EXCLUSIV | Secretele ascunse ale acidului hialuronic pe care industria esteticii nu vrea să le știi! Dezvăluiri incendiare de la experta Diana Gulan

Foarte multe femei se gândesc să apeleze la minunea numită „acid hialuronic”, însă de multe ori sunt reticente din cauza miturilor care s-au propagat pe acest subiect.
Alina Costache
29 apr. 2024, 12:20
EXCLUSIV | Secretele ascunse ale acidului hialuronic pe care industria esteticii nu vrea să le știi! Dezvăluiri incendiare de la experta Diana Gulan
Secretele ascunse ale acidului hialuronic pe care industria esteticii nu vrea să le știi! Dezvăluiri incendiare de la experta Diana Gulan

Secretele ascunse ale acidului hialuronic pe care industria esteticii nu vrea să le știi! Dezvăluiri incendiare de la experta Diana Gulan. Încă din anul 2002, Diana Gulan și-a dedicat viața frumuseții, activând în industria de beauty și fiind specializată în unele dintre cele mai căutate și atractive proceduri de beauty, în special în micropigmentare. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, a oferit cursuri și master class-uri în România și în străinătate.

Citește și: Lidia Fecioru, reţeta ceaiului miune care topeştre grăsimea de pe burtă: „Este foarte bun şi pentru cei care au câini și pisici în casă”

A fost speaker și jurat în congrese internaționale de profil, marcând prezența în diverse locații cheie. În 2018, a fost primul român invitat în Statele Unite ale Americii, la Orlando, iar la invitația personală a Grand Master-ului David Brow Art, a participat la un congres în China, unde a fost singurul tehnician european vorbitor în fața a peste 600 de persoane.

Experiența sa internațională include și evenimente în Africa de Sud, Olanda, Italia și Portugalia, unde a susținut cursuri și prezentări specializate. În cadrul academiei sale din București, Diana a format peste 1.500 de tehnicieni de micropigmentare, atât din România, cât și din alte țări.

Pe lângă ceea ce înseamnă micropigmentare, Diana și-a aplecat atenția și asupra altor tehnici de beauty, la fel de căutate, precum reducerea ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic sau al procedurii numite PlasmaPen. Dacă ne oprim asupra acidului hialuronic, probabil cele mai multe dintre domnișoare se gândesc automat la mărirea buzelor, însă acesta se poate deovedi util și în alte situații.

Indiferent de modul în care este utilizat acidul hialuronic, sunt multe domnișoare care sunt speriate de această procedură și, mai ales, de riscul unor rezultate nenaturale. Din fericire, Diana Gulan a fost de acord să vorbească cu noi despre cele mai mari mituri în ceea ce privește acidul hialuronic, dar și despre cum putem să ne bucurăm de efectele lui miraculoase.

Diana Gulan – tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic

Este acidul hialuronic o opțiune bună pentru riduri, mai ales atunci când vorbim de ridurile de expresie? Ce alte proceduri pot funcționa pentru această problemă?

„Acidul este și va rămâne mult timp una dintre cele mai bune obtiuni pentru “umplerea” ridurilor. Sigur că sunt multe alte metode, tratamente care chiar fac ceea ce promit, însă atunci când vorbim despre riduri profunde și o musculatură lăsată, doar chirurgical sau cu ajutorul acidului hialuronic se mai poate rezolva situația. Există de asemenea opțiunea terapiilor faciale care utilizează adevărate cocktail-uri de concentrați activi potriviți fiecărui ten în parte, cu particularitățile lui. Aceste terapii au reale rezultate în netezirea ridurilor medii sau fine. Tehnologia PlasmaPen, echipamentul estetic care generează impuls plasmatic, este o alta terapie cu rezultate fabuloase”, a explicat Diana Gulan în exclusivitate pentru RomâniaTV.net

Multe femei vor să apeleze la mărirea buzelor cu acid hialuronic, însă se tem de rezultate nenaturale. Care este secretul? Cum putem să ne asigurăm că este păstrat un echilibru?

„Atunci când vorbim despre volumizarea buzelor cu acid hialuronic, nu încape îndoială că rezultatele pot fi de la minimale, cu scop corectiv – corectăm asimetria buzelor, diminuăm ridurile din jurul gurii sau completăm volumul natural acolo unde acesta lipsește – până la elegante prin creșterea delicată a volumului în vederea obținerii unui nivel crescut de senzualitate. Excesul de volum înseamnă exces de acid. De obicei el este realizat la solicitarea pacientului, însă acest lucru mi se pare o greșeală a esteticianului. Eu nu lucrez niciodată excesiv, prefer să renunț la programarea respectivă decât să las „să iasă pe stradă” un rezultat îndoielnic din punct de vedere estetic. Practic, trăsăturile trebuie să se armonizeze, nu să nu să capete un volum care să le scoată din reperele firescului”

Cât de des trebuie să revenim în salon în cazul acestei proceduri?

„Revenirea la cabinet în vederea completării acidului se face, în primul rând, în funcție de calitatea și rezistența în timp a produsuluin folosit. Aș spune că o revenire la 6 – 8 luni este optimă, sunt însă persoane care revin chiar și la 12 luni, având o capacitate de retenție crescută.”

Care sunt cele mai frecvente nemulțumiri cu care vin clientele la dumneavoastră în cabinet? Care sunt nemulțumirile femeilor din România?

„În România, ca în orice altă țară de altfel, până la 35 de ani doamnele optează pentru simetrizarea sau creșterea volumului buzelor. După această vârstă, este firesc să fie procupate și de estomparea ridurilor. Însă, dacă până la acest moment (n.r. vârstă de 35 de ani) au apelat la tartamente și terapii faciale de întreținere și la cele de creștere a nivelului de hidratare a pielii, atunci vor fi într-o situație pozitivă și vor opta pentru acid hialuronic cu scop lifting abia după 40 de ani. Altfel…”

Există o metodă prin care să putem „prelungi” viața acidului hialuronic din buze? Există greșeli pe cale le fac clientele care pot afecta rezultatul?

„Sigur că se dau multiple sfaturi pentru îngrijirea, întreținerea și menținerea rezultatului implantării acidului hialuronic în vederea augmentării buzelor. Consumul a minim 2 litri de apă pe zi, evitarea în primele săptămâni a deshidratării prin expunerea la soare, solar , saună, evitarea utilizării rujurilor de tip color stay, etc.”

Citește și: Dieta cu supa de rosii. Slabesti pana la 4 kg intr-o saptamana mancand pe saturate

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză Europa că a „distrus România” în primul său discurs din Parlamentul European
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'