Cristina Herea, la cea de-a 68-a sesiune a Comisiei privind Statutul femeilor, sub egida ONU: ”Am subliniat pargiile prin care România și-a armonizat legislația și bunele practici în domeniul protecției și ajutorării femeilor abuzate”

Prezentatoarea România TV Cristina Herea a participat zilele acestea la cea de-a 68a sesiune a Comisiei privind Statutul femeilor cu tema, eveniment desfășurat sub egida ONU, care a avut ca temă "Accelerarea realizarii egalitatii de gen si consolidarea institutiilor : provocari si oportunitati".
Alina Costache
14 mart. 2024, 12:03
Cristina Herea, la cea de-a 68-a sesiune a Comisiei privind Statutul femeilor, sub egida ONU: ”Am subliniat pargiile prin care România și-a armonizat legislația și bunele practici în domeniul protecției și ajutorării femeilor abuzate”

Cristina Herea s-a aflat zilele acestea la New York unde a participat la cea de-a 68-a sesiune a Comisiei privind Statutul femeilor cu tema „Accelerarea realizarii egalitatii de gen si consolidarea institutiilor: provocari si oportunitati”. Conferinta s-a desfasurat la New York sub egida Organizatiei Natiunilor Unite si au participat, pe lânga reprezentanti ai statelor si guvernelor din intreaga lume, si un numar impresionant de reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale si specialisti in domeniu.

”Deosebit de interesante mi s-au parut atat luarile de cuvant din Aula mare a ONU, cat si intalnirile bilaterale, la care, la randul meu, am participat.

Scopul acestora a fost ca, prin schimb de experientă si informari reciproce, statele participante sa ofere seturi de „bune practici” in aceasta materie, dar si sa gaseasca in comun instrumente adecvate pentru implementarea programelor privind integrarea femeilor in societate si egalitatea de sanse.

Interventiile pertinente si documentate ale doamnei Ministru Natalia Intotero in cadrul acestor evenimente au aratat, o data in plus, ca Romania poate fi un reper semnificativ atat la nivel regional, dar si global, in ceea ce priveste crearea unor politici publice in acest sector.

La randul meu, in calitate de fondator, alaturi de sotul meu Alexandru Chiciu, al unei asociatii caritabile care are ca obiect exact aceasta tema, am subliniat pargiile prin care Romania si-a armonizat legislatia si bunele practici in domeniul protectiei si ajutorarii femeilor abuzate.
In plus am împărtășit din experiența mea de 18 ani in activitati caritabile ce vizeaza mamele vulnerabile.

A fost o experienta impresionanta pentru mine, dar si confirmarea faptului ca, la nivelul institutional de cel mai inalt rang, Romania poate fi reprezentată de o maniera impecabila, discret si eficient”, a declarat Cristina Herea pentru Romaniatv.net.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Retragerea lui Joe Biden Stârnește Întrebări în Europa privind Oportunitățile Kamalei Harris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!