Surpriză mare la Survivor All Stars. Daniel Pavel a făcut anunțul: „Vor primi o a doua șansă”. Cine sunt concurenții care revin în competiție

Surpriză mare la Survivor All Stars. O săptămână dificilă, încărcată de evenimente neașteptate, de jocuri puternice și de o furtună care i-a scos pe concurenți din camp și i-a trimis într-o zonă nouă, plină de insecte și tarantule. Cei rămași în competiție au demonstrat că pot depăși provocările, că se pot adapta condițiilor și vor să meargă cât mai departe.
Alina Costache
05 mart. 2024, 20:55
Surpriză mare la Survivor All Stars. Daniel Pavel a făcut anunțul:
Surpriză mare la Survivor All Stars

Surpriză mare la Survivor All Stars. ”Viața îți dă daruri. Dacă nu știi să le folosești, ți se iau toate. Dacă nu ești umil, poți să pierzi tot”, spune TJ Miles, dorind să sublinieze cât de recunoscător este pentru tot ceea ce trăiește, dar și cât de atent este la modul în care gestionează fiecare zi din această experiență.

Surpriză mare la Survivor All Stars

Tot în tribul Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu se bucură de faptul că a depășit Duelul de eliminare și că are șansa să meargă mai departe în show: ”A fost destul de greu să realizez că poate fi ultimul joc pentru mine sau pentru Moro. Se pare că Dumnezeu a hotărât să rămân. Ce nașpa e când pleacă un om la care ții”.

Concurenții au parte de o mare surpriză, Daniel Pavel anunță că doi concurenți vor primi o a doua șansă în competiție. ”Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenților este variată, iar fiecare a venit cu propria motivație. Fiecăruia dintre concurenții acestui sezon i s-a dat o doua șansă. Astăzi, doi noi concurenți vor primi o a doua șansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, spune Daniel Pavel înaintea jocului din această seară.

Citește și: Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. „Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă”

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 45 de ani, a refuzat să revină la Survivor All Stars, alături de alți concurenți. Ea a explicat de ce a refuzat propunerea, dar și cine crede că va câștiga concursul.

Cred că nu a fost emisiune care să îmi scape! Sunt fan Survivor, cu atât mai mult cu cât am și participat în trecut! Ce să zic, nu toți sunt la nivel de All Star! Cred că Pro TV a făcut un casting foarte bun, dovada fiind audiențele. Sunt oameni care îmi plac de acolo.

Mă uitam însă, dar era de așteptat, că nu mai pot fi toți la același nivel la care au fost în sezoanele în care au participat prima dată. A trecut timpul, a intervenit uzura. Cred că este și mai dificil, poate cel mai dificil sezon! Este un reality show foarte tare și frumos! Eu îl ador pe Cătălin Moroșanu!

Din punctul meu de vedere, toate șansele le are și Zanni, este foarte bun, dar și Alex Delea, Ștefania Stănilă și Ștefania Ștefan. Probabil va fi o surpriză! Nu știu dacă vor aduce pe parcurs și alți concurenți, mi se pare că deja trierea s-a făcut cam abrupt, au plecat și cu accidentări! Și Jorge îmi place foarte mult ca om, îl și cunosc! Cel mai bun să câștige!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Ego.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!