Bucătărașul Lulu, mesaj tranșant după ce a ieșit din Gașca Zurli și a apărut în videoclipul lui Bogdan de la Ploiești: „Vă las un cont bancar pentru donații zilnice, în funcție de fiecare părere în parte”

Bucătărașul Lulu, fostul membru din Gașca Zurli, a răbufnit după ce au apărut controverse legate de colaborarea sa cu Bogdan de la Ploiești.
Alina Costache
13 mart. 2024, 11:21
Bucătărașul Lulu, mesaj tranșant după ce a ieșit din Gașca Zurli și a apărut în videoclipul lui Bogdan de la Ploiești: „Vă las un cont bancar pentru donații zilnice, în funcție de fiecare părere în parte”
Ionuț Varodi, cunoscut drept Lulu, a transmis un mesaj tranșant după plecare din Gașca Zurli

Ionuț Varodi, cunoscut drept Lulu, este unul dintre membrii care au decis să părăsească Gașca Zurli. El a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale, unde a transmis că este un moment greu pentru el, pentru că trebuie să părăsească echipa Zurli, dar a decis că este momentul potrivit pentru o schimbate în viața sa.

La scurt timp, Lulu a apărut și în clipul muzical al piesei lansate de Bogdan de la Ploiești, „Guli Guli”, versiunea manelistului pentru cântecelul de copii „A Ram Sam Sam”, cântat adesea de grupul fondat de Mirela Retegan. Acest lucru a creat controverese, așa că Lulu a ținut să transmită un mesaj tranșant cu privire la acest subiect.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a COPIAT piesa „Guli Guli”! NU de la Gașca Zurli, ci de la un artist străin care face manele pentru copii

„Sunt Varodi Ioan-Gheorghe. M-am născut în Arad și acolo am crescut până la 9 ani. M-am mutat cu mama în București și eram foarte supărat. Când ieșeam în fața blocului să mă joc, spuneam “ceau” și toți copiii au ras de mine. Așa ca tot ce avea legătură cu locul nașterii mele a început să dispară în București. În clasa a 5-a eram frustrat, și pentru ca eram gras, toți copiii îmi spuneam Louie(din viața cu Louie) și asta venea la pachet cu miștourile aferente. În a 6-a m-am mutat la alta clasă și m-am transformat încet-încet în Lulu. Copilul care realiza ca este mișto și amuzant și care știa ca merita să aibă o viață normală.

Liceul l-am început cu spatele drept. Într-o scurtă perioadă de timp, am devenit vicepreședintele consiliului de elevi. M-am apucat de teatru. Am făcut corul liceului. Trupa de teatru a liceului. Am câștigat concursuri cu laptopuri si o grămadă de aparatură pentru școală. Aveam 15 ani și toată lumea în față.

Eram în liceu cu profil economic. După prima oră de contabilitate am știut ca nu vreau să mai merg vreodată, așa ca a trebuit să fac toate cele de mai sus. Mergeam în festivaluri de teatru, luam premii, îmi făceam prieteni, care astăzi sunt parte din familia mea.

Final de a 12-a, dau admitere la UNATC, pic la ultima probă, mă angajez la Zurli. Anul următor, dau admitere la Hyperion, nu intru, oamenii își doresc prezența la cursuri. Pun toată energia în personajul pe care îl aveam în mâini. 5 ani mai târziu, preiau postul de social media manager. 1 an mai târziu îmi dau demisia. Toată atenția și iubirea publicului sunt pe mine, omul, nu personajul. Apar în presă. Apar in videoclipul unei manele. Oamenii îmi scriu ca vor sa colaborăm. Asta este pe scurt viața mea.

Sunt Lulu, am 24 de ani și cred ca până la vârsta asta am făcut destule. În același timp sunt de părere ca viața mea abia acum începe. Mă pricep la strategie(consultanță) pe social media, cochetez cu actoria și cu muzica și iubesc să dansez.

Nu o să întreb pe nimeni, niciodată, părerea lui despre cum îmi câștig pâinea. Intru într-un serial? Treaba mea. Joc într-un film? Treaba mea. Apar într-o Manea? Treaba mea. Cant o piesă trap? Treaba mea. Când nu o sa mai fie treaba mea, va las un cont bancar pentru donații zilnice, în funcție de fiecare părere în parte. Atunci va fi treaba noastră, la comun.

Eu cred ca nu se va ajunge acolo, deci accept părerile de susținere sau încurajare”, a fost mesajul transmis de Lulu Varodi, fostul membru din Gașca Zurli, pe rețelele sociale.

Citește și: Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii. De ce au decis asta și ce planuri au pentru viitor

Lulu, despre plecare din Gașca Zurli

Ionuț Varodi a fost primul care și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. Iată ce spunea acesta la acea vreme.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu.
Am ales să părăsesc echipa Zurli.

Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări. Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Delulu PRoductions – este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing.

Delulu PRoductions este organizator de evenimente, petreceri, spectacole. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a transmis Ionuț Varodi.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Localitatea din România în care se află Cimitirul Păsărilor. Fenomenul straniu care se petrece aici
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
O fotografie cu Prințul George, semnal de alarmă pentru Harry și Meghan. Profeția s-a împlinit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
EVERESTUL: DORINȚA DE ASCENSIUNE AFLATĂ ÎN UMBRA MORȚII ȘI A PERICOLELOR LA EXTREM
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...