INCREDIBIL! Ce secret teribil a descoperit un tânăr despre cel mai bun prieten al său după 10 ani: „Mă doare că oamenii cred că aș vrea să inventez ceva atât de înfiorător”

O poveste șocantă a devenit virală pe internet! Iată povestea tânărului care a aflat un secret șocant despre cel mai bun prieten. A trăit într-o minciună timp de 10 ani.
Alina Costache
14 mart. 2024, 22:23
INCREDIBIL! Ce secret teribil a descoperit un tânăr despre cel mai bun prieten al său după 10 ani: „Mă doare că oamenii cred că aș vrea să inventez ceva atât de înfiorător”
INCREDIBIL! Ce secret teribil a descoperit un tânăr despre cel mai bun prieten al său după 10 ani: „Mă doare că oamenii cred că aș vrea să inventez ceva atât de înfiorător”

O poveste uimitoare a devenit rapid virală pe internet, după ce un videoclip ce a fost vizualizat de peste un milion de ori a dezvăluit o situație incredibilă legată de cel mai bun prieten al unui adolescent.

În anul 2012, când avea doar cinci ani, Spolansky experimenta dificultăți sociale și comportamentale la școală. Într-o zi de vară, în timp ce se juca pe terenul de joacă, a suferit o căzătură și s-a rănit, moment în care un alt băiat blond a venit să-l „imite”.

Citește și: Gabriela Firea tună și fulgeră după Marcel Ciolacu nu a ales-o candidat la Primăria Capitalei! „Nu a luptat suficient pentru mine. Pot bănui de ce”

De atunci, cei doi băieți au devenit prieteni și au petrecut mult timp împreună în parc. Spolansky a fost surprins să-l găsească pe același băiat blond, pe nume Dexter, ulterior, șezând lângă el la școală.

Pe parcursul anilor, prietenia lor s-a întărit, iar Spolansky a simțit că devine mai încrezător și performează mai bine la școală datorită influenței lui Dexter. În 2018, Dexter i-a propus să îl însoțească într-o călătorie în Paris, Spania și la Universal Studios California, folosind banii primiți de la ziua lui.

Spolansky a fost încântat și a început să își pregătească bagajele, dar o zi mai târziu, Dexter i-a prezentat niște scuze bizare în legătură cu anularea călătoriei.

Ulterior, adolescentul a descoperit o fotografie pe Instagram cu Dexter, mama lui și mătușa lui Spolansky, în Hollywood, împreună. Uimit, l-a întrebat pe Dexter și pe mătușa sa despre aceasta, iar aceștia au negat că ar fi avut loc vreo întâlnire, atribuind totul unei posibile „neînțelegeri”.

Apoi, în 2021, prietenul lui Spolansky de la acea vreme lucra ca îngrijitor de piscină pentru nimeni alta decât mama lui Dexter.

Doar că, în timp ce lucra acolo, a descoperit că femeia nu era mama lui Dexter, ci agenta lui. În videoclipul său, Spolansky le-a spus privitorilor uimiți că a aflat că mătușa sa era de fapt cea mai bună prietenă cu mama reală a lui Dexter – o femeie pe care el nu o întâlnise niciodată – și că l-a plătit pe Dexter pentru a-i deveni prieten.

Mai mult, Spolansky a pretins că terapeutul său era sora agentului lui Dexter.

„Acum mă simt înfrânt, cu  mari probleme de încredere și simt că nu am ajuns niciodată nicăieri”, a spus el. „Am crezut că am un prieten adevărat, dar apoi aflu că acest prieten este de fapt plătit.”

Internauții s-au arătat surprinși de povestea lui Spolansky, unul dintre ei comentând: „Ce naiba e asta omule, este incredibil.”

Altul a adăugat uimit: „La cinci ani? Erai un copil. Comportament normal de copil, rușine adulților.”

Cu toate acestea, alți urmăritori nu au fost convinși de povestea lui Spolansky și au încercat să găsească probleme în relatarea sa.

„Avea cinci ani… nu există nicio șansă să aibă amintiri atât de vii și să-și amintească secvența evenimentelor de la terenul de joacă. Este complet inventat”, a pretins o persoană.

Se pare că mătușa lui Spolansky a respins, de asemenea, afirmațiile acestuia.

Ca răspuns la critici, Spolansky a comentat: „Mă doare că oamenii cred că aș vrea să inventez ceva atât de înfiorător.”

@lawsonspolansky im finally ready to share with u this horrific story #storytime #bestfriend #childhood #lawsonspolansky #fyp #childhoodtrauma #fypシ゚viral #mentalhealth #real #truth #actor #school #fypシ #trending ♬ My Best Friend I Never Had – Lawson Spolansky

Citește și: Panică de zile mari la o școală din Galați! Un elev gălățean a adus în clasă un proiectil găsit pe malul Prutului

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'