EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, atac la Diana Şoşoacă: „Există o grupare în partid care a capturat-o pe Diana şi a îndepărtat-o de mine. În public, mă călca efectiv în picioare, iar acasă era măcel”

Silvestru Şoşoacă a lansat un nou atac la adresa fostului prieten al familiei Şoşoacă Luis Lazarus, acuzându-l că se foloseşte de Diana Şoşoacă pentru a câştiga bani. Soţul senatoarei susţine, de asemenea, că, în interirul partidului SOS România, există o grupare care a capturat-o pe Diana Şoşoacă şi a întors-o împotriva propriului soţ.
Alina Costache
10 mart. 2024, 22:22
EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, atac la Diana Şoşoacă:

Silvestru Şoşoacă este revoltat din pricina faptului că respectiva grupare din interiorul partidului, grupare în care soţia lui are o încredere oarbă, a reuşit să-l îndepărteze chiar prin soţia lui. Şoşoacă afirmă că de când soţia lui a fost „capturată” de respectiva grupare, ei doi nu se mai înţeleg, ba, mai mult, senatoarea se poartă execrabil cu el: „în public mă călca în picioare, iar acasă era măcel„.

Luis Lazarus tot ce face şi zice e împotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanţi consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au recolame, cum să nu ia bani? Tot ce se pune pe YouTube se plăteşte, asta se poate vedea în câteva secunde, orice om poate vedea că minte. El face foarte multe mii de euro pe lună.

Citeste si EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, acuzaţii grave la adresa lui Luis Lazarus: „Se foloseşte de Diana ca să facă bani. Pentru el, e o vacă de muls. Dar o omoară prin supraexpunere”

El cu Diana are o relaţie interesată. Diana este prizonier psihic. Eu m-am desprins total de el. Dacă el e supărat într-o seară, a doua zi Diana e în depresie. El şi cu încă vreo două persoane din partid au influenţă foarte mare asupra Dianei.

Lazarus este cel care o numeşte vacă de muls, în spate aşa se discută. Doar în faţa camerelor e prietenie mare între ei. Eu tot ce spun îmi asum, am probe.

Pe mine mă deranjează că o supraexpune. Şi dacă ceva omoară un om politic nu e lipsa de expunere, ci supraexpunerea. În felul ăsta o decredibilizează, îi face mult rău.

Între mine şi partidul SOS România, gruparea care a capturat-o pe Diana, este un război mediatic. Oamenii ăia m-au îndepărtat  prin Diana, războiul e total.

Acasă nu se mai putea sta de vorbă cu ea. Eu făceam enorm de multe lucruri, dar pentru ea nu contau. Nu avea niciun respect faţă de soţ. Lazarus dacă ar fi sincer cu el însuşi şi cu publicul lui ar spune adevărul, că Diana mă călca efectiv în picioare în public, iar acasă era măcel„, a spus Silvestru Şoşoacă la România TV.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a primit o româncă după ce și-a comandat meniul zilei în Neptun. A rămas dezgustată de litoralul românesc
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Adăpostul Tei Toboc – Steaua Speranței își deschide porțile pentru vizitatori
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!