Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată, în 2 Mai: „Cui este frică de familia Pascu? Totul este un fiasco, totul este o făcătură”

Cu toate că mai bine de jumătate de an s-a scurs de la tragedia din 2 Mai, părinții celor doi adolescenți uciși nu au cum să șteargă această durere, iar procesul prin care sunt nevoiți să treacă pentru a-l băga după gratii pe Vlad Pascu îi consumă și rănește cu fiecare înfățișare în fața instanței.
Alina Costache
28 feb. 2024, 21:17
Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată, în 2 Mai: „Cui este frică de familia Pascu? Totul este un fiasco, totul este o făcătură”
Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei, fata ucisă de beizadeaua drogată, în 2 Mai: „Cui este frică de familia Pascu? Totul este un fiasco, totul este o făcătură”

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata care a fost ucisă în mod tragic, în accidentul din stațiunea 2 Mai, și-a exprimat indignarea față de nedreptatea la care sunt supuse familiile victimelor. El a evidențiat modul în care Vlad Pascu pare să fie avantajat în proces, în timp ce ei sunt nevoiți să trăiască cu durerea și amintirile dureroase în fiecare zi. Scandalul generat de erorile în gestionarea cazului lui Vlad Pascu persistă.

Citește și: Alina Gorghiu, despre acuzaţiile potrivit cărora Vlad Pascu ar fi beneficiat de ”tratament special”: Am dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul Poarta Albă

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familiile victimelor, a dezvăluit că există o strategie pentru a-l absolvi pe șoferul care, sub influența drogurilor, a cauzat moartea a doi tineri, Sebastian și Roberta, în accidentul din 2 Mai. Într-o apariție la Antena 3 CNN, Cătălin Dragomir a făcut declarații emoționante, subliniind gravitatea situației.

„Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie, şi chiar vorbesc şi în numele lui Valentin Olariu (n.r tatăl lui Sebi, tănăr ucis de Vlad Pascu la 2 Mai). Vreau să spun de la bun început, încă din 18 august, acest individ, acest cetățean Vlad Pascu, a fost protejat în continuu de când a fost prima oară oprit în Constanța.

Ulterior, știm cu toții tot ce s-a întâmplat și de câte ori a fost protejat. Mai nou tot presează tribunalele pentru eliberarea sa în arest la domiciliu. Mai nou, ieri, am văzut pe toate canalele de televiziune că au apărut pe tapet cu primul termen de judecată al Mirunei Pascu și a lui Mihai Pascu.Eu am rămas stupefiat! Am rămas uimit de declarația celor doi, nu știu care dintre ei a făcut-o, pentru că a fost citați de unul dintre avocații lor, şi s-a amânat procesul celor doi. Au cerut să amâne procesul celor doi, Miruna și Mihai, pentru că nu a putut fi în sală copilul lor, adică Vlad Pascu. Pentru ce să fie el acolo?

Deci totul este un fiasco, totul este o făcătură, tot este o bătaie de joc la adresa instanțelor. Și eu mai pun niște întrebări. Pe mine mă macină și mă roade. Da, eu sunt mai cu voce decât Valentin Olariu, care suntem amândoi în aceeași bancă şi chiar nu mi-e frică de absolut nimic! Deci, cui este frică de familia Pascu? Pe cine influențează familia Pascu? Din august și până inclusiv acum avem avocați, nu mai avem avocați, amânăm, nu amânăm. Ne cheamă ca pe tâmpiții la Mangalia, dar inculpatul principal, autorul principal a ceea ce s-a întâmplat, era de fapt la Constanța, n-am fost înștiințați.

Așteptăm iarăși ca fraierii să se ducă la penitenciar, unde o avea pe cucoana aia cu pieptul pe afară și cu picioarele tot așa pe afară de astă-vară. A doua avocată, dacă vă amintiți, care era consilier juridic în penitenciar, fără drept de reprezentare… iar copilul acela, Vlad Pascu, era atât de sigur pe el, pe ceea ce va urma și pe ceea ce se va întâmpla. Deci, oameni buni, cui este frică de familia Pascu?

Să-și închipuie toată lumea, o rugăminte am, ca să rememorăm că la noi, la Cătălin Dragomir și la Valentin Olariu, la familiile noastre noi nu putem să uităm un copil sfâșiat în două. Mă refer la Sebi, și copila mea fără jumătate din partea dreaptă a capului și toate oasele rupte în ea, la 150 la o oră!

Când experții la momentul respectiv, atunci, în zilele acelea au spus nu, domnule, că au fost 102km/h! Eu am spus întotdeauna n-a avut cum să aibă 102km/h… că are vizibilitate redusă.

Deci haideți să deschidem ochii dacă vrem să dăm exemplu pe copiii noștri care nu se vor mai întoarce niciodată, să nu mai pățească alți părinți… ceea ce noi trecem. Mie nu mi-e frică de familia Pascu! Şi rânjetul ăla lui Mihai Pascu, să nu dea față în față cu mine niciodată în viaţa lui și după mască.

Eu ca și contribuabil, noi toată lumea din țara asta plătim pentru toate autoritățile. Tot ce înseamnă poliție, și poliția penitenciarelor, și poliția de vamă, și magistratură. Și orice înseamnă stat, bugetari. Banii mei sunt buni, că merg acolo.

Banii la familia Pascu sunt mai buni decât ai noștri și se face scut pentru el? Serios dacă cineva găsește că banii ăia sunt mai buni, apoi Familia Pascu să țină statul și să facă legea în țara asta”, a spus la Antena 3 Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, şoferul drogat, în accidentul de la 2 Mai.

Citește și: Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai, continuă să sfideze. Ce le-a spus șoferul drogat judecătorilor: „Nu am spus asta până acum”

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'