Rețeta de biscuiți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”

Carmen Brumă ne propune o rețetă simplă și rapidă de biscuiți sănătoși, savuroși și fără pic de zahăr. Vedeta recomandă acest desert tuturor femeilor, mai ales celor trecute de 40 de ani.
Alina Costache
13 mart. 2024, 21:10
Rețeta de biscuiți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”
Rețeta de biscuți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”

Carmen Brumă susține că biscuiții fără zahăr sunt „foarte potriviți pentru oricine”, dar mai ales pentru doamnele care au trecut deja de vârsta de 40 de ani care vor să își menajeze starea de sănătate și să fie în formă maximă.

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit cea mai gustoasă rețetă! Pizza de slăbit, pentru femeile ce vor să mănânce fast-food și să slăbească

Rețeta de biscuți fără zahăr a lui Carmen Brumă

Carmen Brumă are o rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr pe care o recomandă femeilor trecute de 40 de ani. Renumita antrenoare de fitness își promovează ideea de desert cu puține calorii pentru toate doamnele care sunt atente la siluetă. Partenera de viață a lui Mircea Badea vine cu sfaturi prețioase prin intermediul programelor și preparatele sale culinare.

Carmen Brumă este de părere că acești biscuiți au beneficii importante pentru organismul uman, pe lângă faptul că timpul de preparare este unul foarte redus. Nu este nevoie să stai ore întregi în bucătărie pentru a te bucura de acest desert sănătos.

„Biscuiți fără zahăr, potriviți pentru oricine, în special pentru femeile de peste 40 de ani datorită conținutului de fitoestrogeni, magneziu și fibre, care ajută la diminuarea simptomelor neplăcute din timpul menopauzei”, a spus Carmen Brumă pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen le-a dezvăluit tuturor cum face biscuiții fără zahăr și care nu au foarte multe ingrediente. Vedeta folosește o banană coaptă bine, 250 grame de semințe de susan, 100 grame de semințe de dovleac și 5 grame de praf de copt. De asemenea, în rețetă se mai găsesc 3 linguri de fulgi de quinoa și puțină esență de vanilie și de migdale. Mai întâi se pasează banana și se adaugă peste semințele ce sunt o sursă bună de magneziu. Se pun în bol și fulgii de quinoa care au un conținut ridicat de proteine vegetale. Se amestecă totul și se adaugă praful de copt și esențele, în funcție de gustul fiecăreia. Biscuiții se formează și se pun pe o tavă cu hârtie de copt. Desertul trebuie să se coacă la o temperatură de 180 de grade Celsius.

„Se bagă la cuptor timp de 20 de minute. Acesta este rezultatul. Sănătos și gustos”, a mai spus Carmen Brumă pe pagina sa se socializare.

Citește și: Carmen Brumă aruncă bomba! Tipul de grăsime care trebuie evitat de femei. Majoritatea nu știu că a fost interzis de UE. ”E bine să îl eviți!”

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Premierul Marcel Ciolacu are grijă de „emoțiile” românilor când vine vorba de prețurile asigurărilor RCA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Statele Unite își reînnoiesc comanda militară din Japonia pentru a contracara influența chineză
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!