Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan: „Dar de cine te ascunzi? De cine ți-e frică?”

Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan. Faimoșii și-au exprimat părerea cu privire la votul Războinicilor de la ultimul Consiliu de eliminare, unde a fost nominalizată iubita lui Jador.
Alina Costache
19 mart. 2024, 23:39
Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan:
Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan

Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan. Ultimul consiliu de eliminare de la Survivor All Stars a trimis acasă o războinică și, mai precis, pe iubita lui Jador, care a pierdut duelul serii

Decizia de a o trimite pe Oana la cursa pentru ultima șansă a trezit nemulțumiri în rândul Faimoșilor, care nu găsesc nicio justificare pentru care Războinicii au recurs la această strategie.

Citește și: FOTO Zanni și Ana Porgras, momente intime la Survivor All Stars. Camerele au surprins întreaga scenă de la miezul nopții

Zanni îi face praf pe Războinici după ce au votat-o pe Oana Ciocan

Mi se pare ciudat că Ștefania la consiliu a zis că o să voteze sportiv, cred că nu a votat corect. Oana nu este o sportivă la un nivel prost, are potențial și de ce ea zice una și face alta? Voi ce credeți?”, a spus TJ Miles, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Nu știu ce e acolo, dar Ștefania ar fi putut vota din punct de vedere ar performanței sportive și să se gândească, pentru că ea e o strategă foarte bună și te gândești la ce potențial ai cu jucătorul ăla pe mai târziu.”, a adăugat și Andrei Ciobanu.

Faptul că unii Războinici și-au justificat decizia de a o trimite pe Oana la joc din cauza faptului că aceasta este strategia echipei l-a enervat la culme pe Zanni, care consideră că fix aceste persoane sunt extrem de neasumate. De asemenea, Faimosul consideră că Oana Ciocan nu ar fi meritat să fie trimisă acasă.

Mie nu-mi plac oamenii care nu-și asumă ceea ce cred ei și sunt ei. ‘Nu e votul meu, am vorbit cu echipa’, nu e votul tău? Dar de cine te ascunzi? Nu e votul tău, de cine ți-e frică? Ce aveți, frații mei?”, a intervenit și Zanni.

Nu știu dacă măcar Ștefania a încercat să o motiveze și să o țină în continuare în echipă pe Oana, pentru că e clar că Oana a venit ultima, e clar că ei sunt mult mai uniți, iar Ștefania are relații de prietenie cu toate fetele.”, a continuat Andrei Ciobanu.

Nu ar fi trebuit ca Ciocan să fie trimisă la eliminare doar pentru că e nouă, asta dacă nu au vorbit ei ceva pe la spate și se ascund.”, mai spune și Zanni.

TJ Miles și-a dat și el cu părerea cu privire la această situație, spunând faptul că Războinica a fost extrem de demoralizată pe parcursul probelor, pentru că nu a avut parte de revederea cu partenerul ei de viață, așa cum se aștepta.

Cred că atunci când Oana a intrat în competiție și nu l-a văzut pe Jador, a demoralizat-o asta, nu și-a văzut iubitul acolo.”, a completat și TJ Miles.

Tensiuni uriașe între Sorin și Andrei Ciobanu

Tensiunile de la Survivor All Stars par că se amplifică de la o ediție, la alta, iar concurenții din taberele adverse „lovesc” direct către adversarii lor, din dorința, cel mai probabil, de a-i demoraliza pe aceștia. Asta s-a întâmplat și cu Andrei Ciobanu, care a făcut mai multe aluzii la adresa lui Sorin, de la Războinici, lucru care pe acesta l-a deranjat. Andrei nu are „bărbăția” necesară pentru a-i spune lucrurile în față, consideră acesta.

Eu n-am avut nicio problemă cu ce spune el și cu ce părere are el, dar nu o face pe la spate. Vino și zi-mi în față. Pe mine nu mă afectează, eu i-am zis că nu vreau de la el decât demnitate de bărbat, te dai bărbat, vreau să văd bărbăție, nu vorbești de mine pe la spate. Aud o dată, nu zic nimic, aud și a doua oară, și a treia. Deja mă calci pe coadă, înseamnă că faci asta intenționa

t. Cum se face că zici că ai zis, dar n-am fost eu de față? De fiecare dată n-am fost de față? Vorbește când sunt și dacă am ceva de zis bine, dacă nu, nu.”, a declarat Sorin în cadrul emisiunii.

Conflictul este atribuit, în mare parte, lui Andrei Ciobanu, consideră și Iancu Sterp, care spune că artistul are tendința de a-l judeca adesea pe Războinic ori de câte ori intră pe traseu și nu aduce puncte echipei.

Andrei și Sorin se cerată ca două țațe uneori, au ei conflictul lor. Nu prea-mi dau seama de ce, Andrei e tăios așa la vorbă, îl vede pe Sorin că e mai lent pe traseu și nu ezită să-i spună.”, a adăugat și Iancu Sterp.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'