Răsturnare uriașă de situație la Power Couple România! Ultima săptămână a concursului i-a dat peste cap pe finaliști

S-a ajuns în ultima săptămâna de Power Couple România, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.
Alina Costache
11 mart. 2024, 20:41
Răsturnare uriașă de situație la Power Couple România! Ultima săptămână a concursului i-a dat peste cap pe finaliști
Power Couple

Finala Power Couple România aduce surprize total neașteptate pentru cuplurile care au reușit să ajungă până aici. Perechile eliminate pe parcursul concursului revin în competiție, iar anunțul făcut de Dani Oțil le dă peste cap toată strategia. Surpriza sezonului constă în faptul că toate cuplurile eliminate revin în vila din Malta, iar unul dintre ele revine în finală și are șanse egale de a câștiga competiția.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Vedeta a renovat locuința pe care i-a dăruit-o Victor Pițurcă. ”Pentru totdeauna

Pe de o parte, unii sunt plini de speranță pentru o nouă șansă în competiția intensă a cuplurilor, în timp ce perechile care au ajuns în ultima etapă sunt determinate să facă tot posibilul pentru a-și păstra poziția și a avansa în Marea Finală.

Se preconizează clipe tensionate la vila din Gozo, unde CRBL și soția sa, Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, Lino Golden și Delia, împreună cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea, își fac apariția în ediția de diseară a reality show-ului. Acesta promite să dezvăluie cele mai autentice reacții ale participanților.

„Foarte norocoase au fost echipele”, a punctat Elena, soția lui CRBL, în legătură cu ieșirea lor din concurs în prima săptămână.

„Și-au dat seama atunci că, dacă nu mă dau afară, poate nu mai au șansa asta niciodată. Dar cum ar fi să ne-ntoarcem în joc?”, a comentat CRBL.

„După ce-au fost îmbrățișările revederii, prietenia a dispărut subit”, a declarat Delia, logodnica lui Lino.

„Nu aș vrea să mă întorc, pentru că eu am o criză destul de urâtă de spate în acest moment, pe de altă parte, este o ocazie cu care nu ne vom mai întâlni”, a spus Daiana Anghel.

Pentru Radu Siffredi și Oana Matache, Emi și Mădălina Popescu, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și Ana și Tudor Ionescu, cele patru cupluri aflate în continuare în competiție, răsturnarea de situație este una extrem de incomodă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluire-bombă despre salarizarea angajaților săi: „Restaurantul ideal e atunci când primii patru oameni pot merge la sertar să ia bani de acolo”

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un fost premier român, la sapă de lemn. Cum a fost surprins în plină stradă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
ARMELE SUA AR PUTEA EPUIZA ÎN „TREI-PATRU SĂPTĂMÂNI” ÎNTR-UN RĂZBOI CU CHINA, SPUNE UN RAPORT
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?