Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje

Răzvan și Irina Fodor reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbizului. Căsătoriți din 2010, împreună cu fiica lor, Diana, formează o familie fericită. Iată cum arată vila de lux pe care au construit-o cu greu.
Alina Costache
07 mart. 2024, 10:49
Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje
Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje

Răzvan și Irina Fodor sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbizului. S-au căsătorit în 2010 și, alături de fiica lor Diana, formează o familie fericită. Locuiesc într-o splendidă casă cu două etaje, situată în apropierea Bucureștiului, pe care au amenajat-o după propriul lor gust.

Citește și: De ce Biblia nu le interzice, de fapt, femeilor să intre în biserică atunci când sunt pe stop! Părintele Pimen Vlad dezvăluie adevărul de la care foarte mulți duhovnici s-au dezis: ”Nu există așa ceva”

Înainte de a se muta în casa actuală, în 2016, cei doi locuiau în apartamentul de burlac al lui Răzvan Fodor din Berceni. Dar acum opt ani au reușit să-și realizeze visul, chiar înainte ca lucrările să fie complet finalizate, astfel că au trebuit să împartă spațiul cu muncitorii o perioadă. Cu toate acestea, acum că locuința lor este gata, se simt extrem de mândri de rezultate, considerând-o un adevărat refugiu al liniștii.

Construcția casei lor a început de la zero, permițându-le să o personalizeze în totalitate. Ei înșiși s-au ocupat de amenajarea ei, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările. Casa, situată în Popești Leordeni, este impresionantă, cu două etaje și o grădină spațioasă. Are șapte camere, o terasă minunată și o curte interioară mare, în care au plantat mulți copaci și flori, având un măslin ca element central al grădinii.

La parter se află un living generos, locul de relaxare al întregii familii, și o bucătărie spațioasă, unde Răzvan își demonstrează abilitățile culinare. La primul etaj se găsesc dormitorul matrimonial și camera fiicei lor, Diana, iar restul casei include camere de oaspeți, mansardă și spații de relaxare.

Fără a apela la ajutorul unui designer, Irina și Răzvan și-au creat locuința așa cum și-au dorit, demonstrând o mare încredere în propriile gusturi și abilități.

Citește și: Carmen Brumă aruncă bomba! Tipul de grăsime care trebuie evitat de femei. Majoritatea nu știu că a fost interzis de UE. ”E bine să îl eviți!”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...