Cele mai aventuriere zodii. Acestor nativi le place pericolul și riscă tot pentru o viață trăită după bunul plac

Există unii nativi care adoră independența și riscul. Vezi în rândurile de mai jos dacă te afli printre nativii care ar da orice doar pentru a avea viața mult dorită, fără responsabilități prea multe.
Filip Stan
05 mart. 2024, 16:02
Cele mai aventuriere zodii. Acestor nativi le place pericolul și riscă tot pentru o viață trăită după bunul plac
Cele mai aventuriere zodii. Acestor nativi le place pericolul și riscă tot pentru o viață trăită după bunul plac

În timp ce unii nativi sunt familiști convinși, alții își supun partenerii unei vieți periculoase și predispusă infidelității. Iată care sunt!

Citește și: Horoscop rune martie 2024. Semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor, se culege ce s-a semănat. WUNJO este inversată, nu binecuvântează cu protecţie

Cei mai aventurieri nativi din horoscop

Acești nativi, chiar dacă se străduiesc din greu să obțină ceea ce își doresc, odată ce au reuşit, se vor plictisi rapid, pentru că nu vor mai simți aceeași emoție. Urmează topul semnelor zodiacale care sunt cel mai atrase de ceea ce este interzis.

Scorpion

Adori să trăieşti intens şi-ți place să simți pericolul mereu prezent în viața ta, pentru că este o modalitate de a rămâne în alertă. Necunoscutul nu te sperie deloc, ba chiar cu cât poți explora mai mult, cu atât ești mai fericit. Cu siguranță ai impresia că regulile sunt menite să fie încălcate și că viața este atât de scurtă, încât nu ar trebui să te privezi de nimic, ci să trăiești totul la intensitate maximă.

Săgetător

Nu te gândești prea mult înainte de a acționa. Cauţi să ai libertate în tot ce faci, iar în momentul în care simți că te înlănțuiește ceva, te îndepărtezi rapid. Acesta este motivul pentru care tot ce este interzis şi incertitudinea te atrag ca nişte magneţi. Numai astfel îți amintești că fiecare secundă merită trăită la maximum și că nu trebuie să ratezi ocazii ce pot fi unice.

Berbec

Latura ta impulsivă te-a determinat să descoperi lucruri minunate, pentru că îndrăznești, ești curajos și foarte hotărât. Aventura face parte din esența ta şi iubești riscul. Ideea de a merge împotriva regulilor îți dă energie. Totuşi, sunt momente în care ar trebui să fii puţin mai calculat, pentru că s-ar putea să regreți.

Vărsător

Ești independent, rebel și-ți place să-ți împărtășești ideile. Nu-ți pasă dacă restul le aprobă sau nu. Te-ai născut pentru a alege nonconformismul şi cauţi să fii original. Acesta este motivul pentru care tot ce este interzis te inspiră. Te interesează tot ceea ce te pune la încercare, deși nu-ţi este întotdeauna benefic, dar te ajută să înveți și să te dezvolţi.

Leu

Este practic imposibil ca entuziasmul tău să treacă neobservat. Îți place când zilele tale sunt pline de pasiune şi energie. Rutina este importantă pentru tine, dar nu este totul, ești clar că sunt momente când ar trebui să te opreşti din tot ce faci pentru a te gândi şi la ceea ce-ţi dorești cu adevărat. Ai grijă să nu încalci regulile, dar ai ajuns la concluzia că, uneori, este în regulă să rişti sau să uiţi de ceea ce este permis.

Citește și: Horoscop karmic. Zodiile de aer fac achiziţii, zodiile de apă au regrete. Momente de vis pentru semnele de foc!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!