Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor cum va arăta locuința sa de lux, care mai are puțin și este finalizată! Artista a mers pe șantier și a rămas impresionantă. ”Ce priveliște”

Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor săi din mediul online în ce stadiu se află viitoarea sa casă, în care se va muta cu familia sa în viitorul apropiat.
Filip Stan
12 mart. 2024, 19:42
Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor cum va arăta locuința sa de lux, care mai are puțin și este finalizată! Artista a mers pe șantier și a rămas impresionantă. ”Ce priveliște”

Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor săi din mediul online în ce stadiu se află viitoarea sa casă, în care se va muta cu familia sa în viitorul apropiat.

Citește și Georgiana Lobonţ rupe tăcerea despre scandalul cu Vlăduţa Lupău. De la ce a pornit ruptura de naşa copiilor săi: „Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu!”

De multă vreme, Georgiana Lobonț este în atenția publicului românesc, mai ales că are o voce superbă, dar și o fire foarte veselă și naturală, motiv pentru care este foarte îndrăgită.

În toți acești ani, Georgiana Lobonț și soțul său au muncit din greu și au făcut sacrificii, totul pentru a avea viața pe care și-o doresc.

Una dintre cele mai mari dorințe ale cântăreței este să se mute în casa la care visează, care în acest moment se află în construcții.

Astfel că, după o perioadă, cântăreața a revenit pe șantier și le-a arătat și fanilor săi din mediul online, imagini cu stadiul în care se află vila.

Artista și familia sa se vor bucura de o locuință luxoasă, pe care mulți dintre internauți au văzut-o ca fiind ”un palat”.

”Ce priveliște o să am”

Chiar dacă în acest moment lucrările de pe șantier nu sunt terminate, Lobonț își imaginează doar cum va păși în noua ei casă, alături de familia sa, moment în care toți banii investiți și toată străduința nici nu vor mai conta.

Unul dintre locurile preferate ale artistei din întreaga casă este dormitorul matrimonial, care va avea o priveliște de vis spre grădină.

„Dormitorul nostru, cât de frumos e! Ce priveliște o să am eu spre grădină! Wow! Cât de fain este! S-a lucrat foarte frumos”, a fost reacția Georgianei Lobonț când și-a văzut dormitorul.

În secțiunea de comentarii, fanii artistei și-au exprimat părerile cu privire la cum va arăta vila în care va locui cântăreața, iar ei mai mulți dintre aceștia au rămas surprinși de vila în care va locui frumoasa artistă.

„Foarte frumos. Doamne ajută să o finalizați cât mai curând”, „O casa superbă! O familie superbă! Multe bucurii să vă aducă și împliniri! La mine a fost întâi familia, apoi casa și acum sper cariera, să ajung unde mi-am propus.

Citește și Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Nu s-a întors cu mâna goală: „Nu râvnesc la lucruri materiale!”

Sper să-mi citești mesajul. Felicitări”, „Superbă! Să o stăpâniți sănătoși! Sunteți o familie frumoasă! Chiar vi se potrivește acesta frumoasa casă! Vă dorim sărbători binecuvântate”, „Doamne, meriți totul! Ai muncit mult pentru asta, așa că prin munca voastră vin și rezultate!”, „Nu e casă, e palat!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, impresionați de noua casă a artistei.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!