Nikita acuză poliția de mușamalizare, la două luni după ce a fost bătută pe stradă: „Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?”

Nikita vrea dreptate, la câteva luni după ce a fost atacată în Centrul Vechi din Capitală de câțiva bărbați necunoscuți. Ea susține că poliția mușamalizează cazul.
Alina Costache
18 mart. 2024, 23:19
Nikita acuză poliția de mușamalizare, la două luni după ce a fost bătută pe stradă: „Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?”
Nikita, acuzații grave la adresa poliției dipă ce a fost atacată pe stradă

După ani buni petrecuți în Spania, Nikita s-a întors în România, dar a avut parte de un moment dureros. La începutul anului, aceasta a fost agresată și jefuită în Centrul Vechi, dar spune că autoritățile nu fac nimic pentru a-i pedepsi pe vinovați.

La două luni de când Nikita a fost lovită cu bestialitate în București de un grup de bărbați necunoscuți, deși a mers la spital pentru a primi îngrijiri și la INML pentru certificatul medico-legal, făcând mai apoi și plângere, ea spune că autoritățile n-ar fi făcut nimic pentru a o ajuta.

Citește și: Nikita cere 100.000 de euro pentru a-și retrage plângerea penală, după ce a fost bătută de mai mulți bărbați în Centrul Vechi: „Au zis că n-au. Nu mă interesează, mie să-mi dea atât”

Ea acuză polițiștii că ar fi mușamalizat cazul și a ajuns să se întrebe dacă ar trebui să își facă dreptate de una singură, după tot ce i s-a întâmplat.

„Nu se mai întâmplă nimic, nu se mișcă absolut nimic. Poliția parcă mușamalizează cazul. Am dus certificat medico-legal, nimeni nu sună, pe nimeni nu interesează nimic. M-am certat și cu unii din polițiști, le-am zis că nu mișcă nimic. M-am mai întâlnit cu polițiști și în Centru Vechi și m-am luat de ei. Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?!

Dacă eu aș tâlhări acum pe cineva, imediat m-ar lua. De ce eu Nikita aș fi luată din prima, iar pe alții nu-i ia nimeni? Te bat, te umplu de sânge, am fost la INML și nimeni nu face nimic, ce înseamnă asta?”, a declarat Nikita, conform Spynews.ro.

Citește și: Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”

Nikita a șocat pe toată lumea atunci când a povestiti incidentul terifiant prin care a trecut la începutul anului. Ea povestea, extrem de afectată, că se afla cu un prieten în Centrul Vechi, atunci când câțiva bărbați i-au atacat și i-au jefuit.

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea.

Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani. După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital”, povestea Nikita, după evenimentul cumplit.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Când să pornești aerul condiționat la mașină ca să fie eficient și să nu consume carburant mult. Puține persoane cunosc acest detaliu
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Matilda Pascal Cojocărița, tarife accesibile. Cât costă să cânte la o nuntă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Condamnare pentru furtul a 3 camere de supraveghere în Alba
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!