Costel Biju este în doliu. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Costel Biju este în doliu. Durere de nedescris în lumea manelelor, după ce un lăutar cunoscut s-a stins din viață. Este vorba despre Marius Tepeliga, care din nefericire a pierdut lupta cu boala pe care o avea. Mulți dintre cei care l-au cunoscut sau nu regretă pierderea lui atât de devreme.
Alina Costache
11 mart. 2024, 10:07
Costel Biju este în doliu. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață:
Costel Biju este în doliu

Costel Biju este în doliu. În luna ianuarie a acestui an, Marius Tepeliga suferit o intervenție chirurgicală, făcând atunci anunțul despre acest subiect pe rețelele de socializare. Multă lume a fost și a donat sânge pentru artist, însă, la nici trei luni, acesta a murit.

Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”, scria Marius Tepeliga la momentul respectiv pe internet.

Citește și: Costel Biju a fost internat în spital! Manelistul și-a anulat toate evenimentele: „Sunt atât de mic încât nu pot face nimic”

Costel Biju este în doliu

Soția regretatului lăutat a apelat la ajutorul oamenilor din mediul online pentru a dona sânge pentru Marius, iar printre ei s-a numărat și Costel Biju, care a postat pe rețelele sociale un anunț.

Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00” , a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Toți cei ce l-au cunoscut pe Marius Tepeliga sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că o astfel de tragedie s-a abătut asupra familiei lăutarului, care a lăsat doi copii orfani de tată.

Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi/ Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei/ Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun.

Sincere condoleanțe! Din punct de vedere omenește, este un necaz așa de mare care a cuprins familia fratelui Marius Tepeliga, inima plânge, suntem cuprinși de niște sentimente profunde privind amintirea celui ce a fost Marius Tepeliga.

În schimb, din punct de vedere spiritual, pot să spun că fratele Marius și-a terminat lupta aici pe pământ ca un biruitor, el a apucat să facă legământ cu Dumnezeu în apa botezului. Știm că acum s-au terminat suferințele pentru el, a intrat în moștenirea vieții veșnice, unde Dumnezeu l-a primit în Slava Lui. Dumnezeu să lase mângâierea peste familia Tepeliga!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!