Rareş Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: „A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București”

Declarațiile vin în contextul în care Nicușor Dan și-a anunțat săptămâna aceasta candidatura pentru un nou mandat iar în cursul zilei de astăzi s-a oficializat, la Congresul Forța Dreptei, și susținerea sa oficială din partea formațiunii politice.
Filip Stan
03 mart. 2024, 07:01
Rareş Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan:

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, pe tema candidatului pe care PNL îl va propune pentru Primăria Capitalei. Acesta a dat exemple de primari apreciați, în opinia sa, precum Emil Boc, Ilie Bolojan sau actualul președinte Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului, care ar recomanda un primar „de dreapta” și pentru București.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan spune că în scurt timp se va anunța și o candidatură oficială, dar că numele propuse de PNL vor fi făcute publice prin chestionarele pentru sondajele interne ale partidelor, care vor fi prezentate luni seara.

„Vom afla cu toții înainte cu 3 luni, între 9 și 11 martie, cel mai probabil. O să vedem problemele Bucureștiului, să vedem dacă va fi unul singur, dacă va fi de dreapta, de stânga.

Situația Bucureștiului este una tragică, Nicușor Dan a eșuat,este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București. Cred că un edil de dreapta poate schimba lucrurile. Am văzut ce-au făcut Klaus Iohannis, Emil Boc și Ilie Bolojan.

Cel mai important ca acel candidat să aibă un proiect pentru capitală. Să învețe de la primarii marilor orașe europene, să nu stea izolat.

Vom vedea dacă votanții PNL și PSD se deplasează către un candidat comun. De aceea facem cercetări serioase, să vedem ce se întâmplă cu bazinele electorale.

Rareş Bogdan, despre Schengen: Dacă tot vine Karl Nehammer la Bucureşti şi îl vedem la faţă, măcar să vină şi cu un anunţ, să nu vină doar cu ideea de a-l înjura”

Sunt convins că de luni seara, de când vom lansa chestionarele, se va afla numele pe care le sondăm”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenție la Antena 3.

Declarațiile vin în contextul în care Nicușor Dan și-a anunțat săptămâna aceasta candidatura pentru un nou mandat iar în cursul zilei de astăzi s-a oficializat, la Congresul Forța Dreptei, și susținerea sa oficială din partea formațiunii politice.

Din declarațiile politice de până acum acesta are și susținerea USR și PMP, fiind candidatul Alienței Dreptei pentru Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan, desemnat oficial candidatul Forţa Dreptei la Primăria Capitalei: Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat

Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost desemnat oficial, sâmbătă, candidatul formaţiunii Forţa Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureştiului. El a afirmat că este posibil să fi făcut greşeli în timpul mandatului, dar a apreciat că nu şi-a bătut joc de votul oamenilor.

Nicusşor Dan a fost desemnat oficial, sâmbătă, pentru a candida din partea Forţa Dreptei pentru funcţia de primar general al Capitalei. Votul s-a dat la Conferinţa de alegeri a Forţa Dreptei Bucureşti. delegaţii prezenţi în sală au votat în unanimitate, prin ridicarea mâinii.

”În politică contează un singur lucru, să faci ce vor oamenii să faci, adică ce vor susţinătorii tăi să faci. Am fost parte acum 4 ani la doar o parte din discuţii care au fost dificile, dar a existat atunci o voinţă politică şi a existat atunci la nivelul partidelor de dreapta din municipiul Bucureşti,  voinţa de a pune capăt a 12 ani de jaf PSD în Bucureşti. A fost o decizie dificilă, corectă şi oamenii au venit şi ne-au votat”, a declarat Nicuşor Dan, după desemnare.

Marcel Ciolacu, succes imens pentru românii din Diaspora: „Românii din Spania vor avea în curând dublă cetăţenie”
El a mai afirmat că este optimist că alături de colegii săi va reuşi să le amintească oamenilor de unde a pornit şi unde a ajuns acum.

”Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat. (…)Sunt optimist că oamenii au înţeles, trebuie şi noi să le aducem aminte că nici măcar nu aveam marcaje rutiere în oraşul ăsta, ne rupeam picioarele la Piaţa Unirii că  nu erau dalele alea, erau sărite din trotuar, de acolo am plecat. Sunt optimist că reuşim să le explicăm bucureştenilor de unde am pornit şi unde am ajuns şi unde putem să ajungem cu aceeaşi seriozitate”, a subliniat Nicuşor Dan.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Cât de deștept ești în funcție de forma frunții. Mihai Voropchievici: Ei au o inteligenţă sclipitoare
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu despre alegerile prezidențiale: „Lasconi rămâne favorita mea în acest an”
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'