Horoscop tarot sâmbătă 16 martie 2024. Abundenţă pentru RACI, avansare în carieră pentru BALANŢE

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet.
Filip Stan
16 mart. 2024, 08:19
Horoscop tarot sâmbătă 16 martie 2024. Abundenţă pentru RACI, avansare în carieră pentru BALANŢE
Horoscop tarot sâmbătă 16 martie 2024. Abundenţă pentru RACI, avansare în carieră pentru BALANŢE

Horoscop tarot sâmbătă 16 martie 2024. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Citeşte şi: Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de sambata 16 martie 2024 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

3 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul unei emotii pe care o tii in tine. Poate esti intr-o faza de negare. Poate nu vrei sa recunosti anumite sentimente. Doar ca nu are sens sa te prefaci ca totul este in regula.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Asul de pentagrame

Se anunta un cadou, pur, fara eventuale „preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Regina de bate

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Urmeaza o perioada de incredere de sine si de idei inovatoare. In viata ta poate intra cineva care sa-ti aduca o bogatie de cunostinte sau noi perspective asupra unei situatii. Inteligenta si gratia sunt cuvintele cheie ale acestei carti. Mergi inainte cu inteligenta si diplomatie.

Horoscop tarot zilnic RAC

Asul de cupe

Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Se anunta o perioada de abundenta creatoare. Te simti plin de incredere, generezi idei si proiecte noi care isi vor arata cat de curand roadele. Paharul este plin! Bucura-te!

Horoscop tarot zilnic LEU

Regina de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza simtul practic, casnic, matern, securitatea si stabilitatea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca iti este frica de esec. Atat de frica incat esti aproape paralizat si nu vrei sa mai incerci nimic. Ai nevoie de mai multa claritatein actiunile tale. Altfel risti sa fii dezamagit la final.

Citeşte şi: Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

Horoscop tarot zilnic FECIOARA

6 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, poate fi nevoie de multa empatie. Aroganta si concentrarea pe sine te poate impiedica sa vezi clar lucrurile. Ti-e greu sa vezi o situatie prin ochii altcuiva. De aceea ar trebui sa fii atent si la ce spun altii.

Horoscop tarot zilnic BALANTA

3 de pentagrame

Ucenicul isi poate depasi maestrul daca progreseaza si nu se da batut. De asemenea, cartea poate simboliza evlavia, recunostinta pentru performantele atinse. Avansarea in cariera este posibila numai cu sacrificii profesionale deosebite.

Horoscop tarot zilnic SCORPION

Echilibrul

Da-ti pace si vei face mai multe lucruri decat iti poti imagina. Este bine sa faci lucruri, este bine sa fii obosit, insa incearca sa mentii un echilibru. Cu cat iti depasesti limitele cu atat este posibil sa paralizezi intreaga activitate. Nu uita sa mananci sanatos si sa mai iei o pauza din cand in cand.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!