Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani: „Nu aș mai face-o în viața mea”

Claudia Pătrășcanu este una dintre frumusețile autohtone care au pozat în Playboy în urmă cu aproximativ 20 de ani. Acum în vârstă de 43 de ani, vedeta spune că nu se mândrește cu apariția sa din revista pentru adulți, dar nici nu îi este rușine că și-a descoperit trupul în fața întregii țări.
Filip Stan
18 mart. 2024, 16:03
Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani: „Nu aș mai face-o în viața mea”
Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy acum 20 de ani: „Nu aș mai face-o în viața mea”

Claudia Pătrășcanu a pozat în Playboy în urmă cu aproximativ 20 de ani. Acum cântăreața spune că nu se mândrește cu apariția în celebra revistă pentru adulți, dar nici nu îi e rușine de pozele nud pe care le-a făcut atunci.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au fost împreună cu 25 de ani în urmă: „Este prima mea iubire”. Povestea s-a terminat când artista l-a înșelat

Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy

Claudia Pătrășcanu a cunoscut succesul alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru cu trupa Exotic, iar după destrămarea primului trio feminin românesc, a fondat alături de Julia Chelaru formația Sexxy. Astăzi, la 25 de ani de la debut, are o carieră solo. Viața sa personală a fost mai tot timpul în atenția publică, prin prisma relației tumultoase cu Gabi Bădălău. Acum vedeta este divorțată și are 2 copii.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a făcut dezvăluiri atât din viața personală, cât și cea profesională. Claudia a fost întrebată, printre altele, despre apariția ei în Playboy de acum aproximativ 20 de ani. â

„În anul 2001 Andreea Bănică a pozat în Playboy susținută de cei mai importanță bărbați din viața sa, tatăl și soțul ei. Trei ani mai târziu ați făcut și dumneavoastră acest pas și v-ați lăsat fotografiată nud. Pe vremea aceea, Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei Playboy, declara că ați luat această decizie în ciuda opoziției impresarului dumneavoastră, Bogdan Jianu. În 2022 spuneați așa: «A fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima, a început și declinul trupei noastre». Vreau să știu dacă ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică fără ca dumneavoastră să vă doriți asta cu adevărat, mai ales că vă declarați o persoană credincioasă, cu frică de Dumnezeu. Vă este rușine că ați pozat în Playboy?”, a fost întrebarea lui Denise Rifai.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că nu îi e rușine de apariția ei în Playboy, recunoscând că a fost influențată de Andreea Bănică. Cântăreața și-a văzut colega de trupă că a făcut asta și apoi a acceptat și ea propunerea. Mai mult, primele regrete au apărut chiar în timpul ședinței foto.

„Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta. Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce, nu am dat în cap nimănui, până la urmă este viața mea, corpul meu, doar că nu aș mai face-o în viața mea. Nu mă mai regăsesc, nici atunci nu cred că m-am regăsit. Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau, a fost și nebunie atunci cu Playboy, nu știu dacă mai există. Am făcut-o și eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu mă mai interesează. Da (n.r. da, a avut legătură cu faptul că Andreea Bănică pozase), multe persoane publice au pozat atunci, d-asta și spun că a fost o nebunie cu treaba asta. Dar uite că se întâmplă uneori să merg la mare, să fiu singură, nu cu toată lumea lângă mine, am o plajă mai privată unde merg la mine în zonă și fac topless singură, sau la mine în curte, nu intră nimeni”, a explicat ea în emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi scria acesta: „Îmi pare rău de mor! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?