Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic: „M-am săturat! Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?”

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet, pentru că s-a săturat de valul de critici primit din partea urmăritorilor de pe rețelele sociale, după moartea tatălui ei. Jurnalista a continuat să fie activă pe rețelele sociale chiar și după acest eveniment tragic, iar mulți au criticat-o.
Alina Costache
19 mart. 2024, 17:48
Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic:
Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet. După ce a văzut valul de critici primit din partea urmăritorilor ei, soția lui Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a spus tot ce o deranjează la adresa celor răutăcioșilor.

Citește și: Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi despre moartea tatălui său: „Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru”

Cristina Șișcanu a răbufnit pe Internet

Stau câteodată și mă gândesc dacă vouă nu e vă este frică de ceea ce faceți. Dacă vouă, celor care deveniți atât de… nu vreau să folosesc cuvântul rele, dar din păcate nu găsesc un cuvânt care să ilustreze mai bine această trăsătură a caracterului vostru. Vorbesc cu cele care tot dau din gură aici, în comentarii, și voi deveni și mai vehementă după acest eveniment tragic din familia noastră.

‘De ce faci postări, de ce pui postări cu momente de veselie din trecut, când tatăl tău a murit?’. În primul rând, aici sunt două aspecte. Persoanele care scriu astfel de comentarii și mă ceartă pe mine. De fapt trei aspecte.

Unu: sunt rele, așa cum am spus, în viețile lor au făcut lucruri groaznice și se comportă urât cu cei dragi, pentru că nu poți să vii pe pagina unui om și să îl cerți, să te bagi și să faci tu legea în familia lui. Așa ceva este inadmisibil.

Doi: sunt primitive, nu înțeleg esența trăirilor absolut deloc, sunt genul de persoane care dacă pierd pe cineva drag poartă doliu și se văicăresc, iar acasă îl înjură pe cel care a plecat și își amintesc lucrurile rele pe care consideră ele că le-au fost făcute de cel care a murit.

Acasă nu au nicio treabă și când ies în lume stau și se văicăresc că au pierdut o persoană dragă. Acesta este tipul de femeie care tot mă ceartă pe mine aici. Și mai e încă o chestie, să îmi spuneți mie cum trebuie să mă comport? Care este treaba voastră să mă trageți pe mine la răspundere și să-mi spuneți cum să trăiesc eu această perioadă?”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.

Vedeta susține că unele persoane nu au înțeles că ea este și creator de conținut și continuă să o critice în mediul online pentru momentele fericite. Cristina Șișcanu a ținut să mai 7precizeze că este profund afectată după acest eveniment tragic, dar aceasta îi este meseria și merge mai departe.

Dacă ați avea măcar 5% din sufletul meu, ați fi oameni, înțelegeți ce vă spun? Și nu spun lucrurile astea cu aroganță, dar m-am săturat. Și nu e o chestie de atac, că mai văd eu: ‘Ție nu îți convin criticile’. Ce critici? Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?

V-aș spune acum niște lucruri. Ce știți voi despre sufletul meu? Oamenii inteligenți, cei care îmi scriu și care mă încurajează să trec peste această perioadă, și chiar îmi dau idei cum să fac, cum să fac mai multe activități, să mă țin ocupată, oamenii care înțeleg că această pagină de Facebook, care este urmărită de atâția oameni, e o comunitate imensă aici, această pagină nu poate fi pusă pe pauză, nu există așa ceva.

Am avut-o recent invitată pe Narcisa Suciu în emisiunea și mi-a spus, când a murit tatăl ei ea a cântat. Și nu știu câți artiști au trecut prin așa ceva, cu părinții morți în capelă, iar ei trebuiau să își onoreze contractele. Voi parcă nu înțelegeți că pentru mine Facebook-ul nu este o distracție. Pagina mea de Facebook este un lucru foarte serios care face parte din meseria mea sau este conexă meseriei mele”, a mai precizat Cristina Șișcanu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Un bărbat din Kerala, blocat timp de 42 de ore într-un lift de spital fără mâncare sau apă
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'