Nicolae Guță îi dă replica Narcisei, după ce aceasta i-a reproșat că nu-l susține pe fiul lor în cariera muzicală, așa cum promisese: „Băiatului îi este greu să cânte pe negative la ora actuală și pe melodii nestudiate”

Alberto, fiul lui Nicolae Guță și al Narcisei Balaban, îi calcă pe urme tatălui său. Manelistul a promis că își va ajuta fiul să-și clădească un viitor în domeniul muzical și deja îl ia cu el la cântări. Invitat într-o emisiune TV, Nicolae Guță a apărut fără fiul lui, aspect care a deranjat-o foarte mult pe Narcisa.
Alina Costache
05 mart. 2024, 18:11
Nicolae Guță îi dă replica Narcisei, după ce aceasta i-a reproșat că nu-l susține pe fiul lor în cariera muzicală, așa cum promisese:

Nicolae Guță este de părere că fostul ei soț nu face suficient pentru fiul lui și a răbufnit după ce Guță a apărut singur în emisiune. Femeia i-a reproșat că s-a dus acolo „să-și promoveze tatuajele„, uitând că scopul apariției lui în emisiune ar fi fost promovarea tânărului Alberto.

Păi bine mă regele ăsta care ești al manelelor. Ai fost aseară invitat la emisiunea aia. Te-ai dus cu Alberto? Ai zis că te duci să-l promovezi. Te-ai dus să-ți promovezi tatuajele după mână și să faci tu schemele ălea cu gura de spuneai că ai.(…) De tată bun ce ești, te-ai dus să-ți faci tu reclamă personală, să vadă lumea.(…) Păi bine mă regele, când voia copilul meu să-și arate și el talentul lui vocal, într-adevăr, Alberto e la început de drum, mai are de studiat,mai are de muncit, recunosc lucrul ăsta.

Sunt o femeie care gândesc la dreptate, dar când voia copilașul meu să-și arate și el un pic talentul lui, băi nene nu putea de el că începea el cu boala lui pe care o are de cap și de bâțâieli și din alea. În fine, dar ce m-a durut pe mine cel mai mult, când voia băiatul să cânte se băga el, nu i-a dat voie să cânte și el o strofă cap coadă unu la mână, doi la picior, mai mult îl lăuda pe un străin, Ionuț ăla care a fost plătit de el, dacă eram străin și îl plăteam să vezi ce-l ridica pe Alberto în slăvi”, a spus Narcisa Balaban pe rețelele sociale.

@albertoguta1777am castigat TRENDU♬ sunet original – Bobi🩵Nazar 🩵

În replică, Nicolae Guță a precizat că Alberto se află încă la o vârstă fragedă și nu are experiență, tocmai de aceea vrea să-l ajute să avanseze în acest domeniu, mai ales că are foarte mare încredere în talentul și potențialul băiatului său.

Vreau să îi spun Narcisei, că s-a apucat să facă live-urile ei frumoase. Nu l-am adus pe băiat ca să concurez cu el sau să îl eclipsez. Motivul pentru care am acceptat să vin aici a fost ca să îi fac reclamă lui Alberto. Băiatului îi este greu să cânte pe negative la ora actuală și pe melodii nestudiate. El trebuie să se pregătească. El a cântat, băiatul este talentat. Dacă eu aș fi crezut că nu merită să fie în ale muzicii, cu siguranță i-aș fi spus. Chiar este foarte talentat. O să vadă și lumea și o să realizeze că își merită locul în muzică.

Nu sunt în măsură să îi dau eu calificativ. Prin muncă, prin seriozitate și prin implicare maximă eu cred că va face performanță maximă”,  a declarat Nicolae Guță, potrivit Wowbiz

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'