Cum arată casa din Pipera în care locuiește Mugur Mihăescu. Vila estimată la valoarea de 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș

Mugur Mihăescu locuiește alături de soția sa, Rodica, într-o vilă din Pipera. Cei doi au început să o construiască în anul 2004.
Alina Costache
09 mart. 2024, 14:06
Cum arată casa din Pipera în care locuiește Mugur Mihăescu. Vila estimată la valoarea de 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș
Cum arată vila de 800.000 de euro în care locuiește Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu locuiește, alături de soția lui, Rodica Mihăescu, într-o vilă din Pipera estimată la valoarea de 800.000 de euro. Acum 3 ani, actorul avea în plan fie să o vândă, fie să o înxhirieze. Motivul îl rostise chiar el, spunând despre casă că „i-a rămas mare”, după ce fiica sa, Ivona, s-a mutat în Marea Britanie.

În 2004, Mugur Mihăescu începuse, alături de soția lui, să pună cărămidă peste cărămidă, pentru a ridica vila dintr-un cartier select din Pipera. Anii au trecut, iar în pandemie actorul își arătase intenția de a se muta din casa respectivă.

Citește și: Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje

Vila din Pipera ar fi estimată la 800.000 de euro. Proprietatea de câteva sute de metri pătrați a fost amenajată după bunul plac, fiind îngrijită de toată familia. Mai mult, casa are gazon pe acoperiș, dar și o grădină generoasă.

În timp, casa a mai suferit câteva modificări, aspect despre care a vorbit chiar actorul. Vila în care locuiește Mugur Mihăescu are mai multe camere și băi, dar și o sufragerie cu șemineu. Au ales să amenajeze o piscină interioară, iar grădina generoasă este plină de copaci și flori.

Actorul a ales să aibă grijă de o livadă, dar și de o grădină unde sunt cultivate legume. La ultimul nivel al imobilului, unde este zona de terasă, actorul a ales să pună gazon. Totodată, acesta a precizat că a asfaltat 330 de metri de stradă, alături de câțiva vecini, însă, în acte, figurează că ar fi fost reabilitată de primărie.

„Am gazon și pe casă. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel este o terasă pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Mi-am asfaltat stradă pe banii mei, 330 de metri de stradă. Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează că și cum ar fi fost reabilitată de primărie”, spunea actorul.

Citește și: Cum arată casa Andreei Raicu. Vedeta locuiește într-o vilă superbă, în centrul Capitalei: „Pe terasă stau și meditez”

Despre vânzarea sau închirierea casei, actorul vorbise în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, la Kanal D. Avea în plan acest aspect, după ce fiica a plecat în străinătate.

„Casa asta mi-a rămas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o închiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!