Romeo Fantastik, autorul hitului „Carolina”, s-a pus cu burta pe carte. Manelistul este student la o facultate din Anglia: „Vreau să fie beat-urile alea la fete cum trebuie”

Romeo Fantastik este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. În urmă cu două decenii, el a adus în lumina reflectoarelor manelele deocheate, care au devenit un trend la acea vreme. „Regele Sexului”, așa cum mai este cunoscut, a dat lovitura, însă, cu melodia „Carolina”, un hit care încă răsună în boxele românilor.
Bianca Bocioacă
04 mart. 2024, 21:29
Romeo Fantastik, autorul hitului „Carolina”, s-a pus cu burta pe carte. Manelistul este student la o facultate din Anglia: „Vreau să fie beat-urile alea la fete cum trebuie”
Romeo Fantastik este student la o facultate prestigioasă din Anglia

Romeo Cobzaru, pe numele de scenă Romeo Fantastik sau Regele Sexului, a fost și va rămâne pentru multă vreme o apariție de senzație. Manelistul nu încetează să uimească, atât prin aparițiile sale, cât și prin melodiile pe care le lansează. Printre acestea amintim „Dă-ți chiloții jos”, „Îți place carnea de cuc”, „Ești o rafinată”, dar și piesa care l-a consacrat Carolina”.

De această dată, cântărețul a vorbit despre celelalte activități pe care le are. Romeo Fantastik este student la o facultate din Anglia, de unde va ieși producător muzical cu diplomă.

Citește și: Drama neștiută a lui Romeo Fantastik. A fost la un punct să cedeze: „Eram terminat, trebuia să mor, practic”

„Sunt student la o facultate din Anglia, fac cursurile online. Fac facultatea de inginerie de sunet. Eu am făcut trei ani de set-up și în al patrulea an m-am înscris și la inginerie de sunet.  Vreau să îmi produc muzica mea, să sune cum trebuie, să fie beat-urile alea la fete cum trebuie” , a declarat Romeo Fantastik pentru cancan.ro.

Manelistul susține că, după ani de colaborări cu case de producții, a luat decizia să facă totul de unul singur. Pentru că nu avea prea multe cunoștințe în această direcție, a decis să se înscrie la facultate.

„Toată ziua fac set-up pe anumite chestii pe care trebuie să le învăț. Studiez compresia, compresoarele, decibelii și tot ce înseamnă set-up de studio. Studiez voci, bași, tobe, armonii, tot. Mie nu îmi place să mă laud. Carolina mi-a luat trei ani să o fac.

Acum sunt în al patrulea an la set-up studio și anul acesta sper să termin. Am făcut opt luni, mai am încă opt luni și termin. O să bubui cu albumul care o să iasă din mâinile mele. Melodiile sunt pregătite deja, dar nu vă așteptați la colaborările pe care le am.  Merg tot pe stilul meu pentru că îl cântă toți. Mai nou se laudă că l-au făcut ei stilul, eu cântam trap în `98.  Vor fi piesele într-o zonă de balans” , a mai spus artistul.

Romeo Fantastik se pregătește să revină în forță. A început deja să scoată melodii noi, iar acum lucrează la un nou album. Va avea colaborări cu nume mari precum: Mr Juve, Florin Salam și alți maneliști cunoscuți din România, dar și cu cântăreți din Anglia.

„Sunt câțiva artiști din România cu care colaborez, dar și din Anglia. Am scos o piesă cu Florin Salam, anul acesta am dat drumul melodiilor și colaborărilor. Acum depinde de melodie, să văd dacă-mi convine, că așa ar veni toți. 

Pentru mine nu au fost banii importanți, eu sunt născut pentru asta. Important pentru mine este că am reușit să am cea mai longevivă melodie din România, apogeul carierei. Este o mare realizare să trăiești ca artist să fii copiat, așa cum am fost eu. Nu-mi displace că mă copiază toți, generația asta nouă cam tupeistă. Sunt mândru de asta!

Banii, dă-i încolo, toată lumea face bani. Aveam dulapuri de bani după ce am scos Carolina. Aveam sertare pline cu rulouri de dolari.  Eu mă las în voia sorții, dar am speranță în că ceea ce am compus a prins mereu”,  a mai spus Romeo Fantastik pentru sursa citată.

Citește și: Fraudă la înmatriculările auto din Ilfov. Un manelist a primit permis fals cu datele lui Romeo Fantastik

De ce a renunțat Romeo Fantastik la muzică

Simbolul manelelor sexy, Romeo Fantastik, s-a lăsat de muzică după ce a trăit o adevărată dramă. Atât mama, cât și tatăl lui au decedat la scurt timp unul după celălalt. Pierderea părinților l-a afectat foarte mult, ba chiar a vrut să renunțe definitiv la cariera sa. Un vis a fost cel care l-a determinat să se reapuce de muzică.

„În 2011 a murit tatăl meu, la doi ani după a murit și mama. Nu am mai putut apoi să scriu și să fac melodii pentru că genul meu este pe caterincă. Mie îmi place ca lumea să se distreze. Fac caterincă, mai ales cu femeile, dar frumos așa. Fă, nehalito! Șmecherito! 

După patru ani a venit tata în vis și mi-a spus simplu și la subiect: Bă, tu ești nebun? Tu te-ai lăsat de astea, nu mai faci melodii?! Asta era plăcerea mea, când te vedeam la televizor mă bucuram și râdeam de textele tale. Ia să te reapuci de muzică! Apoi am scos „Sânge de taur” care a făcut 35 de milioane de vizualizări”, a spus Romeo Fantastik.

Artistul e pregătit să dea tot ce are mai bun și promite melodii care vor sparge topurile.

„Vara asta o să fie vara lui Romeo Fantastik și a tuturor balaurilor și fanilor mei. Scot hit după hit. Va fi party la 200 de grade altitudine! Nu merg în străinătate, am făcut cinci ani la rând concerte peste tot în străinătate, nu mai vreau. O să fac în România”, a mai spus el.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Super-alimentele recomandate copiilor mai mari de doi ani. Sunt necesare pentru o creștere sănătoasă
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Toate glumele și meme-urile despre „Planul Simion”. Galerie foto
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!