Chefi la cuţite 2024. Ce este „tigăiţa de aur” şi ce audienţe slabe a avut prima ediţie

Irina Fodor a anunțat noile reguli de la Chefi la Cuțite ce vor fi aplicate începând cu sezonul 13, sunt schimbări radicale.
Filip Stan
19 mart. 2024, 19:54
Chefi la cuţite 2024. Ce este

Noi schimbări la Chefi la Cuțite 2024.  Irina Fodor a adus în scenă o noutate a sezonului cu numărul 13 de la Chefi la Cuțite. Astfel, există patru tipuri de tigăițe: aurie, argintie, de bronz și neagră. Acesta va fi primul joc de amuletă pentru noii chefi, așa că au mari emoții în acest punct al competiției.

„Eu știu că sunteți foarte emoționați acum, mai ales pentru că este și prima voastră amuletă, pentru că eu am câteva la activ. Să vedem cui îi poartă noroc cifra 13. (…) Sunteți patru, dar în confruntări veți fi doar trei, asta depinde numai de aceste amulete, dar în caz că va fi egalitate între doi dintre voi pe ultimul loc, atunci vor folosi și părerile concurenților, chefii pe care i-au ales ei. În urma acestor amulete, voi veți primi de la cel ce jurizează cinci, patru, trei sau două puncte, asta o să vedeți, pentru că o să primiți niște tigăițe. Acestea sunt tigăițele. Avem o tigăiță de aur, avem argint, bronz și una neagră”, a mărturisit Irina Fodor, la Chefi la cuțite.

Chefi la cuţite sezonul 13. Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: „Nu am scăzut 3, ci am adunat 1!”
Prezentatoarea show-ului culinar a continuat să ofere noi detalii: „Pe spatele celei de aur este și amuleta pe care o veți câștiga. Dacă tot am ajuns până aici, pot să vă și citesc: Ai puterea să obligi concurenții echipelor adverse să gătească legați, doi câte doi, iar dacă echipa are număr impar, concurentul rămas va fi legat de chef. Aceste amulete durează o oră și este la fel de important cine le jurizează. În acest sezon, pentru că trebuie să vă cunoaștem foarte bine și pentru că trebuie să avem foarte multe păreri despre felul în care gătiți, într-o zi o să jurizeze un chef, iar a doua zi o vedetă. Vom alterna.”.

 

AUDIENŢE slabe  Chefi la cuţite 2024. Show-ul, depăşit de Clanul şi de un film din 2013

Premiera Chefi la cuţite 2024 a fost depăşită de Clanul (până la ora 22.30), apoi de un film din 2013 dat de Pro TV: Ninja – Răzbunarea.

De notat că, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, audienţa Chefi la cuţite a fost mai ridicată în prima oră de difuzare, după care a mai scăzut. Tot de notat că distanţa între cele două show-uri a fos mai mică la oraşe.

A fost o seară de luni foarte aglomerată. Pe lângă premiera cu noii Chefii, pe TV a fost un episod din noul sezon Clanul pe Pro TV, iar Kanal D a difuzat o nouă ediţie a showului Insula de un milion.

Detalii, în continuare, pentru intervalul Clanul, dar şi pentru toată emisiunea Chefi la Cuţite.

Pe intervalul Clanul (20.30-22.30) s-au intersectat, practic, toate producţiile serii: serialul de pe Pro TV, Chefi la cuţite (Antena 1) şi Insula de un milion (Kanal D). Rezultatele:

Peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit Clanul, anunţă Pro TV. În acelaşi timp, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, la Chefi la cuţite se uitau aproape un milion de români. Cine urmărea Insula de pe Kanal D? Aproape 800.000 de telespectatori din întreaga ţară.

La oraşe, Chefii şi Clanul au fost mai aproape, dar câştigător a fost serialul de pe Pro TV: 675.000 de telespectatori la Clanul şi 620.000 la Antena 1. Kanal D a fost mai departe de cele două: 360.000 de telespectatori la oraşe pentru Clanul.

Pe publicul comercial al Pro TV, între Clanul şi Chefi la cuţite au fost peste 200.000 de telespectatori distanţă. Vorbim de publicul între 21 şi 54 de ani din toată ţara, din categoriile ESOMAR A,B,C şi D.

Pro TV: „Serialul a înregistrat 9.2 puncte de rating şi 24.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.5 puncte de rating şi 17.5% share”, anunţă Pro TV. Asta înseamnă 600.000 de telespectatori la Pro TV şi 425.000 la Antena. La Kanal D erau aproape 200.000.

Situaţie mai strânsă pe publicul „clasic” comercial, adică 21-54 de ani de la oraşe: 390.000 de persoane la Clanul şi 310.000 la Chefi la cuţite.

Citeşte şi: Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Jurizarea a fost aprigă: „Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare”

Tot intervalul Chefi la cuţite 2024- emisiunea, pe locul al doilea şi după ce s-a terminat Clanul

Chefi la cuţite a început la 20.30 şi s-a terminat la miezul nopţii. După Clanul, concurenţii Chefilor au fost Insula de un milion (pe Kanal D) şi filmul din 2013 Ninja – Răzbunarea, cu Kane Kosugi, Mika Hijii, Scott Adkins.

Şi după media pe tot intervalul, Chefi la cuţite a fost pe poziţia a doua, după Pro TV. La nivelul întregii ţări, s-au uital la Chefi la cuţite, în medie pe tot intervalul (20.30-24.00) aproape 850.000 de români. Insula de pe Kanal D a atras în jur de 600.000 de români.

La oraşe, Pro TV şi Antena 1 au fost mai apropiate pe intervalul Chefilor: 550.000 de telespectatori la Pro TV şi 535.000 la emisiunea culinară de pe Antena 1. Până în 300.000 a fost audienţa Kanal D.

Pe publicul comercial 21-54 de ani urban, noii Chefi au fost văzuţi de 270.000 de telespectatori în fiecare minut, în timp ce audienţa Pro TV pe interval se apropia de 320.000 de persoane. Pa acest segment, Insula de un milion a fost aleasă de 100.000 de telespectatori.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!