Alexandru Ciucu rupe tăcerea şi spune adevărul despre divorţul de Alina Sorescu şi custodia copiilor: ”Este o perioadă foarte grea, încerc să-i fac față”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, se judecă în continuare pentru custodia fiicelor lor, urmând ca în primăvară să aibă o nouă înfățișare în instanță.
Filip Stan
08 mart. 2024, 22:04
Alexandru Ciucu rupe tăcerea şi spune adevărul despre divorţul de Alina Sorescu şi custodia copiilor: ”Este o perioadă foarte grea, încerc să-i fac față
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu prima apariție împreună după divorț

Alexandru Ciucu a vorbit cu sinceritate despre divorțul de mama copiilor lui, Alina Sorescu. La fel ca în cazul oricărei persoane care trece printr-un divorț, și Alexandru Ciucu susține că nu este deloc o perioadă ușoară, la rândul lui fiindu-i extrem de greu să treacă peste toate încercările din acest moment.

”Este o perioadă foarte grea, încerc să-i fac față, aș încerca să spun, cu demnitate, fără să vorbesc sau să intru în prea multe detalii pe partea asta. Sunt două categorii de oameni, oameni care au trecut prin genul ăsta de lucruri și ar înțelege și oameni care, slavă Domnului, nu au trecut printr-un divorț. Fiecare divorț are povestea lui și particularitățile lui și, dacă începi să povestești și dă dai detalii, oamenii încearcă să înțeleagă prin prisma lor, iar, de cele mai multe ori, fără să fie implicați, se creează o percepție greșită.
Alina Sorescu s-a temut de divorţ: „Îmi scriu şi bărbaţi, da”. Noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu

Prefer să trec cu demnitate prin lucrurile astea, e cel mai greu când vezi că anumite articole înfățișează articolele neadevărat și alegi să taci”, a spus Alexandru Ciucu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cu sinceritate, Alexandru Ciucu a vorbit și despre relația pe care o are cele două fiice ale sale, Raisa și Carolina, despre care a zis că este una foarte bună.

De asemenea, designerul a mai precizat și faptul că în prezent minorele petrec 2 weekend-uri pe lună alături de el, însă i se pare un timp foarte scurt, dorindu-și să stea mai mult cu fiicele lui.

”Avem o relație foarte frumoasă, încerc să împărtășesc lucrurile astea rar pe rețelele de socializare, pentru că, relația cu ele a fost întotdeauna foarte frumoasă. Mi se pare că, de la un timp, datorită faptului că au crescut devine tot mai profundă.

Acum, petrecem două weekend-uri pe lună. Înainte petreceam jumătate de timp. Acum mi se pare extrem de scurt”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu, după ce a primit un buchet de flori: „Este de imagine, în realitate nici nu mă salută”

Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu. Vestea că designerul i-a adus un buchet superb de flori fostei sale soții, sâmbătă, la ziua fiicei lor, Carolina, i-a făcut pe simpatizanții cuplului să spere la o împăcare a celor doi.

Artista a fost cea care a anunțat că designerul este invitat la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Invitația a fost una cât se poate de normală, mai ales că însăși instanța de judecată stabilește ca părinții să fie împreună la zilele de naștere ale copiilor, custodia fiind la acest moment comună.

Citește și: Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a cumpărat, inițial, două buchete de flori, pentru cele două fete ale sale, pe care le-a și oferit micuțelor vineri, când a fost, de fapt, ziua Carolinei.

Designerul a postat buchetele pe Instagram, dar imediat au început se curgă comentariile: „Un domn aduce și mamei flori, indiferent de sentimente/ Al mamei fetelor care este?/ Un adevărat domn ar fi luat și pentru mama celor două fetițe/ Trebuia unul și mamei lor”.

Sâmbătă, chiar înaintea petrecerii, designerul a postat pe pagina lui de socializare și un al treilea buchet, la fel de spectaculos, destinat Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu a precizat că i-a oferit buchetul Alinei „în semn de prețuire”.

Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat vedeta, pentru Click.ro.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!