Moment emoționant la Power Couple România. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit detalii neștiute despre relația lor: „A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”

Radu Siffredi a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația cu Oana Matache, la Power Couple România, în ediția din 4 martie. Cu ce probleme s-au confruntat cei doi.
Alina Costache
04 mart. 2024, 14:52
Moment emoționant la Power Couple România. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit detalii neștiute despre relația lor: „A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”
Radu Siffredi, în lacrimi la Power Couple România, după ce și-a amintit de clipele grele din relația cu Oana Matache

Cuplurile au fost luate prin surpindere de apariția lui Dani Oțil în vila Power Couple încă de la primele ore ale dimineții. Prezentatorul emisiunii a adus emoții și lacrimi în ochii vedetelor, chiar înainte de marea provocare a zilei. Perechile au încpeut să citească scrisorile de dragoste de la parteneri. Anamaria și Tudor și-au stăpânit cu greu lacrimile, în timp ce Radu Siffredi a scos la iveală un detliu neștiut despre relația cu Oana Matache.

Cei doi au reușit să-și surprindă colegii din competiție cu dezvăluirile lor: „Ne era frică pentru că o să fim ciudații clasei și nu o să ne integrăm, dar uite-ne acum”, a mărturisit Oana.

Scrisoarea Oanei i-a ajuns la inimă lui Radu, care nu s-a putut abține și a făcut o confesiune despre o etapă grea a relației lor. Aceștia au trecut prin clipe despre care le este foarte greu să vorbească.

„Acum un an era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine, iar acum suntem aici și e minunat! Chiar a fost greu”, a zis Radu Siffredi.

„Sunt foarte mișcată și în ziua de azi de faptul că a trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună!”, a completat Oana Matache.

Chiar dacă pare un bărbat puternic, Radu Siffredi este, de fapt, o persoană sensibilă. Fiind copleșit de cuvintele frumoase scrise de iubita lui, a început să plângă.

„Faptul că realizez că n-am avut niciodată ce am acum… și anume o persoană atât de minunată care să mă înțeleagă, să mă suporte, să râdă și să sufere cu mine. Mi se pare că toată viața mea am fost lipsit de oameni cu empatie în jur și este pentru prima oară când cineva mă înțelege cu adevărat. Citind-o m-am simțit mai iubit ca niciodată!”, a mai declarat Radu Siffredi cu lacrimi în ochi.

Tudor și Anamaria Ionescu au fost primii care au citit scrisorile de dragoste. Îninate de a inversa scrisorile, cei doi au scos la iveală un detaliu care i-a luat prin surpindere pe toți.

Ei au declarat că nu s-au alintat niciodată, spunându-și mereu pe nume. Ei au dat de înțeles că nu sunt persoane romantice și nu își arată prea des afecțiune.

Anamaria Ionescu a fost copleșită de emoții la gândul că trebuie să citească în fața tuturir prima scrisoare de dragoste pe care a primit-o vreodată de la soșul ei: „Eu deja am început să plâng”, a spus ea, la Power Couple.

„Ano, pentru mine ești, ai fost și vei rămâne tancul familiei. Am realizat asta de foarte mult timp, chiar dacă nu ți-am zis niciodată. La început, am crezut că am venit la emisiunea asta doar să ne jucăm. Am descoperit că Ana nu este deloc o fricoasă, ci este foarte puternică și mai mult decât ea și-ar fi imaginat vreodată. Cea mai bună echipă pe care am făcut-o vreodată este echipa Ana – Tudor. Pentru mine ești tot!”, au fost rândurile care au făcut-o pe Ana să plângă.

„Te iubesc”, i-a zis Tudor Ionescu la final. Până și Dani Oțil a ascultat cu lacrimi în ochi declarația de dragoste a cântărețului.

„Îmi lipsea treaba asta. Să citesc o scrisoare din partea lui. Mi-a plăcut mult de tot! Am simțit un fior în stomac”, a adăugat Anamaria Ionescu.

Proba de la Power Couple care dă totul peste cap

Tensiunea crește la Power Couple, iar perechile sunt nevoite să găsească noi strategii ca să facă față fiecărei probe în parte.

Concurenții sunt influențați de o surpriză emoționantă, fiecare dintre ei trebuie să citească scrisoarea pe care i-a scris-o partenerul în timpul șederii în vila din Gozo. Apoi, au loc mărturisirile cele mai impresionante ale perechilor. . Și pentru că viața de cuplu înseamnă un balans între sentimente și probleme de zi cu zi, de la momentele pline de sensibilitate, perechile vor trece la un subiect arzător: shopping-ul. Acest capitol care provoacă multe discuții în viața de cuplu va fi dus la extrem cu o probă în care fetele vor fi puse în mare dificultate.

Citește și Power Couple România Semifinală. Ziua marilor mărturisiri! Proba fetelor dă peste cap toate calculele

Apoi, etapa a cincea de la Power Couple România constă într-un campionat de shopping viteză sau shopping pe bandă rulantă. Femeile din competiție au la dispoziție cinci minute să recunoască hainele partenerului în magazinul Power Couple. Nu e ușor fiindcă limita de timp nu e singurul obstacol. Concurentele trebuie să găsească cămășile, tricourile, pantalonii și încălțămintea partenerilor printre sute de articole vestimentare, în timp ce fac jogging pe o bandă rulantă setată la o viteză mare.

„Mi-a fost foarte greu să mențin ritmul, am și căzut de câteva ori”, a povestit Mădălina Popescu. „Nici n-a început bine jocul și deja obosisem. Nici cetățeanul turmentat nu cred că a arătat așa cum am arătat eu la această probă”, a transmis cu umor Eliza Natanticu. „Am simțit că nu mai pot la un moment dat, m-a epuizat această probă”, a dezvăluit Ana Ionescu.

Pe lângă solicitarea probei, unele concurente vor avea mari surprize la aflarea sumelor investite de partenerii lor. Oare câți bani sunt dispuși să investească domnii în… shoppingul partenerelor, dacă e vorba de hainele lor? Va fi o seară provocatoare și plină de surprize la Power Couple.

Citește și Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Băutura ieftină care te ajută să slăbești și reglează metabolismul. Se bea cu 15 minute înainte de masă, iar rezultatele se văd destul de repede
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Finalul lui Putin, mai aproape ca niciodată. Zeci de specialiști îi cântă Prohodul
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Operațiune fulger în Brașov: Traficanți de droguri prinși în flagrant
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!