Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine.
Filip Stan
03 mart. 2024, 14:17
Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Sezonul Peștilor este în plină desfășurare. Acesta este un timp pentru o mare schimbare și o mare revelație. Suntem gânditori în acest sezon; ne folosim mintea și lucrăm în tandem cu intuiția noastră. Fiecare zodie încorporează un pic de Pești în el și este influențat corespunzător de trăsăturile care vin împreună cu acesta.

În dragoste, simțim nevoia să ne întărim legăturile emoționale
Acesta este un moment pentru noi relații și vederi reînnoite. Deși ne putem preda idealismului, vom învăța că în dragoste trebuie să fim atenți atât realității, cât și ideii de granițe.

Vom vedea cum sezonul Peștilor ne afectează cariera și în această perioadă. Iată un sezon care ne face să ne întrebăm dacă ceea ce facem este potrivit pentru noi. Sezonul acesta ne face să ne auto-reflectam serios. Deși putem simți o dorință extraordinară de a fi creativi, trebuie să fim, de asemenea, foarte conștienți că exagerăm în acest timp.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova

Pentru că suntem idealiști, avem tendința de a deveni perfecționiști, iar pentru unii dintre noi, atunci când nu creăm ceea ce ne-am propus, ne vine sa lesinam. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal dualist, ca și în cei doi pești, vor fi momente de mare nehotărâre, chiar de confuzie.

Cu toate acestea, per total, acesta este momentul pentru sănătate și conștientizare îmbunătățite. Suntem puternici în timpul sezonului Pești și vom trece peste efectele anotimpului pentru fiecare semn zodiacal, precum și care tranzite vor fi cele mai influente pentru fiecare zodie.

Sezonul Peştilor 2024: Berbec
Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine și atât de mult are de-a face cu lecțiile învățate din relațiile tale anterioare și cu capacitatea ta de a crește. în prezent. Esti, de asemenea, conștient că în curând vei intra în sezonul tau de Berbec.

Asta îți oferă întotdeauna acel zgomot suplimentar de putere, iar sezonul Peștilor nu este chiar atât de diferit. Deși ești total diferit ca personalitate, există multe lucruri pe care le ai în comun și vei petrece acest sezon pregătindu-te pentru ceva grozav care urmează să vină în relația ta de îndată ce va veni sezonul Berbec. Puterea ta de pozitivitate este la cote maxime – bine pentru tine, Berbec!

Idei cheie pentru sezon: pregătirea pentru schimbări mari, știind că lucrurile bune urmează să vină, senzație de primăvară, speranță, planuri mari, educație, învățare lucruri noi, dorința de a fi cel mai bun, sentiment amoros și riscant.

Cele mai fericite zile: 9, 10 martie.

Taur
Lucrurile progresează cu siguranță pentru tine în perioada 19 februarie – 20 martie 2024, iar în sezonul Pești din ’24, îți vei stabili câteva obiective care ar putea fi greu de atins, dar nu imposibil. Îți place să pui presiune pe tine. Atâta timp cât tu ești cel care pune presiune, poți face față. Energia nodala vine la tine cu puterea unei vindecări extraordinare și vei putea renunța cu bucurie la câteva obiceiuri proaste. Acesta este un sezon grozav pentru tine, Taur. Cu siguranță ești în puterea ta acum.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

Idei cheie pentru sezon: idealism, dorință, distracție, dorința de a face ceva mai bun din viața ta amoroasă, încercarea de lucruri noi, renunțarea la trecut, lăsarea obiceiurilor proaste în urmă, angajarea unui stil de viață sănătos, a fi acolo pentru persoana iubită, deținând acțiunile tale.

Cele mai fericite zile: 3, 7 martie.

Gemeni
În perioada 19 februarie – 20 martie 2024, te vei simți în sfârșit în largul tău cu ideea de a iubi și a iubi o altă persoană. Este ca și cum ai scos ceva din sistemul tău, iar acum, când durerea s-a terminat, simți că sezonul Peștilor este cu adevărat aici pentru ca tu să experimentezi un fel de dragoste și relație distractiv. Ești creativ și influent și în această perioadă, deoarece alții te admiră și te consideră un expert în domeniul tău.

Idei cheie pentru sezon: Să te iubești pe tine însuți, să poți recunoaște că ești bun, să faci tot ce poți, să iubești o altă persoană, să te dedici sănătății și schimbării stilului de viață, să deții schimbarea și transformarea, permițând vindecării să ia e locul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!