Lidia Fecioru, despre cele 7 categorii de bărbaţi de care să fugi. Bârfitorii şi perfecţioniştii sunt la loc de cinste

Lidia Fecioru, după trei divorţuri, a dezvăluit cei șapte oameni care ne fac viața grea, adăugând că "dacă aș fi avut o astfel de persoană în viața mea, aveam vreo 15 ani de pușcărie la activ".
Alina Costache
03 mart. 2024, 13:17
Lidia Fecioru, despre cele 7 categorii de bărbaţi de care să fugi. Bârfitorii şi perfecţioniştii sunt la loc de cinste

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse” cine sunt cei șapte oameni care ne fac viața grea.

Narcisiștii

Nu doar că vor ei doar să fie eroii propriei lor povești sau ai propriilor vieți. Ei vor să fie și eroii vieții tale, și eroii poveștilor tale. Adică vor să dețină controlul. Dacă vedem că avem un partener de viață cu aceste trăiri narcisiste, este foarte greu de gestionat această relație. Meriți să fii în filmul ăsta sau nu, este doar alegerea fiecăruia. Pentru că e foarte greu trăit cu el. El este buricul pământului. Ceilalți nu contează, nu exiști.

Oamenii cu energii negative

Indiferent cât am vrea noi să ne îndepărtăm de persoane cu energii negative, întotdeauna vor fi lângă noi persoane care sunt în felul ăsta. Ei sunt tot timpul cu chestii critice. Adică tot ce faci, poți să faci excepțional, dar ei spun: „bă, e bine ce ai făcut, dar știi că aici ar trebui să schimbi”. Orice ai spune, orice ai face, nu e bine. Și dacă încerci să-i spui lui ceva, el tot pe nu îl va pune în față.

Lidia Fecioru, mai sinceră ca oricând. Care e motivul pentru care a divorțat, dar încă îi e recunoscătoare celui de-al treilea soț
Adică, vrei să-i dai un sfat cu privire la un doctor, sau cu privire la o chestiune oarecare, nu contează. Astfel de persoane îl iau pe nu în brațe. Dar, după ce trec două zile, vine și spune: „ai avut dreptate, îmi pare rău că nu mi-am luat rochia aia de care mi-ai zis tu”. Dar când i-ai zis tu, a spus „nu, dragă, nu-mi place”. Bine, dacă-ți pare rău, du-te la magazin și cumpără-ți-o. Cu siguranță, e bine să te ții departe de acești oameni și de atitudinea lor negativă. La un moment, te lasă nervii și nu mai vrei, adică preferi să nu-i mai spui nimic, să nu ai o conversație cu persoana respectivă.

Manipulatorii

Cu manipulatorii e o situație dezastruoasă. Vorbim de o persoană care-ți ignoră în repetate rânduri limitele și încearcă tot timpul să te comande, să te convingă că așa e bine, cum spune el. Este destul de obositor și întotdeauna va încerca să manipuleze în toate formele, indiferent de informații, indiferent de situație va manipula. Te va face pe tine să n-ai încredere în ceea ce tu știi foarte bine. Nu ai nevoie de așa ceva în viața ta, simplu.

Vampirii energetici

Vampirii energetici au mereu nevoie de atenție. Au nevoie tot timpul de ajutor și ei în schimb nu oferă niciodată niciun sprijin. Dacă recunoști un asemenea om împrejurul tău, permite-ți luxul să-i duci lipsa.

Competitorii toxici

Pentru ei, viața este, tot timpul, un concurs. E greu să ții pasul cu acești oameni pentru că vor în permanență să demonstreze că sunt cei mai buni. În orice, nu contează. Și o ciorbă, dacă ai făcut-o și este nemaipomenită, ei vor spune: „eu am făcut ieri una și mai bună”. Totul trebuie să fie „brici”.

Bârfitorii

Îi avem tot timpul în preajmă. Și noi poate că ne surprindem câteodată bârfind. Eu, când mă surprind că am tendința, îmi dau peste ‘vorbă’ imediat. Adică, mă opresc. Acești oameni se hrănesc doar din zvonuri.

Una e să bârfim, să te bârfesc eu pe tine cu o prietenă de-a mea, că „ce mișto ești tu, ce rochie mișto ai, ce bărbat ai”. Și alta să spun: „bă, tu ai auzit că….am auzit eu un zvon, că Lidia Fecioru e nu știu cum, că Mihai Voropchievici e nu știu cum”, asta, deși nu-i cunoști, nu ești în temă, habar nu ai. Când începi să spui zvonuri și conflicte închipuite și mai pui și de la tine, când ai un om dintr-ăsta care îl simți o dată că a bârfit, a doua oară pune-i călușul în gură și trimite-l la naiba.

Perfecționiștii

Pentru acești oameni, nimic nu este suficient de bun. Eu cred că dacă aș fi avut vreodată în viața mea un bărbat perfecționist din ăsta, aveam și vreo 15 ani de pușcărie la activ. Sincer, vă spun, nu cred că poți să suporți genul ăsta. E crunt. Și nici cu o femeie nu mi-e rușine. Adică, și femeile care sunt perfecționiste sunt un dezastru. Ce se întâmplă: în sinea lor, ei nu sunt atât de perfecționiști, dar cer perfecțiune de la ceilalți din jurul lor. Adică, ei fac un lucru foarte rar. Poate că îl fac perfect, dar ce le cer celorlalți este un dezastru. Și atunci, valea!

Avem și vom avea posibilitatea să ne alegem prietenii. Doar părinții, frații și rudele nu poți să îi alegi. În rest, celelalte lucruri le putem alege, le putem trece prin sită, ne putem detașa. Că, până la urmă, singur îți pui în farfurie.

Lidia Fecioru aruncă bomba! Care sunt lunile în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul: ”Există o explicație”

Care sunt lunile în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul. Lidia Fecioru a afirmat în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” că sunt anumite perioade din an în care oamenii sunt tentați să își înșele partenerul.

Citește și Lidia Fecioru, despre cum să îți îndeplinești dorințele! Ce este metoda 369. ”Ai nevoie de un pix și o agendă”

Bioenergoterapeutul a subliniat că tendința de a înșela partenerul  apare în special în lunile de vară, atunci când hormonii fericirii sunt la cote înalte.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Vin hormonii fericirii. Există o explicație, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă! Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără”, a declarat Lidia Feciorul a Antena3CNN.

Mai mult, Lidia Fecioru a afirmat că după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi de a-și înșela partenerul.

„Sunt foarte mulți care au fost chestionați și au răspuns că după o perioadă de timp, în perioada vacanței de vară au simțit nevoia să găsească pe altcineva. De asemenea, pandemia și-a spus cuvântul, pentru că nu au mai putut pleca și au lucrat de acasă. S-au rupt relațiile cu amantele, respectiv amanții și au fost divorțuri foarte multe, pentru că nu au mai putut pleca de acasă.

Imediat după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dacă îți dorești să fii relaxat, atunci lasă-l și pe celălalt relaxat. Nu-l stresa dacă vrei tu să te relaxezi”, a mai precizat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Citește și Lidia Fecioru: Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar ne face şi rău

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Doi morți în Zaporojie în urma bombardamentelor rusești
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?