Ce seară magică! Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley. A fost sold out! Imagini colosale!

Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, iar duminică a reușit o performanță la care foarte mulți cântăreți de pe plaiurile mioritice nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Soția lui Cătălin Măruță este prima cântăreață româncă care a susținut un concert pe Wembley. RomâniaTV.net are primele imagini de la concertul anului.
Alina Costache
18 mart. 2024, 12:45
Ce seară magică! Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley. A fost sold out! Imagini colosale!
Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley

Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley. Andra este fără doar și poate un artist complet și complex, iar acest lucru se vede destul de clar în toate activitățile pe care le face.

Citește și Ce etnie are Cătălin Măruţă. Soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome!

Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley

De-a lungul timpului, cântăreața și-a surprins fanii cu show-urile sale pe care le-a organizat alături de alți mari artiști de la noi.

Anul acesta, artista a atins culmile succesului cu spectacolul extraordinar Tradițional 2 care duminică a ajuns la Londra, pe Wembley Arena.

Astfel, Andra este prima artistă româncă ce a concertat pe Wembley, o performanță pe care un alt artist din România o va atinge cu greu în viitoarul apropiat.

Soția lui Cătălin Măruță nu a cântat singură pe Wembley, ci a fost însoțită de foarte mulți artiști de marcă din muzica populară, precum: Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, dar și Vlăduța Lupău.

Acompaniată de orchestra Fraților Advahov, Andra a încântat sufletele a peste 12.000 de români care au venit din întregul Regat ca să își aline dorul de țară.

Înainte de spectacol, Andra i-a adunat pe toți artiștii lângă scenă și împreună au spus rugăciuna ”Tatăl nostu”, un lucru care dovedește încă doată dacă mai era nevoie că artista este un om extrem de sensibil și profund.

Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță

Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, David și Eva, care sunt la fel de populari ca și părinții lor. Cântăreața a dezvăluit secretul relației cu prezentatorul TV, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

În data de de 23 august 2023, cei doi au sărbătorit aniversarea căsătoriei, sărbătorind nunta de cristal. În 2008, după ce au avut cununia civilă pe 10 august în București, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios într-o biserică din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului TV.

Artista este mândră de alegerea partenerului de viață și mărturisește că se completează reciproc cu Cătălin Măruță. Și ei, ca orice cuplu, trec prin momente mai puțin plăcute, însă prin comunicare și înțelegere, totul se rezolvă.

”Cu siguranță, Cătălin și cu mine formăm o echipă minunată! Suntem diferiți în multe privințe, dar tocmai asta este cheia succesului nostru la nivel de cuplu: ne completăm reciproc și ne susținem în toate proiectele și pasiunile noastre.

Sunt atât de fericită că am știut să recunosc în Cătălin perechea potrivită pen­tru mine. În ceea ce privește „viteza” lui, da, uneori mă las purtată de el și ne distrăm de minune în timpul aventu­rilor noastre.

Cred că meseria și căsătoria pot să meargă mâ­nă-n mână și se pot com­­pleta reciproc. E im­por­tant să existe înțelegere și o comunicare deschisă în­tre parteneri, pentru a se găsi acel echilibru dintre viața personală și profe­sională.

Noi ne respectăm și ne susținem reciproc în tot ceea ce facem, iar a­ceasta ne ajută să navigăm cu succes printre provo­că­rile vieții”, a mărturisit Andra, pentru Formula AS.

Citește și Românii au talent Pro TV. Challenge Family, coregrafie explozivă pe scena talentelor, iar dansatorii georgieni care l-au lăsat fără cuvinte pe Bobonete. Andra: „Am pielea de găină”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!