Steaua a scos din nou suporterii în stradă. Roş-albaştrii au sărbătorit fără Gigi Becali VIDEO

Suporterii Stelei au marcat printr-o coregrafie de excepţie, pe Naţional Arena, cel de-al 24-lea titlu de campioană cucerit de Steaua. La rândul lor, jucătorii, după ce au primit trofeul şi medaliile de campioni au făcut un tur al Bucureştiului, într-un autocar descoperit, iar la ora 22.30 s-au întâlnit cu fanii, în Piaţa Constituţiei.
Daniel Spătaru
28 mai 2013, 16:59
Steaua a scos din nou suporterii în stradă. Roş-albaştrii au sărbătorit fără Gigi Becali VIDEO

Steaua a încheiat un sezon sportiv de excepţie, încununat de câştigarea celui de-al 24-lea titlu de campioană din istorie, iar ultimul meci jucat în această ediţie de campionat, cu FC Braşov, le-a prilejuit şi fanilor echipei roş-albastre să organizeze propriul lor spectacol.

În minutul 11, la scorul de 2-0 pentru Steaua, toţi spectatorii de pe Naţional Arena au ridicat cartonaşe în culorile drapelului României, astfel că primul inel al Arenei Naţionale a căpătat culoarea roşie, al doilea a devenit galben, iar inelul de sus albastru. Şi în peluză coregrafia a fost una de excepţie. Ultraşii au făcut harta României tot din cartoane roşii, galbene şi albastre, iar în mijlocul hărţii a fost ridicat un steag în culorile Stelei şi numărul 24, cel al titlurilor cucerite de Steaua.

În teren, Steaua a câştigat cu scorul de 4-0, graţie golurilor marcate de Rusescu (min. 2), Szukala (min. 7), Nikolic (min. 56) şi Adi Popa (min. 87).

După ce au primit medaliile şi tricourile de campioni jucătorii Stelei s-au urcat într-un autobuz descoperit, care, însoţit de câteva mii de fani a urmat traseul Bulevardul Basarabia – Bulevardul Decebal – Piaţa Alba Iulia – Bulevardul Unirii – Piaţa Constituţiei. La ora 22.30 jucătorii au ajuns în Piaţa Constituţiei, unde au stat o jumătate de oră.

Ora 23.00 Autocarul părăseşte Piaţa Constituţiei, dar atmosfera rămâne electrizantă. Mai mulţi fotbalişti au rămas la bustul gol şi au cântat alături de fani.

Ora 22.55 Peste cinci mii de oameni scandează „Campionii! Campionii!”, iar jucătorii Stelei le arată fanilor trofeul.

Ora 22.45 Fiesta continuă în Piaţa Constituţiei, unde timp de aproape 10 minute s-a desfăşurat un impresionant foc de artificii impresionant. Jucătorii Stelei petrec pe platforma autocarului, nici unul nu a coborât printre fani.

Ora 22.30 Autocarul Stelei a ajuns în Piaţa Constituţiei, unde jucătorii au parte de o primire entuziastă.

Ora 22.07 Autocarul Stelei trece pe Bulevardul Unirii, însoţit de mii de fanii. De asemenea, alte mii de suporteri îi aşteaptă pe jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf în Piaţa Constituţiei.

Ora 21.34 Steliştii s-au urcat pe platforma autocarului care îi va purta în turul Bucureştiului. Mii de fanii îi salută entuziaşti.

Ora 20.45 Ultimul stelist care a primit medalia şi tricoul de campion a fost căpitanul Alexandru Bourceanu. Acesta este primul care ridică deasupra capului trofeul decernat Stelei pentru câştigarea titlului de campioană a Ligii I, ediţia 2012-2013.

Ora 20.15 S-au destupat sticlele şampanie, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf este personajul cel mai urmărit pentru a fi stropit.

Update, ora 20.05 Jucătorii Stelei au început sărbătoarea pe gazon. Se decernează tricourile şi medaliile de campioni. La ceremonie asistă din tribune şi premierul Victor Ponta, care a ţinut să fie prezent pe stadion la ultimul meci al Stelei din acest sezon.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!