Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! Arhitecta este în culmea disperării. „Trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”

Andra Marinescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați arhitecți din țară. Însă foarte puțini români știu drama prin care trece vedeta de la ”Visuri la cheie”.
Alina Costache
01 mart. 2024, 22:35
Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! Arhitecta este în culmea disperării. „Trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”

Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”! În urmă cu ceva timp, arhitecta a decis să pună punct relației pe care o avea de șase ani cu un bărbat care, din păcate, nu a putut să accepte că totul s-a terminat.

Citește și Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”

Drama neștiută a Andrei Marinescu, de la „Visuri la cheie”!

La scurt timp după despărțire, bărbatul a început să o terorizeze pe Andra Marinescu care acum trăiește cu teama că i se poate întâmpla ceva rău în orice moment.

„Din păcate, uneori apar și norii de furtună. Este adevărat că fără ploaie nu apare curcubeul, însă momentan nu prea se văd semne că norii s-ar risipi… este o perioadă destul de agitată, o perioadă în care mi-aș dori să fie liniște pe plan personal, însă uneori, oamenii în care ai avut încredere și în care ai investit suflet, aleg să te rănească. Am ajuns, din nefericire, să trăiesc cu teamă (…)După șase ani de relație am decis să ne despărțim, iar acum suport consecințele. A fost o relație pe care nu am știut cum să o gestionez. Știu că pare incredibil, dar da, orice femeie poate trece prin așa ceva. Îmi doresc ca timpul să mă ajute să învăț și din experiențele mai puțin fericite din viața mea. Și îmi doresc ca în ambele planuri, atât în cel profesional, cât și în cel personal, să apară curcubeul. Despărțirea s-a produs anul trecut, dar nu aș putea spune cu exactitate când s-a produs ruptura în cuplu. Cred că a fost ceva gradual, poate bazat pe faptul că într-o relație doi oameni pot evolua diferit, din toate punctele de vedere.

Este clar că există neînțelegeri în orice cuplu, care pot dura mai mult sau mai puțin, dar în momentul în care simți că ceva nu funcționează, că lipsește încrederea, că unul încearcă să domine, să-i distrugă încrederea celuilalt, când realizezi că viața ta este controlată și dirijată, atunci este momentul în care trebuie să spui stop. Am spus stop, dar nu a fost suficient. Am primit mesaje dure, au existat încercări de discreditare, de îndepărtare a celor care-mi sunt aproape. Este cumplit să treci prin așa ceva. Ajungi să simți că viața ta nu-ți mai aparține, și trăiești cu frica că orice se poate întâmpla”, a spus Andra Marinescu, întru-un interviu pentru viva.ro.

Andra Marinescu a mărturisit că din cauza fostului iubit și-a pierdut liniștea și încrederea în oameni pe care acum vrea să le recapete.

„Îmi este extrem de greu să înțeleg cum am ajuns în această situație. Privind în urmă, mă întreb de ce am încercat în toți acești ani să păstrez această relație? Nu știu. Nu cred că există un răspuns. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce l-a motivat să facă aceste lucruri. Dacă încerc să privesc cu obiectivitate relația noastră, au existat elemente care ar fi trebuit să-mi ridice la momentul respectiv foarte multe semne de întrebare. Dar chiar dacă nu era normal ce se întâmpla, lăsam de la mine, ‘să nu se supere’.

Eu am fost convinsă, în momentul separării, că ne vom putea comporta ca niște oameni civilizați, așa cum se întâmplă cu multe cupluri care se despart… dar acum realizez că nu-l cunosc deloc. Îmi doresc doar să îmi recapăt liniștea personală, de care am atât de multă nevoie. Sincer, aș prefera să nu mai privesc în trecut, îmi doresc să înțeleg pe deplin lecția pe care o am de învățat și să reușesc să pot avea iar încredere în oameni…”, a mai spus Andra Marinescu.

Citește și Emisiunea care schimbă destinele românilor revine pe PRO TV! Au început filmările pentru „Visuri la cheie” sezonul 10

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'