Ionuţ Jaguarul, în comă de gradul V după ce a suferit un AVC. Momente dramatice pentru concurentul de la „Insula de 1 milion”

Ionuț Liviu Sugacevschi, cunoscut ca Jaguarul, a devenit cunoscut publicului larg după participarea la Exatlon. Ulterior, a revenit pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni de pe Kanal D, "Insula de 1 milion".
Alina Costache
17 mart. 2024, 12:13
Ionuţ Jaguarul, în comă de gradul V după ce a suferit un AVC. Momente dramatice pentru concurentul de la

Jaguarul a povestit în emisiune drama prin care a trecut. A fost la un pas să-și piardă viața, iar medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire.

Ionuț Jaguarul are 33 de ani și e printre cei 50 de concurenți care participă la Insula de 1 milion, cel mai mare experiment social televizat din România. Nu mulți știau aceste detalii din viața lui, dar tânărul nu a avut deloc o viață ușoară. A făcut dezvăluiri sincere despre viața lui și perioada grea prin care a trecut. Și-a pierdut tatăl și, mai mult decât atât, a avut probleme grave de sănătate.

Citește și Gata cu vizitele în America, Irinel Columbeanu are interdicție! Fostul milionar nu-și mai poate vedea fiica. „Nu mai poate, din păcate”

Jaguarul a avut un accident vascular cerebral și a ajuns la spital în stare gravă. El a povestit că medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire. Totul s-a întâmplat după ce s-a întors dintr-o vacanță.

„Nu a știut nimeni, am avut o problemă foarte mare de sănătate. Azi ești, poate mâine nu mai ești. Dintr-un stâlp de om care eram și care râdeam, care glumeam. Am fost în vacanță, după ce m-am întors, la 2-3 zile, am căzut. Am făcut un AVC foarte grav, am fost în comă, am avut o comă de gradul V, cu 1% șanse de supraviețuire. Sunt aici acum, nu mă mai gândesc la probleme, le las în urmă, le las acasă. Sper că le-am făcut o bucurie celor care mă iubesc, să trăiască cu mine această experiență de la Insula de 1 milion.”, a povestit Jaguarul, în cadrul show-ului de pe Kanal D.

În urmă cu 3 ani, concurentul de la Insula de 1 milion s-a confruntat cu un alt moment foarte greu. Jaguarul și-a pierdut tatăl și nu a putut să treacă nici acum peste această tragedie. Mai mult decât atât, atunci când a început să vorbească despre el, a izbucnit în lacrimi.

„Tata, din păcate, a decedat. Nu am crezut că mă doare atât de mult, m-a afectat foarte mult și mă afectează și acum. Pentru că așa cum era el, cu bune și rele, era în casă acolo, avea grijă de familie, de mama, mai ales că eu eram la distanță față de ei.”, a mai spus tânărul.

Citește și Jador, în culmea fericirii. Cum a apărut manelistul pe rețelele sociale, alături de logodnica lui, Oana Ciocan. ”Cei mai frumoși”

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!