Horoscop cu Ana Maria Ticea: „Acum este momentul marilor decizii!”. Zodiacul aduce bani, schimbări, achiziții și implică multă atenție

La fel ca în Februarie, și în Martie vom avea parte de o Lună Nouă. Pe 10 martie Luna se va afla în semnul Peștilor, deci încep schimbările!
Filip Stan
05 mart. 2024, 21:01
Horoscop cu Ana Maria Ticea:

Horoscop săptămânal cu Ana Maria Ticea: Astrologul avertizează și în privința unor posibile accidente. Acum este momentul marilor decizii, marilor schimbări, dar este primordial și să ne punem nevoile și plăcerile pe primul loc.

”Între 8 și 11 martie avem un careu Marte Uranus care este foarte sensibil, iar pe 10 martie avem Luna Nouă în semnul Peștilor.

Este o perioadă foarte sensibilă și vreau să aveți atenție la accidentări. Să fiți atenți și la situațiile care implică decizii, căci lucrurile pot scăpa de sub control”, spune Ana Maria Ticea, conform WOWnews.

Horoscop săptămânal cu Ana Maria Ticea:

Nativii Berbec sunt foarte concentrați, deoarece pot simți că foarte multe lucruri nu mai corespund cu planurile lor de viitor. Au nevoie să facă un pas în spate, să se adune, să se raporteze realist la viața lor și să nu se mai impacienteze.

Horoscop rune martie 2024. Semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor, se culege ce s-a semănat. WUNJO este inversată, nu binecuvântează cu protecţie
Pentru nativii Taur acest proces îi aduce mult mai aproape de îndeplinirea unor dorințe și de planurile de viitor. Vor lucruri diferite, va apărea un nou proiect, își doresc să fie mult mai independenți, să aibă timpul lor și să nu mai dea atâtea explicații despre ceea ce au de făcut.

Nativii Gemeni sunt foarte dornici să iasă în față la locul de muncă, pot chiar să primească și o promovare pe parcursul lunii martie, dar au nevoie să schimbe perspectiva. Trebuie să vadă lucrurile dintr-un alt unghi, cât mai decent și mai corect. Au de făcut foarte multe acte și demersuri, poate în legătură cu un imobil.

Nativii Rac au nevoie de o altă perspectivă în această săptămână, au nevoie de călătorii lungi în străinătate și își pot face planuri de viitor, au alte concepții acum, pentru că simt că nu mai sunt pe drumul lor și au nevoie să se simtă liberi.

Nativii Leu împart o moștenire sau pot face anumite acte care să îi aducă mai aproape de banii altora. Trebuie să fie mai focusați pe ceea ce înseamnă bunurile la comun, să fie detașați de a se raporta în mod corect la o împărțeală.

Nativii Fecioară sunt foarte dornici să poată să cunoască pe cineva sau alții chiar se află într-un proces de cunoaștere și pot fi ceruți în căsătorie sau pot încheia un nou contract, tocmai de aceea au nevoie de luciditate.

Nativii Balanță muncesc foarte mult în această săptămână, au foarte multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, sunt foarte eficienți, dar trebuie să aibă grijă și la sănătate, poate-și fac niște analize, merg la sală, schimbă dieta.

 

Horoscop karmic. Zodiile de aer fac achiziţii, zodiile de apă au regrete. Momente de vis pentru semnele de foc!
Nativii Scorpion au nevoie să petreacă timp cu copiii, cu persoana iubită, au nevoie să își facă planuri de viitor, au nevoie să se bucure, să se distreze, poate chiar pot pleca într-o vacanță.

Au nevoie de o nouă raportare care să îi bucure și să se distreze. De asemenea, trebuie să fie atenți și la cheltuieli, au nevoie să mai economisească.

Nativii Săgetător se ocupă de casă sau poate chiar vor să se mute. Au nevoie de un timp al lor cu familia, pot face mai multe drumuri către mama, pot face anumite schimbări în casă și își doresc să se elibereze, să se liniștească și au nevoie să se raporteze diferit la situațiile care vin spre ei și îi stresează.

Să fie, de asemenea, atenți și la amintirile care vin din trecut și îi încarcă. Nativii Capricorn sunt cu foarte multe demersuri, sunt legați de acte, contracte. Au nevoie să poată să rezolve aceste acte, pot chiar delega un avocat să se ocupe de acest caz al lor. De asemenea, unii pot vinde sau chiar pot cumpăra. Trebuie să fie foarte atenți la demersuri, la ce implică partea aceasta de norme, de legi.

Nativii Vărsători fac calcule financiare, sunt foarte focusați să câștige, dar le recomand să economisească. Au nevoie să poată să simtă anumite lucruri și să nu mai simtă constrânși de situații care nu le aduc atât de multă încredere în sine.

Nativii Pești sunt într-un proces de schimbare și maturizare și sunt atenți la ceilalți și la modul în care se raportează. Trebuie să evite toate acele energii dubioase care îi pot afecta și să se raporteze intuitiv la toată această perioadă. Să fie atenți și la planul sănătății, care de foarte multe ori lasă de dorit.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!