Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Ce gest a făcut când și-a văzut fiica, pe Oana: „Asta a dorit să facă”

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Mama Oanei și a Catincăi a încetat din viață, la vârsta de 83 de ani, în azilul de la Snagov, unde este internată de ceva vreme. Oana a fost cea care a dat trista veste, iar înteaga familie a vedetei este profund îndurerată.
Alina Costache
01 mart. 2024, 10:10
Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Ce gest a făcut când și-a văzut fiica, pe Oana:

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Femeia se confrunta de ceva vreme cu probleme de sănătate specifice vârstei înaintate, iar fiica ei, Oana, a încercat să îi ofere cele mai frumoase momente în ultimii ani de viață.

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață o arată în timpul unei vizite din partea Oanei, în timp ce stăteau la o cafea. „Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Mioara Roman a avut mai multe probleme de sănătate și şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mama Oanei suferea de Parkinson, boală care a avansat agresiv și nu își mai putea folosi o mână deloc. De asemenea, medicii i-au scos și colecistul, după care un lipom infectat.

Citește și: Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale

Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântare

Deşi a locuit o bună perioadă de timp în casă cu regretata lui soacră, Marius Elisei a fost marele absent de la funeraliile Mioarei Roman, mai ales că nimeni nu s-a așteptat ca acesta să nu-și facă apariția la înmormântare. Se pare, însă, că relația lor nu a fost una bună, acesta fiind probabil și motivul pentru care bărbatul a decis să nu fie prezent la înmormântare.

Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus „Plec, divorțăm!”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman.

Conform declarațiilor făcute de Oana Roman, Marius Elisei nu a fost deloc de acord cu prezența Mioarei Roman în casă, acesta fiind și motivul pentru care a decis să părăsească la vremea aceea căminul conjugal.

Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!