Cum arată fiica lui Nick de la N&D, Andreea. La 16 ani, tânăra se înțelege de minune cu tatăl ei. Fata i l-a prezentat artistului chiar și pe iubitul ei. ”Ce să faci? Asta e situația”

Adevărații pasionați de muzică românească nu au uitat de trupa N&D, formată din Delia Matache și Nick. Acum, Nick de la N&D este tată și are o familie de care poate fi mândru. Nicolae Marin, pe numele din buletin, a dezvoltat o relație sinceră și deschisă cu fiica sa, Andreea, în vârstă de 16 ani.
Filip Stan
18 mart. 2024, 11:44
Cum arată fiica lui Nick de la N&D, Andreea. La 16 ani, tânăra se înțelege de minune cu tatăl ei. Fata i l-a prezentat artistului chiar și pe iubitul ei. ”Ce să faci? Asta e situația”

Adevărații pasionați de muzică românească știu cine este Nick de la N&D, la vârsta de 16 ani. Nick de la N&D, Nicolae Marin, pe numele din buletin, are o relație sinceră și deschisă cu fiica sa, Andreea, în vârstă de 16 ani.

Citește și Fiica Andreei Marin și-a oficializat relația pe internet! Violeta s-a afișat pentru prima dată alături de iubitul ei. ”Te iubesc”

Artistul încearcă să o țină departe de pericole pe fiica sa, dar, în același timp conștientizează că nu-i poate interzice experiențele specifice adolescenței.

Nick se străduiește să o protejeze de pericole, dar, în același timp înțelege că nu-i poate interzice experiențele specifice adolescenței. Nick și fiica lui, Andreea, petrec mult timp împreună.

Deși artistul este un părinte protector, este de părere, în același timp, că nu e un tată prea strict.

Nicolae Marin, pe numele său adevărat, a povestit că fiica lui este sinceră în orice privință, motiv pentru care Nick l-a cunoscut chiar și pe iubitul tinerei.

Printre altele, acesta a declarat că uneori nici nu îi vine să creadă că fata lui a ajuns la vârsta adolescenței.

Nick de la N&D este foarte mândru de fiica lui care, la vârsta de 16 ani, este o domnișoară în toată firea.

Adolescenta a declarat că are o relație foarte bună cu tatăl ei, de aceea i l-a prezentat pe actualul iubit.

Astfel că, după ce a avut o discuție serioasă cu tânărul, Nick i-a dat undă verde fiicei sale să se vadă cu partenerul ei.

„Câteodată stau și zic că nu se poate să fi crescut așa de repede. Ce să faci? Asta este situația”, a spus Nick.

Întrebat și ce și-ar dori fiica acestuia să devină, Nick a răspuns:

„Poate să spună ea mai bine ce vrea să devină, dar pe partea artistică este clar că are înclinații în zona asta. Ea vrea să facă treaba asta, ea vrea să descopere montaj și așa mai departe.

Se ocupă de câteva pagini ale unor persoane publice, case de discuri cum ar fi Music Global. Ea postează, ea filmează, ea montează. Montajul e mai important”.

”Sunt cei mai buni prieteni”

Printre altele, tânăra este mândră când cineva o întreabă dacă Nick de la N&D este tatăl său.

„Chiar sunt mândră când mă mai întreabă cineva dacă este tatăl meu. Îl mai chemam să mă ia de la școală, mai ales cu calibra aia galbenă. Îi spuneam să vină…Tata vorbește mai mult cu prietenul meu decât vorbesc eu. Sunt cei mai buni prieteni”, a spus Andreea, fiica artistului.

De altfel, Andreea recunoaște că tatăl ei avut întotdeauna dreptate când a avertizat-o în privința anumitor persoane din anturajul ei, în special a fetelor.

Citește și Soacra lui Codin Maticiuc e una dintre cele mai iubite florărese din Capitală. Actorul e extrem de mândru de familia lui: „Soacra mea e cea mai tare!”

„La fete, da. La prietene chiar da. Tata le citea din prima. Veneau pe la mine pe acasă și îmi spunea că nu este ce trebuie. A avut mereu dreptate. La un an distanță mi-am dat seama că nu este ce trebuie.

Dar la băieți nu a avut când să facă chestia asta, pentru că primul cu care am fost, cu băiatul respectiv am și rămas. Adică nu a avut ocazia”, a mărturisit Andreea, fiica lui Nick de la N&D.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!