piedici personale, dar a răzbit. Din păcate, forța ei a ajuns la final și, din păcate, a plecat dintre noi mult prea devreme. În ultima sa apariție înainte de a-și da ultima suflare, actrița spunea că are planuri mari de viitor.
Filip Stan
28 feb. 2024, 20:34
Ultima apariție a Ronei Hartner. Ce își dorea regretata artistă înainte să își dea ultima suflare
Ultima apariție a Ronei Hartner. Ce își dorea regretata artistă înainte să își dea ultima suflare

Rona Hartner și-a făcut multe planuri pentru viitor atunci când a aflat că a învins cancerul. Nu știa că viața îi pregătește, de fapt, o surpriză neplăcută. A sperat, însă, la o nouă vindecare miraculoasă pentru a-și putea crește fiica și pentru a-și continua cariera înfloritoare.

Citește și: Rona Hartner nu are liniște, la doar două luni după ce a fost înmormântată. Fostul soț al artistei, amenințări grave la adresa fiicei lor. ”I-a spus că dacă nu vrea să meargă la el, o va duce în plasament”

Ultima apariție a Ronei Hartner înainte de moarte

Rona Hartner s-a luptat luni la rând cu cancerul la plămâni, iar când credea că s-a vindecat de metastaza la creier, aceasta s-a mărit și i-a năruit fericirea și planurile pe care și le făcuse. Deși a sperat până în ultima clipă la vindecare, doctorii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Înainte de a primi această veste tristă, Rona a avut o ultimă apariție în cadrul unui live pe contul ei de Facebook, în care a vorbit despre parcursul vieții ei, despre încercările pe care le-a avut, dar și despre faptul că nu era pregătită să plece din această lume.

„Refăcând așa o relectură a vieții mele mi-am zis, pentru că acuma scriu o carte, mi-am dat seama că marile obstacole din viața mea, care mi-au apărut: scandalul cu Vadim, toate alea, m-au făcut ca voi oamenii, publicul, să mă cunoașteți mai bine, după care încercările astea cu cancerul, cu toate astea au făcut ca eu să fiu, de fapt, prin harul lui Dumnezeu, ținută așa, ca în brațe, în mijlocul focului și să fiu așa în brațele Lui prin har și să mă plimb pe acolo cu îngerii păzitori și așa mai departe. Foarte mulți oameni îmi spun și mă întreabă: „Mă Rona, totuși, ești foarte puternică, ai o chestie extraordinară” și vreau să spun o treabă: nu sunt o persoană mai puternică decât alții, dar am acționat harurile, harul lui Dumnezeu. Aceste haruri le primești când ai nevoie de ele (…) Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu (…) E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r. să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni. (…)”, povestea Rona Hartner în ultima ei apariție publică pe contul personal de Facebook.

După ce se vindecase de cancer Rona Hartner spera că la un moment dat va ajunge să se recăsătorească, având în vedere că cele două căsnicii ale sale au eșuat.

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință. Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia, o să fie o căsătorie de maturitate!”, povestea Rona Hartner pentru Playtech Știri.

La începutul lunii octombrie Rona Hartner a avut o intervenție în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, unde a vorbit despre boala ei, dar și cum a reușit să o învingă. Artista a dezvăluit atunci, când încă nu aflase de metastaza la creier, că vindecarea ei a fost o minune.

„În primul rând cred că am reușit cu multă rugăciune, dar s-a întâmplat și un miracol pentru că cancerul meu avea o mutație care era extrem de compatibilă cu un medicament care, culmea, nu era pentru cancer de plămâni, ci era pentru cancer de piele. Deci acea chimioterapie pusă pe acest cancer al meu cu o mutație, în loc să fie o complicație și mai mare, dumnezeu a vrut să fie un miracol pentru mine și mulțumesc din tot sufletul dar își spun sincer, de aceea sunt foarte jenată când unii oameni îmi cer același tratament, că le zic nu pot să vă dau eu ce tratament a decis să dea un oncolog, în mod normal aș fi făcut un protocol normal, cu chimioterapie din aceea prin transfuzie, dar făceam șoc anafilactic, eram alergică și pentru o secundă mi-au dat o chimioterapie medicamentoasă”,  dezvăluia Rona Hartner.

Ba chiar actrița era foarte fericită pentru că urma să-și reia activitățile și să urce din nou pe scenă pentru a-i bucura pe admiratorii săi.

„Acum mai am de făcut un ultim scanner pe 17 octombrie și pe 17 octombrie în mod normal ies din concediu de boală, nu mai sunt considerată bolnavă și pe 20 încep concertele în Franța. Totul a dispărut, am început să merg să conduc mașina, nu aveam voie, îți dai seama, nici să merg cu mașina, puteam să merg doar pe jos, în căldurile alea. Dar în orice caz, eu m-am conformat, am fost foarte ascultătoare, ce îmi zice doctorul aia fac, nu mai am voie cafea, nu mai am voie chiui, nu mai am voie curcuma, o grămadă de chestii, dar nu contează, am ascultat doctorul, am făcut regimul meu și acum încerc să scap un pic de excesul de kilograme pe care ți le adaugă atât de mult cortizon și morfină, dar astea sunt sechelele după un cancer normai, ai un pic de sechele, un pic de oboseală, dar eu mă duc în fiecare zi la slujbă și o țin cu Dumnezeu înainte și uite că El se ocupă de mine. Lupta a fost a Lui, nu a mea. Îmi vine să plâng de bucurie încontinuu pentru că multe chestii cred că se schimbă acum în viața mea, îmi vine să plâng încontinuu, mai ales din ziua în care am aflat că jumătate din metastaze au dispărut, adică 28 august, din acel moment sunt într-o stare de euforie generală, parcă am 20 de ani, parcă n-am avut niciun necaz în viața mea, pe bune am simțit că am înviat și că Dumnezeu vrea să mă învie pentru o viață mai bună așa că să știi că pun la cale și un spectacol cu care vreau să vin la teatrele din România la sfârșitul lui noiembrie până în decembrie și o să cânt laudele lui Dumnezeu în stilul meu, așa cum cânt eu din experiența pe care o am”, mai spunea Rona, în emisiunea lui Brancu.

Rona Hartner a mai povestit că medicii nu i-au dat nicio șansă, ba chiar au trimis-o la notar să își scrie testamentul. Artista a mers alături de fiica ei să-și cumpere loc de veci, ca să fie pregătită pentru orice situație.

„Doctorii mă trimiteau la notar, să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi. Mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță”, dezvăluia, înainte de decesul prematur, îndrăgita vedetă.

Citește și: Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, am suferit foarte mult”

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!