Feli Donose, despre cele mai mari schimbări ale vieții ei. După divorțul de soț, vrea să adopte un copil. Ce spune despre operația la stomac. ”Nu recomand!”

Feli Donose a vorbit, după 7 ani, despre operația la stomac care i-a schimbat viața. Iată ce a declarat cântăreața.
Filip Stan
05 mart. 2024, 18:00
Feli Donose, despre cele mai mari schimbări ale vieții ei. După divorțul de soț, vrea să adopte un copil. Ce spune despre operația la stomac. ”Nu recomand!”

Feli Donose a vorbit, după 7 ani, despre operația la stomac care i-a schimbat viața. Iată ce a declarat cântăreața. Îndrăgita cântăreață a devenit cunoscută odată cu participarea la Vocea României și a mărturisit că nu i-a plăcut deloc presiunea și competiția între colegi.

Citește și Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare: „Am obosit să văd cum decolteul dictează”

Feli Donose spune că nu ar recomanda nimănui operația pe care a suferit-o. După 7 ani de la operația de stomac, Feli spune că nu ar recomanda această procedură nimănui.

Toate acestea le-a dezvăluit acum, după un an de la divorțul de tatăl fiicei sale.

„Mama mea mereu a fost o femeie hotărâtă și curajoasă și se pare că i-am călcat pe urme. Mie îmi place să merg în locuri noi și să cunosc oameni noi. Așa cum spuneam la începutul interviului, am avut noroc mai mult de oameni frumoși decât de oameni mai puțin frumoși. Așa că, dacă dau timpul înapoi, văd că nu mi-a fost atât de greu.

Nici măcar când, poate, la un moment dat, mintea mea spunea nu mai pot. Acum Nora Luna are 5 ani și, sigur, încep întrebările. Fiind o fire creativă știu cum să îi răspund ca să înțeleagă lucruri la vârsta ei. Îmi doresc să reușesc să trec peste întrebările dificile cu brio”, ne spune cunoscuta cântăreață.

În 2018, cântăreața și-a pierdut tatăl, persoana cu care avea o relație specială, atunci când a avut și un moment greu de digerat.

„E trist când trebuie să vorbești despre oamenii pe care îi iubești dar nu mai sunt pe pământ. Nu cred că e vorba de apucat să îi spun tot ce îmi doream. Eu mereu am fost directă și sinceră cu tata. Tocmai pentru că l-am iubit într-un mod special.

Defectul meu este că nu reușesc să fiu punctuală. O calitate pe care de altfel și eu o prețuiesc atunci când o întâlnesc în alți oameni e că sunt o prietenă fidelă. Și atunci când iubesc, iubesc fără analiză”, recunoaște frumoasă cântăreață.

După operația de gastric sleeve, Feli Donose și-a revenit complet dar spune că nu ar recomanda această procedură. Recunoaște că, atunci când are vreo perioadă mai stresantă, se calmează dacă ronțăie dulciuri.

„Au trecut 7 ani de la gastric-sleeve. Evident m-am refăcut. Nu recomand operația decât dacă medicul o recomandă ca și colac de salvare pentru sănătatea ta”, mărturisește Feli Donose.

Printre altele, mulți nu știu, însă Feli Donose este ambasadorul cauzei Autism Voice.

Pe data de 24 martie va avea loc Legal Half-Marathon, singura competiție dedicate profesiilor juridice și publicului larg, iar o parte din taxa de participare a acest maraton este redirecționată către cauza aleasă de fiecare alergător în parte.

Într-un interviu oferit recent, artista a mărturisit și câteva lucruri legate de adopția unui copil pe care o avea în plan.

„Am pus pe hold planul adopției, dar categoric încă simt să fac asta. În viața mea din ultimii ani s-au produs multe schimbări care m-au făcut să accept că ar fi bine să mai aștept. Asta îmi spune inima, așa că am să o ascult”, a spus ea într-un interviu.

Încă de când era tânără, cântăreața a plecat de la Sebeș la Cluj apoi în Capitală.

Frumoasa artistă a spune cum a luat această decizie și cât de pregătit este statul român pentru nevoile copiilor atipici.

„De mică mi s-a întâmplat să cunosc oameni frumoși. Cumva viața m-a înconjurat de oameni cu inima mare de la care să am ce învăța, ca și eu la rândul meu să cresc frumos. Așa am întâlnit-o pe Nicoleta. Ea m-a invitat să fac parte dintr-un experiment care îmi făcea cunoștință pentru prima oară cu ce înseamnă autismul. M-a impactat atât de tare încât mi-am dorit să fiu prezentă în viața echipei Autism Voice de atunci până în prezent și în viitor.

Cred că oamenii, în adâncuri, au inima mare și sunt deschiși să ajute, mai ales dacă au acces la informație. Eu cred că undeva se produce un gol și statul român nu înțelege încă ce înseamnă lumea copiilor atipici. În cazul asta, lumea autismului. Nici oamenii care nu cunosc nu au cum să știe cum să fie parte din ajutor pentru ei. Asta pentru că nu ajunge clar informația la ei. E nevoie de un mecanism care să arate ce înseamnă și cât de mult contează prezența și ajutorul. Atât sub formă emoțională cât și, bineînțeles, financiară pentru copiii atipici”, a spus Feli, potrivit Fanatik.ro.

Feli Donose vrea că lumea să știe ce înseamnă asociația Autism Voice și cum pot ajuta românii, fiecare în parte, prin participarea la Legal Half Marathon.

De aceea, în ultima vreme, face tot ce îi stă în putere să popularizeze cauzele umanitare.

„Autism Voice este cea mai mare organizație de specialitate din țară, care ajută copii și tineri cu autism. Îmi sunt tare dragi fiindcă am văzut cu ochii mei ceea ce fac, iar copiii aceștia merită tot ce e mai bun.

Comunitatea poate ajuta Autism Voice donând sau participând la eveniment. Sau, dacă nu pot face asta, pot trimite un SMS cu textul VOCE la 8844. Acolo fiecare 2 euro se adună în ore de terapie gratuită pentru copii și resurse pentru familiile în nevoie”, ne spune cunoscuta cântăreață.

”Am înțeles destul de târziu”

Cât despre propria sănătate, cântăreața recunoaște că sportul și alimentația sunt foarte importante în viață, însă a înțeles foarte târziu acest lucru.

„Pentru mine sportul mereu a fost o provocare. De mică am simțit asta. Acum, după mulți ani, cu stilul de viață destul de haotic pe care îl duc în lumea mea de artist, îmi dau seama că lipsa lui și-a pus bine amprenta.

Citește și Despărţirea sfârşitului de an. Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

Am înțeles, din păcate, destul de târziu că sportul și alimentația sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci. Ele sunt combustibilul corpului și contribuie atât de mult la starea de bine nu doar fizică, dar și emoțională”, mărturisește Feli, potrivit Fanatik.ro.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?