Cum să cucereşti un bărbat sau o femeie din zodia Peşti

Ca să cucerești o femeie Pești nu e foarte greu, atât timp cât îi promiți magia unei povești de iubire ca-n basme. Căci, femeia Pești rămâne cea mai romantică a zodiacului.
Alina Costache
02 mart. 2024, 21:25
Cum să cucereşti un bărbat sau o femeie din zodia Peşti

Iată cum să cucerești o femeie Pești
1. Apelează la romantism
Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, femeia Pești se îndrăgostește repede. Dacă flirtezi și utilizezi contactul vizual foarte des, femeia Pești cade în vraja ta. Zâmbește cât de frumos poți, în timp ce ai în minte cele mai erotice fantezii. Va simți imediat mesajul și va fi atrasă ca un magnet de metale. Fii cât se poate de atragător, dar nu arunca banii pe haine clasice sau la patru ace. Ele sunt, mai degrabă, adeptele stilului hippie și boho.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

2. Invit-o la joacă
Femeile Pești sunt niște copii în adâncul sufletului lor și nu vor refuza niciodată o invitație la joacă. Le ajută să fugă de realitate. Deci, pentru a cuceri femeia Pești, invit-o într-un parc de distracții sau la un film fantasy. Este încântată, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reîncarnarea. Tot ce are legătură cu magia și spiritualul poate fi atins într-o discuție cu o femeie Pești.

3. Fii prințul salvator
Romantismul, inima bună și tendința spre visare și basm fac perfect scenariul prințesei la ananghie care are nevoie de prințul salvator. Îi poți cuceri inima aratându-te interesat de problemele ei pe care ai putea să le rezolvi.

4. Imbunătățește-i stima de sine
Femeia Pești are probleme cu imaginea de sine, de aceea e nevoie să o încurajezi mai tot timpul. Dacă are încredere în ea însăși va străluci. Laudă-i abilitățile, arată-ți interesul pentru meseria ei, pentru hobby-urile pe care le are. Atenție, însă! Toate acestea trebuie să fie sincere, deoarece va mirosi imediat superficialitatea. Dacă îi înșeli încrederea sau îi rănești sentimentele, va fi greu să o recucerești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia PESTI
Ca sa cuceresti un barbat Pesti nu e foarte greu, atat timp cat ii promiti magia unei povesti de iubire ca-n basme. Caci, barbatul Pesti ramane cel mai mare romantic al zodiacului.

Iata cum sa cuceresti un barbat Pesti
1. Apeleaza la romantism
Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, barbatul Pesti se indragosteste repede. Daca flirtezi si utilizezi contactul vizual foarte des, barbatul Pesti cade in vraja ta. Zambeste cat de frumos poti, in timp ce ai in minte cele mai erotice fantezii. Va simti imediat mesajul si va fi atras ca un magnet de metale. Fii cat se poate de feminina, dar nu arunca banii pe haine clasice sau la patru ace. Ei sunt, mai degraba, adeptii stilului hippie si boho.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

2. Invita-l la joaca
Barbatii Pesti sunt niste copii in adancul sufletului lor si nu vor refuza niciodata o invitatie la joaca. Il ajuta sa fuga de realitate. Deci, pentru a-l cuceri, invita-l intr-un parc de distractii sau la un film fantasy. Este incantat, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reincarnarea. Tot ce are legatura cu magia si spiritualul poate fi atins intr-o discutie cu un Peste.

3. Fii printesa la ananghie
Romantismul, inima buna si tendinta spre visare si basm fac perfect scenariul printesei la ananghie pe care sa o salveze barbatul Pesti. Ii poti cuceri inima povestindu-i despre una din problemele tale pe care ai vrea sa o rezolvi, dar nu poti din diverse motive. Lauda-i implicarea si fii recunoscatoare pentru sfaturile pretioase pe care ti le ofera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!