Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

Oana Ciocan a fost foarte tristă și dezamăgită că nu l-a văzut pe iubitul ei, pe Jador, în Republica Dominicană.
Alina Costache
06 mart. 2024, 08:48
Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

Iubita lui Jador, Oana Ciocan, a fost una dintre concurentele-surpriză de la Survivor All Stars, ediția din 5 martie. Cu toate că a intrat în tabăra Războinicilor, ea a venit în Dominicană din dorința de a-și reîntâlni partenerul, pe Jador.

A fost foarte dezamăgită când a aflat că Jador a fost descalificat din competiție cu doar o seară înainte ca ea să ajungă acolo. A încercat, totuși, să nu facă din țânțar armăsar și să se bucure de faptul că se afla acolo. La un moment dat, însă, a izbucnit în lacrimi.

Citește și Anamaria și Tudor Ionescu s-au certat ca la ușa cortului la Power Couple România: „Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de aici!”

„Oana a avut un mic șoc și eu o înțeleg perfect, m-a întrebat cum ar fi fost să văd eu acest lucru în locul ei. Probabil că aș fi fost mult mai devastată”, a declarat Ștefania Ștefan, din tabăra Războinicilor.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, pentru că ești la Survivor și știi unde ai venit, nu am putut să mă concentrez absolut deloc, pentru că aveam alte așteptări de întâmpinare, îmi făcusem alte planuri în cap. Faptul că Ionuț nu a fost aici m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine”, a spus Oana, cu ochii în lacrimi.

Jador a fost unul dintre concurenții valoroși de la Faimoși pentru că aducea puncte mereu pe traseu, dar a ales să iasă din competiție și a încălcat, astfel, regulamentul. Acest lucru a atras după sine descalificarea din joc.

„Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Această persoană este în tribul Faimoșilor și acesta, cu părere de rău, este Jador. În acest moment, tu concurent Jador la Survivor All Stars vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a precizat Daniel Pavel.

Citește și Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei, la Power Couple: „Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”

„Sunt doar supărat. Am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care mă deranjează dacă plec de nebun așa… Vreau să stingeți flacăra ca să fie treabă treabă și să ne vedem de drum fiecare”, a declarat Jador, după ce a fost descalificat.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!