Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre fosta ei iubire, Bogdan Stelea. Ilinca Vandici a rămas fără cuvinte: ”Eram un copil”

Lili Sandu, prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” de pe PRO TV, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Silviu Țolu, bărbatul cu care are și un copil. La mai bine de 15 ani de când s-a despărțit de Bogdan Stelea, frumoasa brunetă își aduce aminte cu drag de prima ei iubire.
Filip Stan
16 mart. 2024, 10:52
Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre fosta ei iubire, Bogdan Stelea. Ilinca Vandici a rămas fără cuvinte: ”Eram un copil”

Lili Sandu și Bogdan Stelea s-au iubit cu foc vreme de șapte ani, însă în 2005 s-au despărțit, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Citește și Drama trăită de Lili Sandu. Prezentatoarea a mărturisit cu lacrimi în ochi: „Mi-ar fi plăcut măcar să îl întreb: Tu chiar m-ai iubit?”

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite femei din țară, mai ales pentru că s-a prezentat în fața românilor ca fiind o fire deschisă și naturală.

Ea s-a lansat inițial în emisiunea „Școala Vedetelor”, iar de acolo a continuat cu o scurtă carieră în muzică și actorie.

În 2019, Lili Sandu a devenit prezentatoarea Fan Arena de la Kanal D.

Ca multe alte vedete, și Lili Sandu a trecut prin multe, iar pe plan amoros nu a mers totul pe roate din prima încercare.

Relația ei cu Bogdan Stelea a fost cea mai mediatizată dintre toate, motiv pentru care Ilinca Vandici i-a adus aminte de fosta iubire a brunetei, în cadrul podcast-ului ”Te Ascult”.

”Eram un copil care se îndrăgostise”

În prezent, frumoasa brunetă are o viață frumoasă alături de Silviu Țolu, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel minunat, pe nume Thomas Jay.

Deși Lili Sandu are 44 de ani, iar Silviu Țolu are 32 de ani, problema vârstei nu ridică probleme în relația lor.

După multă vreme, Lili Sandu își amintește cu drag de Bogdan Stelea și are doar cuvinte frumoase de spus la adresa acestuia.

„Bogdan a fost prima mea iubire, a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă aș putea spune, mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil atunci când l-am cunoscut, Bogdan era mai mare decât mine cu unsprezece ani. Eram pur și simplu un copil care se îndrăgostise și își dăruise inima.

Eu când l-am cunoscut pe Bogdan nu știam foarte multe despre el, pe mine m-a atras el ca și bărbat. Punct. Nu m-am gândit niciodată că relația cu Bogdan o să îmi aducă notorietate și fac pasul ăsta pentru asta”, a spus Lili Sandru în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici.

Atunci când Bogdan Stelea s-a îndrăgostit de Lili Sandu, acesta era căsătorit de 12 ani cu Dana Badea, femeia cu care are și un băiețel.

Citește și Lili Sandu, diagnosticată cu o afecţiune teribilă la 29 de ani: „Totul pornește de la hormoni”

„El a avut o situație la vremea respectivă, el era căsătorit. Eu când l-am cunoscut, Bogdan era într-un proces de divorț. Lucrurile astea nu se știau atunci pentru că eu nu apăream niciodată să vorbesc cu presa”, a dorit să mai puncteze Lili Sandu în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'